En erken hamilelik belirtileri

güzelim dr söylemişse doğrudur. sakın takma böyle şeyleri keyfini çıkar hamileliğin benim için de dua et. senin duan 2 kişilik ne de olsa kaydirigubbakcemile3

canım Allah kısmet ederse dua etcem zaten burdaki arkadaşlar için de yasin okuycam aura için okuycam ogün sizler için de okurum Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin her zaman öyle diyorum Allah kabul eder inşallah dua ettiğimde burdaki herkez için de diyorum zaten tek tek isimde söylemeye çalışıyorum.

Selam kızlar bende daha çok yeni hamileyim dünden önceki gün evde kendim test yaptım hamile çıktım ama kesin değilse diye dünde doktora gittim 3 haftalık hamile çıktım sağolsun burdaki deneyimli annelerinde yazdıkları falan aklıma gelmişti testten önce ama kahverengi bir akıntım vardı (regl olucam sandım gecikmeli de olsa) değilimdir demiştim ama bebişin yerleşme döneminde öyle oluyormuş hala daha öyleyim bir kaç hafta sürebilirmiş birde çok aşırı midem bulanıyor ne kokusu duysam içim kalkıyor yaaa ama olsun bebişim için değer :)Ya birde bir şey sorucam doktorum bir şey olmaz dedi ama yinede sorayım dedim eşim çok istekli daha yeni evliyiz acaba birlikte olursam bebeğime birşey olur mu doktor olmaz desede korkuyorumm kızlar yaaa

Son düzenleme:
bu arada doktorun kim? öyle çok doktor gezdim ki belki de tanıdık çıkar:)

canım sorma ya ben de aynen senin gibiyim ilk kadın doktorum nevra topalismailoğlu çok iyi bi doktor fakat sadece türkiye hastanesinde çalışıyor hastane berbat paracı. sonra beşiktaşa gittim normal hastaneye memnun kalmadım. bu seferki sağlık ocağı memnun kaldım ama benim de bir hastane bulmam lazım. üçtane hastane buldum üçünün hakkında da kötü şeyler duydum gop hastanesi, ensar, bilge bunlara da kötü dediler ne yapcam bilmiyorum.sen nereye gidiyosun canım

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. benim hiç kahverengi akıntım olmadı sadece şuanda su gibi akıntı var sende de oldu mu

ben anadolu yakasındayım medipol hastanesinde yaptım ilk doğumumu çok memnun kaldım doktorum da psikolok mu kadın doğumcu mu anlayamadım doktora gideceğim zaman çok mutlu oluyorum bu doktorumu seviyorum seval pata

canım tebrikler. aşırı zorlamazsan kendini olmaz büyük bi ihtimalle. tabi normal olarak eşinede cevap vermen gerekli :)

kızlar ben çıkıyorummmmmm. yarın görüşürüz Şeniz yarın demişim heheheee ptsi görüşürüz

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. benim hiç kahverengi akıntım olmadı sadece şuanda su gibi akıntı var sende de oldu mu

çok hafif gibi ama daha çok kahverengi gibi kahverengine çok yakın bir akıntı var bir arkadaşım vardı doğum yaptı o ondada varmış 3,4 haftalıkken kahverengi bir akıntı ya birde bişey sorucam doktoruma da sordum bir şey olmaz dedi ama yinede sizlerede sorayım dedim çünkü çok korkuyorum eşimde bende çok istekliyiz bu konuda (daha yeni evliyiz de) ama ben korkuyorum cinsel birliktelik olursa bebeğe birşey olurmu?

canım düşük riski olmadığı zaman bir zararı yokmuş hatta sipermlerin içindeki maddeler bebeğe yararlıymış. doktorun düşük riski yok olabilir dediyse sorun olmayacaktır.

canım ben de sana bi şey sorcam bugünler benim noe bugün normalde adet günüm olacaktı ve bugün kasıklarımda kramp var sende de olmuşmuydu

ben anadolu yakasındayım medipol hastanesinde yaptım ilk doğumumu çok memnun kaldım doktorum da psikolok mu kadın doğumcu mu anlayamadım doktora gideceğim zaman çok mutlu oluyorum bu doktorumu seviyorum seval pata

canım ordaki hastanelerden memnun kalanlar daha çok ben burda bi türlü hastane bulamıyorum keşke ben de orda olsaydım nasıl doktor bulucam bilmiyorum

canım ben de sana bi şey sorcam bugünler benim noe bugün normalde adet günüm olacaktı ve bugün kasıklarımda kramp var sende de olmuşmuydu

evet oldu ama çok hafif oldu da olabiliyormuş sanırım öyle ama tam bir şey diyemiycem çünkü şimdi o kadar yok hafif hafif arada bir kramp gibi birşey oluyor sende eğer çok olursa doktora falan git canım önemli olabilir ama normal diye biliyorum canım :)

canım ilk üç ay ilişki için çok tehlikeli özellikle hafif kanaman varsa ben girme derim canım.

saol canım abartıcak kadar yok doktor kanaman olursa hemen gel dedi ama diğerleri için bi şey demedi ben sadece bu kadar erken belirti olur mu diye düşündüm

canım ilk üç ay ilişki için çok tehlikeli özellikle hafif kanaman varsa ben girme derim canım.

Önerin için sağol canım offf kafam karıştı kimi ilişki olabilir diyor kimi olamaz diyor ne yapıcam ben yaaa 9 ay beklenirmi gerçi bebişe değer ama yine de çok zor :çok üzgünüm:

canım doktor öyle dedi ama ben halen inanamıyorum :))))))
sen nasılsın anlatsana iyimisin ne kadar kaldı konuşamadık senle

canım hadi inşallah hayırlısıyla .dokdor dediyse inannn artık.umarım allah sağlıklı bişekilde eline almayı da nasip eder.
hiçbişeyi takma kafana tadını çıkar hamişliğin.senin kaçıncı ayında tuttu canım.adetin nezaman senin.ben 6 şubat.biz de 6 aydır olmuyo.ama adam akıllı bi geçen ay çalıştık o da tutmadı.bakalım bu ay noolcek .merakla bekliyorum.bi düşük yaptım 1 aylık .bööle işte canım benim.yüzümde sivilceler başladı çıkmaya .adet belirtisi de olabilir .:1hug:

Önerin için sağol canım offf kafam karıştı kimi ilişki olabilir diyor kimi olamaz diyor ne yapıcam ben yaaa 9 ay beklenirmi gerçi bebişe değer ama yine de çok zor :çok üzgünüm:

yok canım 9 ay olur mu.ilk üç ayı atlat gerisi kolay.doktorun da aynen bööle diycek.ha sahi bir de son üç ay girmiyosun.yani ortadaki üç ayı iyi değerlendirin

Zuzu-- Eylull--- Bukett çooook tebrik ediyorum bebeklerimizi.......sağlıkla dogurun insallah

inşallah biz de hamiş oluruz. ben de cooook istiyorum artık.. bekle bekle zorr ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…