güzelim dr söylemişse doğrudur. sakın takma böyle şeyleri keyfini çıkar hamileliğin benim için de dua et. senin duan 2 kişilik ne de olsa kaydirigubbakcemile3
bu arada doktorun kim? öyle çok doktor gezdim ki belki de tanıdık çıkar:)
Selam kızlar bende daha çok yeni hamileyim dünden önceki gün evde kendim test yaptım hamile çıktım ama kesin değilse diye dünde doktora gittim 3 haftalık hamile çıktım sağolsun burdaki deneyimli annelerinde yazdıkları falan aklıma gelmişti testten önce ama kahverengi bir akıntım vardı değilimdir demiştim ama bebeşin yerleşme döneminde öyle oluyormuş hala daha öyleyim bir kaç hafta sürebilirmiş birde çok aşırı midem bulanıyor ne kokusu duysam içim kalkıyor yaaa ama olsun bebişim için değer :)
Selam kızlar bende daha çok yeni hamileyim dünden önceki gün evde kendim test yaptım hamile çıktım ama kesin değilse diye dünde doktora gittim 3 haftalık hamile çıktım sağolsun burdaki deneyimli annelerinde yazdıkları falan aklıma gelmişti testten önce ama kahverengi bir akıntım vardı (regl olucam sandım gecikmeli de olsa) değilimdir demiştim ama bebişin yerleşme döneminde öyle oluyormuş hala daha öyleyim bir kaç hafta sürebilirmiş birde çok aşırı midem bulanıyor ne kokusu duysam içim kalkıyor yaaa ama olsun bebişim için değer :)Ya birde bir şey sorucam doktorum bir şey olmaz dedi ama yinede sorayım dedim eşim çok istekli daha yeni evliyiz acaba birlikte olursam bebeğime birşey olur mu doktor olmaz desede korkuyorumm kızlar yaaa
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. benim hiç kahverengi akıntım olmadı sadece şuanda su gibi akıntı var sende de oldu mu
çok hafif gibi ama daha çok kahverengi gibi kahverengine çok yakın bir akıntı var bir arkadaşım vardı doğum yaptı o ondada varmış 3,4 haftalıkken kahverengi bir akıntı ya birde bişey sorucam doktoruma da sordum bir şey olmaz dedi ama yinede sizlerede sorayım dedim çünkü çok korkuyorum eşimde bende çok istekliyiz bu konuda (daha yeni evliyiz de) ama ben korkuyorum cinsel birliktelik olursa bebeğe birşey olurmu?
çok hafif gibi ama daha çok kahverengi gibi kahverengine çok yakın bir akıntı var bir arkadaşım vardı doğum yaptı o ondada varmış 3,4 haftalıkken kahverengi bir akıntı ya birde bişey sorucam doktoruma da sordum bir şey olmaz dedi ama yinede sizlerede sorayım dedim çünkü çok korkuyorum eşimde bende çok istekliyiz bu konuda (daha yeni evliyiz de) ama ben korkuyorum cinsel birliktelik olursa bebeğe birşey olurmu?
ben anadolu yakasındayım medipol hastanesinde yaptım ilk doğumumu çok memnun kaldım doktorum da psikolok mu kadın doğumcu mu anlayamadım doktora gideceğim zaman çok mutlu oluyorum bu doktorumu seviyorum seval pata
canım ben de sana bi şey sorcam bugünler benim noe bugün normalde adet günüm olacaktı ve bugün kasıklarımda kramp var sende de olmuşmuydu
Selam kızlar bende daha çok yeni hamileyim dünden önceki gün evde kendim test yaptım hamile çıktım ama kesin değilse diye dünde doktora gittim 3 haftalık hamile çıktım sağolsun burdaki deneyimli annelerinde yazdıkları falan aklıma gelmişti testten önce ama kahverengi bir akıntım vardı (regl olucam sandım gecikmeli de olsa) değilimdir demiştim ama bebişin yerleşme döneminde öyle oluyormuş hala daha öyleyim bir kaç hafta sürebilirmiş birde çok aşırı midem bulanıyor ne kokusu duysam içim kalkıyor yaaa ama olsun bebişim için değer :)Ya birde bir şey sorucam doktorum bir şey olmaz dedi ama yinede sorayım dedim eşim çok istekli daha yeni evliyiz acaba birlikte olursam bebeğime birşey olur mu doktor olmaz desede korkuyorumm kızlar yaaa
canım ordaki hastanelerden memnun kalanlar daha çok ben burda bi türlü hastane bulamıyorum keşke ben de orda olsaydım nasıl doktor bulucam bilmiyorum
evet oldu ama çok hafif oldu da olabiliyormuş sanırım öyle ama tam bir şey diyemiycem çünkü şimdi o kadar yok hafif hafif arada bir kramp gibi birşey oluyor sende eğer çok olursa doktora falan git canım önemli olabilir ama normal diye biliyorum canım :)
eylülcüm sen şimdi hamilemsin canım
canım ilk üç ay ilişki için çok tehlikeli özellikle hafif kanaman varsa ben girme derim canım.
canım doktor öyle dedi ama ben halen inanamıyorum :))))))
sen nasılsın anlatsana iyimisin ne kadar kaldı konuşamadık senle
Önerin için sağol canım offf kafam karıştı kimi ilişki olabilir diyor kimi olamaz diyor ne yapıcam ben yaaa 9 ay beklenirmi gerçi bebişe değer ama yine de çok zor :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?