Önerin için sağol canım offf kafam karıştı kimi ilişki olabilir diyor kimi olamaz diyor ne yapıcam ben yaaa 9 ay beklenirmi gerçi bebişe değer ama yine de çok zor :çok üzgünüm:
canım hadi inşallah hayırlısıyla .dokdor dediyse inannn artık.umarım allah sağlıklı bişekilde eline almayı da nasip eder.
hiçbişeyi takma kafana tadını çıkar hamişliğin.senin kaçıncı ayında tuttu canım.adetin nezaman senin.ben 6 şubat.biz de 6 aydır olmuyo.ama adam akıllı bi geçen ay çalıştık o da tutmadı.bakalım bu ay noolcek .merakla bekliyorum.bi düşük yaptım 1 aylık .bööle işte canım benim.yüzümde sivilceler başladı çıkmaya .adet belirtisi de olabilir .:1hug:
canım 5-6 ay bekledik. adet günüm dün bugün yada yarın olacaktı. normalde tam gününde olurdum ama geçen ay geciktiği için gününü kestiremedim ama dün adet belirtilerimin bazıları oldu.ben kan testini pazartesi yaptırdım canımbebeğin için üzüldüm doktor tehlikeli falan demişmiydi o zaman sana. ama yine de bak bebeğin ouyomuş bi sorun yok yani. bu ay senin de olur umarım.
canım senin adet günün ne zaman .benim 6 şubat şimdi gebelik hesaplayıcıda hesapladım.eğer hamileysem 3 hafta 3 günlük çıktı.ama çok erken değil mi senin nasıl belli oldu hemen.
maaaaşşşşşşşaaaaaallllllaaaah kaç tane hamişimiz var bugün böle.herkes hamile benden gayrı.mutluluğunuzu kıskanmamak elde değil kızlar.hepinizi tebrik ediyorum.allah sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi nasib eder hepinize inş.darısı başımıza.
deryacım naptın sen hastaneye gitcektin noldu bi sonuç varmı
ceylancık nasıl gidiyo durumlar ben dün doktora gittim ne dedi biliyonmu:lepi:
bu ne kız büssürü yumurtan oluşmuş şu an sayabildiklerim 5 tane dedi arkasıda var dedi ama yumurtalar tam kıvamına gelmemiş pazartesi tekrar görücem dedi bu arada cumartesi ve pazarı kaçırmayın çatlayabilirler dedi :lepi:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt
canım çok sevindim senin adına.inş bu sefer olacak.bişi sorcam doktorun sana verdiği ilaç yumurta büyütmek içinmi.yani kendiliğinden olmuyomuydu ki verdi.
ben de burdayım ben deeeeee:dance:
derya sen gün aşırı çalış ihmal etmeeee, sakkın stres yapma bacım
vuslat ne çok hamişimiz oldu di mi maşallah, hade biz de sıraya girelim:teytey:
ben de burdayım ben deeeeee:dance:
derya sen gün aşırı çalış ihmal etmeeee, sakkın stres yapma bacım
vuslat ne çok hamişimiz oldu di mi maşallah, hade biz de sıraya girelim:teytey:
Zuzu-- Eylull--- Bukett çooook tebrik ediyorum bebeklerimizi.......sağlıkla dogurun insallah
inşallah biz de hamiş oluruz. ben de cooook istiyorum artık.. bekle bekle zorr ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?