En erken hamilelik belirtileri

Önerin için sağol canım offf kafam karıştı kimi ilişki olabilir diyor kimi olamaz diyor ne yapıcam ben yaaa 9 ay beklenirmi gerçi bebişe değer ama yine de çok zor :çok üzgünüm:

canım senin adet günün ne zaman .benim 6 şubat şimdi gebelik hesaplayıcıda hesapladım.eğer hamileysem 3 hafta 3 günlük çıktı.ama çok erken değil mi senin nasıl belli oldu hemen.

canım 5-6 ay bekledik. adet günüm dün bugün yada yarın olacaktı. normalde tam gününde olurdum ama geçen ay geciktiği için gününü kestiremedim ama dün adet belirtilerimin bazıları oldu.ben kan testini pazartesi yaptırdım canımbebeğin için üzüldüm doktor tehlikeli falan demişmiydi o zaman sana. ama yine de bak bebeğin ouyomuş bi sorun yok yani. bu ay senin de olur umarım.

canım ne için tehlikeli anlamadım da.

eylull çıkmıştım şimdi geldim benim annem hayrunnisa hastanesinde doğum yaptı kardeşim için çok memnun kaldı. burdan oraya gitti düşün :) yenibosnadaydı yanlış hatırlamıyorsam

canım senin adet günün ne zaman .benim 6 şubat şimdi gebelik hesaplayıcıda hesapladım.eğer hamileysem 3 hafta 3 günlük çıktı.ama çok erken değil mi senin nasıl belli oldu hemen.

Bende erken değil mi diye düşünüyordum ama değilmiş canım ilk baş evde kendim test yaptım ikinsi çizgi hafif silik çıktı dün doktora gittim ilk başta ultrasonda baktı nokta kadar dedi sonra kan testi yaptı 3 haftalık dedi olabiliyormuş demek ki inş.sende hamişsindir canım :)kaydirigubbakcemile2

kızlar listeye benide ekleyin 3 veye 4 şubat gibi adet olacam acaba test yapsam çıkarmı evde test var ama yapmaya cesaret edmiyorum.

şişşşt şekerler ben de geldim, hamişlerimin sayısı artmış anlaşılan, onları çooook tebrik ediyorum darısı başımıza, çalışamalara tam gaz devam

ceylancık nasıl gidiyo durumlar ben dün doktora gittim ne dedi biliyonmu:lepi:

bu ne kız büssürü yumurtan oluşmuş şu an sayabildiklerim 5 tane dedi arkasıda var dedi ama yumurtalar tam kıvamına gelmemiş pazartesi tekrar görücem dedi bu arada cumartesi ve pazarı kaçırmayın çatlayabilirler dedi :lepi:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt

maaaaşşşşşşşaaaaaallllllaaaah kaç tane hamişimiz var bugün böle.herkes hamile benden gayrı.mutluluğunuzu kıskanmamak elde değil kızlar.hepinizi tebrik ediyorum.allah sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi nasib eder hepinize inş.darısı başımıza.

deryacım naptın sen hastaneye gitcektin noldu bi sonuç varmı

kimler hamilee kafamçokkarıştı ben gittim canım yazahanesine baktı yumoşlara dediki bu ne büssürü yumurta oluşmuş şu an olgunlaşanlar 5 taneymiş:lepi: cumartesi pazar çatlayabilirler kaçırma dedi pazartesi tekrar bakıcakmış :lepi::lepi:

canım çok sevindim senin adına.inş bu sefer olacak.bişi sorcam doktorun sana verdiği ilaç yumurta büyütmek içinmi.yani kendiliğinden olmuyomuydu ki verdi.

ben de burdayım ben deeeeee:dance:

derya sen gün aşırı çalış ihmal etmeeee, sakkın stres yapma bacım

vuslat ne çok hamişimiz oldu di mi maşallah, hade biz de sıraya girelim:teytey:

canım çok sevindim senin adına.inş bu sefer olacak.bişi sorcam doktorun sana verdiği ilaç yumurta büyütmek içinmi.yani kendiliğinden olmuyomuydu ki verdi.

valla canım bilmiyorumki belkide kendi oluşuyodu yumurtalar ama adetim düzensiz olduğu için yumurta takibi başlattı bide 8 aydır deniyoruz olmuyo dedim klomen verdi

canım dün ve bugün çalışmıyorum bilerek özellikle cumartesi ve pazar çalış dedi doktor o yüzden yarın akşama spermler güçlensin ):)) pazartesi tekrar bakıcak bakalımk ne diycek

bide ne dedi biliyomusunuz çok yumurtam oluşmuş 5 tane şu an olgun varmış ikiz yada üçüz olabilir dedi :))) ama tabiki bi ihtimal hiçbiride döllenmeyebilir dedi

kimler hamiş kızlar çabuk yazın çatlıycam

ya evet yaaaaaaa çok istiyorum ama bu ay umut yok.dün idrar testi yaptım tek çizgi.aklıma derya geldi hani üstüne biraz daha idrar koyup tekrar denemiştiya.bende aynısını yaptım.sahte olduğunu bilsemde sonucun çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum.saatlerce bekledim çıkmadı.sonra sinirlendim gitti tuvalete sinirden testin üstüne işedim.kafayı yedim anlıcan ama hala çöpten alıp bakıyorum.manyak oldum allah akıldan ayırmasın

Zuzu-- Eylull--- Bukett çooook tebrik ediyorum bebeklerimizi.......sağlıkla dogurun insallah

inşallah biz de hamiş oluruz. ben de cooook istiyorum artık.. bekle bekle zorr ama

aaaaaaaa buldumm zuzu eylül buket hamileymişşşş:lepi: yaşasın meryemmeryemde hamileymiş hepinizi tek tek tebrik ediyorummmmhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…