En erken hamilelik belirtileri

neeeeeeeeeeee oldunmu hadi yaaaaa tühhhhhhhhh. bidahaki aya hep birlikte kalırız insallah serapçım üzülme yaw

kızlar ben geldim biraz işlerim vardı neeee adet mi oldun serapcım tühh ya ben diyom herkes dökülmeye başladı diye bende olucammı yoksa ne

neeeeeeeeeeee oldunmu hadi yaaaaa tühhhhhhhhh. Bidahaki aya hep birlikte kalırız insallah serapçım üzülme yaw

hala agrım felan yok çok açık renkte ve az geldi akıntıyla beraber tam anlamak için yarını bekliyorum eger az gelirse yine umutlanabilirim hayırlısı olsun diyorum rabbim herşeyin en iyisini bilir

kızlar ben geldim biraz işlerim vardı neeee adet mi oldun serapcım tühh ya ben diyom herkes dökülmeye başladı diye bende olucammı yoksa ne

RAHAT OLMAYA ÇALIŞ VE DÜŞÜNME UNUTMAKİ ADET OLAMAYAN VE SORUNLAR YAŞAYAN BİR SÜRÜ BAYAN ARKADAŞLARIMIZ VAR DUA ETMEYE VE SABIRLA BEKLEMEYE DEVAM:Saruboceq:

kızlar hatırlatayım geçmişe baktımda birazcık. msn adresi vermek yasaakkkkk.. yıne konuşmalarda uyarı yapıyorlar ama msn de direk kitliyorlar. haberiniz olsun canlarımmmm

gı topic te vermedikki . özelden aldım canım benim. o yuzden bişey olmaz kanımca.
serapcım umitler bidahakı aya o zaman canım

kızlar ya bende aşırı şekilde batmalar var ayağa kalkıyorum birden kasılıp kalıyorum tubacık cevap ver canım

canim o bendede vardi yeni hamile kaldigimda ani hareketlerde..sanci giriyordu tektarafli..bazen cift tarafli..bugun moralim bozuldu.. ndkya uzuldum ve kizdim.. cogu umutsuzlasti hemen..bende salaklastim

ya sormayın kızlar böle arada sancılar kasılmalar oluyo ayaktayken ve ani hareketlerde. öğlende yemeğe gittim oturuyodum bi baktım çatal almamışım kalkıp alayım dedim nasıl kasıldım kaldım karnımın alt tarafına bir sancı girdi bi kaç saniye sonra kayboldu

inş. canlarım ya bu ay olur valla sormyın ndk arkadaşımdan sonra benimde ümitlerim yok oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…