En erken hamilelik belirtileri

Günaydın kızlar nasılsınız ben dün adet oldum demiştim ama olmamışım pembemsi bişey gibi görmüştüm şimdi bişey yok 24 günde bi oluyodum dün 24. Gündü ama olmadım ama kendimi hiç kamıyorum geçen ay çok üzülmüştüm çünkü neyse hayırlısı sizde ne durumda

aaaaa canım yaa bidaha gelmedimi o zaman üstüne gördün sen kızz :))) hadi hayırlısı:teytey:

Günaydın ndk cım ben adet olmadım dün öyle sandım ama değilmiş 24.günümdü dün olmadım hayırlısı bakalım sen nasılsınız devam ediyomu kanaman

günaydın şekerlerrrr...:1hug: ya bende kasık agrısı filan yok hala.. normalde bir hafta önceden baslardı.. havalar cok soğuk.. elektrikli battaniye kullanıyoruz yatarken. acep ondanmıdırki:roflol:

üstüne görme deil az öle bi bişey geldi bende adet oldum sandım hatta eşime de söyledim adet oldum diye ama şimdi bişey yok geçen ay 24.günde olmuştum dünde 24.günümdü ama daha gelmedi kırmızılar hayırlısı bakalım kısmet neyse o olur

selam kızlaaaaar ben geldim nasılsınız bakalım neler yaptınız?
dün pembelerim gelmişti ya kırmızılardan hala birşey yok hihoyyyt
sadece kasık ağrım var hihoyyyt
ne dersiniz varmıdır birşeyler

Mavisimm seninde azcık mı geldi toz pembe gibi sancıyla falanmı geldi ???

valla millet nerde bilmiyorum canım yaa karıştı birazcık burası diğer topikte olabilirler orayada girdim kimse yoktu (( anlamadımki inş üstüne görmüşsündür canım yaa büyük ihtimalle öyle gibi görünüyo

ay inşallah bakalım inşallah öyle olmuşumdur...3 gün sonra doğum günüm rabbim bana mucizemi hediye olarak verirmi acabaaa :CüvCüv:

bu arada diğer topic dediğin neresi fransız kaldım da kaydirigubbakcemile3

yok herkesin işi var sanırım bende diğer topic açık derya burdan herkesi yani gelmek isteyeni verdiğin topiciğe kaydıralım mavişim günaydın nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…