kizz sussss dalga gecmeee bakimm surda kafa dagitiyozz umutt isteeeeeetopluca hamileyiz kızlar heuheuehueueheeuheuheuehheeh bendede baş ağrısı var eheueheuheue
nerde gordun gizzzzz.. hee bide deminn kilo boy yasii evlilik tarihimizi yazdik iki kisi sizler niyee yazmiyonuzz bakimmmmkızlar ceylanın resmini gördüm güzel kızmış vesselam :))))))))))))
kizlarr hem kafa dagitmis oluruzz..
kac kilo ve boylardayizz yazalimmi ben yaziyomm
167
53
27 yasindayim
7 senelik evliyimhihoyyyt
senin gibi fiziği olursa insan yazar tabiii:mymeka:
nerde gordun gizzzzz.. hee bide deminn kilo boy yasii evlilik tarihimizi yazdik iki kisi sizler niyee yazmiyonuzz bakimmmm
nasil birr tipinizz varr ben yazimmi..ama sonra yazmicaksinizz seninn gibi olsam bende yazarim felan yazmiyacaksinizz okk .ayrica sizzde yazcaksinizz bak hala yazmadinizz kilo boy.v.sanam gördüm işte:)))))))))) kızım onları yazarsak kesin kapatırlar topicki-tatlicadiarzu-
anam gördüm işte:)))))))))) kızım onları yazarsak kesin kapatırlar topicki-tatlicadiarzu-
nasil birr tipinizz varr ben yazimmi..ama sonra yazmicaksinizz seninn gibi olsam bende yazarim felan yazmiyacaksinizz okk .ayrica sizzde yazcaksinizz bak hala yazmadinizz kilo boy.v.s
msn de görmüşsündür kesinn çözdüm ben olayıı.
ben 1.63 boy
58 kg
23 yaş
1.5 senelik evliyim
6 aydır bebiş için çalışıyossmirmirmirmir
kizlarr bide kasiklarimda sanki gaz varmis gibi serap sen de nasill:cüvcüv:
tamam tamam yaziyomm saclarimm kumral ama hafif acikk kaslarimm koyuu kumrall bugday tenlii koyu mavi gozluyumm yuvarlakk yuzumun hatti terazi burcuyummkız ravzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diyin gı
canım eger göğüslerın rengi değiştiyse sen hamilesındır umutlandırmakta istemem ama benım bildiğim bu canım sivilcenme oldumu başının kenarlarında serap 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?