En erken hamilelik belirtileri

kızlar hemen bir ayna bulup göz bebeklerinize bakın eğer normalden büyükse hamilesinizdir.benim gözbebeklerim sanki yerinden fırlıycak gibi,normalde çok küçüktür.

bugunku sohbetlerı okudum ya gozlerım doldu esımde yok evde aglıyorum. allahım dualarım hep sızınle hepınız ama hepınız bebeklerınızı hemen kucuklarsınız ınsaallah guzel allahım bızıde gorecek...........

benım kuslarım var bır erkek bır dısı yumurtaları oluyorama kuluckaya yatsa bıle yavru dollenemıyor ayyyyyyyyy sımdıde kuslar ıcın aglıyorum. ama bı gorsenız sureklı cıftlesıyorlar. gece lambası acık bırakırsak gecede baslıyorlar .......... yanı kuslar bıle vazgecmıyor arkadaslar sureklı yavru ıcın ugrasıyorlar. ama bu yumurtalarda yakında yumurtlarlar yumurtaları cok sıcak tutacagım onlarda yavrusuna kavusacak. tabı bende calısacagım bu arada

arkadaslar aylardir burdann yazilari takip ediyorum,gebelik icin bende ugrasanlardandim,gonophen kullandim uc ay ve ucuncu ayimda nihayet hamileyim,hamile oldugumu veren ilk belirti henuz adetime cok zaman varken kasiklarimdaki agriydi,ardindan belimin tam ortasinda ve bacaklarimda agri ve karnimda siskinlik hissi asiri gaz,cok usuyodum cok susuyordumm ve adetime bir iki gun kala goguslerim sisdi akintim artti,belirtiler buydu arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsin

bu arada dıger topıge gectınız mı sımdı baktım tanıdık yanı bu topıkten bırını goremedım. neyse sızler neredeysenız ben oradayım herkesı optum

ndkcim canım üzüldüm adet olmana ama daha herşey bitmiş değil.benimde hamile kalmadan 2-3 ay önce adetim 6 gün önceden gelmişti ve hiç beklemiyordum çarşıdaydım ve tuvalete girdiğim zaman şok oldum.pantolonuma kadar çıkmıştı ogün malum oldu galiba yanıma sırt çantamı alıp içinede yedek kıyafetler koymuştum.buradaki yazılanları ne zaman okusam sinirlenebiliyordum çünkü arkadaşlarımızın bazıları o kadar karamsarlığa kapılıyorlardıki.hamile kalabileceğine önce kendin inanmalısın.ben hamile kaldığım ay burada sık sık yazdığım birşey vardı ben bu ay Allahın izniyle HAMİLE KALICAM.arkadaşlar hamile kalabileceğimize önce kendimiz inanalımki olumsuzluklar gitsin.kafanızda belirsizlik kalmasın bence.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…