En erken hamilelik belirtileri

serap cim listeye kendinide yazarmisinnngunun n zamandiicokacimcoook

serap cim listeye kendinide yazarmisinnngunun n zamandiicokacimcoook

canım benim aslında geçti 26 günde bir oluyodum yani ayın 10 olmam gerekiyodu olmadım ayını dolunca olur diye düşündüm 15 ydi olmadı kan testi yaptırdım ama negatif kendimi ilk defa hamile gibi hissediyorum kafam karmakarışık

ndkcim hepimizi üzüyorsun olacak bitanem çıkma bugün hiçbirimizin tadı yok ama yinede varız...
Hamiş varmı aramızdan

anam regl günümüze kadar beklicez bide 10 günmü beklicez. ayyyyyyyyyy atayım kendimi şurdan ömür geçer 10 gün geçmez. senin günün geçtimi canım.

canim insallahh ....:CüvCüv::CüvCüv:beki kendinde ne gibi degisikliklerr goruyosunn .birde bugun farkettimm onceden regl gunume kadar goguslerimm kasinirdii bu ay birr tuaff siskinlik ve kasinti yokk oyle sizlma acima da yokk onceleri boyle degildiia.s.sende nasil

kizlarr hem kafa dagitmis oluruzz..
kac kilo ve boylardayizz yazalimmi ben yaziyomm
167
53
27 yasindayim
7 senelik evliyimhihoyyyt

adet olmama yakın gögsüm şiser agrırdı uçları bu ay ise 2 gün agrıdı ama gögüs uçlarında ki renkler dagıldı kahverenkler uçlardan aşagılara dogru indi sürekli kasılmalarım var sabah sağdaydı şimdi sola geçti ve 15 gün önce lekelenme tarzı bişey oldu

canım eger göğüslerın rengi değiştiyse sen hamilesındır umutlandırmakta istemem ama benım bildiğim bu canım sivilcenme oldumu başının kenarlarında serap 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…