ya evet yaaaaaaa çok istiyorum ama bu ay umut yok.dün idrar testi yaptım tek çizgi.aklıma derya geldi hani üstüne biraz daha idrar koyup tekrar denemiştiya.bende aynısını yaptım.sahte olduğunu bilsemde sonucun çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum.saatlerce bekledim çıkmadı.sonra sinirlendim gitti tuvalete sinirden testin üstüne işedim.kafayı yedim anlıcan ama hala çöpten alıp bakıyorum.manyak oldum allah akıldan ayırmasın
ya evet yaaaaaaa çok istiyorum ama bu ay umut yok.dün idrar testi yaptım tek çizgi.aklıma derya geldi hani üstüne biraz daha idrar koyup tekrar denemiştiya.bende aynısını yaptım.sahte olduğunu bilsemde sonucun çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum.saatlerce bekledim çıkmadı.sonra sinirlendim gitti tuvalete sinirden testin üstüne işedim.kafayı yedim anlıcan ama hala çöpten alıp bakıyorum.manyak oldum allah akıldan ayırmasın
valla canım bilmiyorumki belkide kendi oluşuyodu yumurtalar ama adetim düzensiz olduğu için yumurta takibi başlattı bide 8 aydır deniyoruz olmuyo dedim klomen verdi
canım dün ve bugün çalışmıyorum bilerek özellikle cumartesi ve pazar çalış dedi doktor o yüzden yarın akşama spermler güçlensin ):)) pazartesi tekrar bakıcak bakalımk ne diycek
bide ne dedi biliyomusunuz çok yumurtam oluşmuş 5 tane şu an olgun varmış ikiz yada üçüz olabilir dedi :))) ama tabiki bi ihtimal hiçbiride döllenmeyebilir dedi
kimler hamiş kızlar çabuk yazın çatlıycam
kıs delü müsün sen üstüne işedin, yarıldım gülmekten haaaadelikafadulden
hem kaçıncı günün senin test yaptın hemen çıkmayabilir?
vuların dediklerine ilave bir de bukket var hamiş, ekim annesi olcak cadı kaydirigubbakcemile3 inşallah darısı sana, bana ve tüm bekleyenlere...
deryacım ben de ilaç tedavisi görmüş bir insan olarak sana tek tavsiyem kesinlikle stres yapmaman, eşinle birlikte olurken bebeiş olayını hiiiç düşünme, inşallah ikiz ,üçüz doğurursun da bugünleri ararsın ehheeeeedelikafadulden
hehehe ben bide parçalıyodum testi içini inceliyodum ama bu sefer pazartesi doktora gittiğimde doktor bey bana kan testi günü verin bıktım test almaya diycem :)))))
canım delirdim galiba.bende kendime gülüyorum.1 şubat benim regl günüm ama olsydı silikta olsa çıkardı heralde baksana buketin 5 gün öncesinde çıktı.
sende ne var ne yok
Kızlar yaaa şu anda yemin ederim ağlıyorum offf çok merak ediyordum ve sonunda cesretimi toplayıp izledim normal doğum ve sezeryan doğum videosu izledim gerçi ben suda doğum diye planlıyoruz ama ne olur ne olmaz gönlümüzden geçen suda doğum aslında her neyse offf kızlar çok kötüydü yaaa çok korkuyorum 9 ay sonra bende aynı durumları yaşıycam kısmetse ama kızlar yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam bu kadar kötü olabileceğini düşünmüyordum ben yaaaen yapıcam deneyimli olanlar var mı aranızdaaa
tamam canım tavsiyene uyucam stres yapmıycam yarın akşam beni arayında bulun burda hehehee daha şimdiden hazırlıyorum kendimi gerdek gecesine hazırlanır gibi ):)))
Kızlar yaaa şu anda yemin ederim ağlıyorum offf çok merak ediyordum ve sonunda cesretimi toplayıp izledim normal doğum ve sezeryan doğum videosu izledim gerçi ben suda doğum diye planlıyoruz ama ne olur ne olmaz gönlümüzden geçen suda doğum aslında her neyse offf kızlar çok kötüydü yaaa çok korkuyorum 9 ay sonra bende aynı durumları yaşıycam kısmetse ama kızlar yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam bu kadar kötü olabileceğini düşünmüyordum ben yaaaen yapıcam deneyimli olanlar var mı aranızdaaa
eh bee güselim dayak istiyon senklava: herkesin gebeliği bir mi? benim de günümden 4-5 gün soora çıkmıştı, sen ümidi kesme de 1 şubattan sonrasına bak, belirtilen neler söle bana ben hamiş misin diyeyim sana:dance: fal bakıyom ehehheeeedelikafadulden
çok iştahlandım ama o hamilelikten değil doğuştan.yumutlamadan sonraki 9.10 günde adet sancısı gibi sancım oldu.dedim belkide yerleşiyodur.ani bi hareetimde sağ tarfıma kramp giriyo.göğüslerim 2 gün şiiyo acıyo sonra duruyo tekrar başlıyo anlamadım.pek bilimsel değil ama rüyamda cift çizgiyi gördüm bugün fal baktırdım hamiş bi kuş ve kanduru çıktı.hayatımda hiç bu kadar kanguru olmayı istememiştim :)))
kısss vuslat hamişsin gibi geldi bana, göğüslerin şişmesi bi yana göğüslerin sertleşti mi?ahan da yazıyom 2 şubatta senden güsel haberle alıcaz, müjdemi de isterim ona görrreeeeee:teytey:
kısss vuslat hamişsin gibi geldi bana, göğüslerin şişmesi bi yana göğüslerin sertleşti mi?ahan da yazıyom 2 şubatta senden güsel haberle alıcaz, müjdemi de isterim ona görrreeeeee:teytey:
:çok üzgünüm: Yaaa haklısınız ben hem hamile kalmışım hemde nasıl doğurucam diye stres yapıyorum bebişime birşey olabilirofff kızlar özür dilerim saçma sapan bir mesaj yazdım biraz önce ama ne yapıyım korkuyorum işteee öfff her neyse bebişim sağlıklı ve biran önce kollarımda olsunda razıyım ya acı çekmeye haklısınız kızlar sağolun akşam akşam moralim bozulmuştu düzeldi bakın şimdi sağolun canlarım inş. allah en kısa zamanda bebiş isteyenlere sağlıklı bebişler versin :)sizede versin inş. hep dua ediyorum zaten kızlar sağolun yaaa yorumlarınız için :asigim:
ay canım ağzın bal yesin.nasıl sevindirik oldum bilemezsin eğer öle bişi varsa dile benden ne diersen valla veririm kargoya gider.inş.toptan hamile kalırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?