ay canım ağzın bal yesin.nasıl sevindirik oldum bilemezsin eğer öle bişi varsa dile benden ne diersen valla veririm kargoya gider.inş.toptan hamile kalırız hepimiz
bencede hamile olabilirsin vuslatçım çünkü hamilelerin çoğu ani hareketlerde saplama oluyo diyolar zaten açılmışız bayağı hamilemiz var gerisi şubatta gümbür gümbür gelicek görün bak
dur kıs naptın, en güselinden bi dua istiyom sadece, deki anjelic arkadaşım da peşimden gelsin, göbişleri tokuşturalımhihoyyyt
inş. canım bunun hayali bile çok güzel ya.deryacım artık bu ay buralara pek takılma sende.koçişinin yakasından inme valla.sonra güzel haberlerle gel innnnnşşşşşşaaaallllaaaahhhhhhh
inş. canım bunun hayali bile çok güzel ya.deryacım artık bu ay buralara pek takılma sende.koçişinin yakasından inme valla.sonra güzel haberlerle gel innnnnşşşşşşaaaallllaaaahhhhhhh
aaa bende bendeeeee
bende isterim dua kaydirigubbakcemile3 bi kutu testte dahil ama kaydirigubbakcemile3testten vazgeçmemedimdelikafadulden
aaa bende bendeeeee
bende isterim dua kaydirigubbakcemile3 bi kutu testte dahil ama kaydirigubbakcemile3testten vazgeçmemedimdelikafadulden
Evet arkadaşlar bencede hamiş kalmak için yani herşey normalse sağlık konusunda geriye kalan sadece koçişlerinizin yakasından düşmemek ve stres yapmamak herşeyi oluruna bırakın umursamamaya çalışın stres gerçekten kötü etkiliyor arkadaşlar lütfen stres yapmayın canlarım sitede bebişlerle dolsun :)
Evet arkadaşlar bencede hamiş kalmak için yani herşey normalse sağlık konusunda geriye kalan sadece koçişlerinizin yakasından düşmemek ve stres yapmamak herşeyi oluruna bırakın umursamamaya çalışın stres gerçekten kötü etkiliyor arkadaşlar lütfen stres yapmayın canlarım sitede bebişlerle dolsun :)
ben bi hamile olim bu ay inan sana test göndericem ahanda buraya yazıyom.göndermeyen namerttir.
kıslar ben malum tahlillerimi yaptırmak için p.tesi doktora gittiğimde 12. günümdü 14 mmlik bi yumişim vardı, doktor istersen çarşamba gel takip edelim çarşamba perşembe olur bu ymiş dedi, ama ben istemedim artık doktor görmek istemiyom dedimkötükedihüso
bugün 16. günüm anaaa dur 17ye girmişiz nerdeyse beeee, neyse kasıklarımda aciip bi ağrı var, sanırım yumoş çatladı, benim normal ovulasyonda bu kadar kasık ağrım olmazdı ancak çatlatma iğnesinde olurdu, sabah ben bi çalışma daha yapiim di mi? kocişi limon gibi sıktım valla bu aya ehheeeeedelikafadulden
takmıcam takmıcam diyyorum ay sölemesi ayıp (tabiri caizse 'iş' diyeceğim)işin tam ortasında şeytan giriyo aklıma bebiş geliyo bütün şevkim kacıyo anam sonra adama çaktırmamak için bin dereden su getir.kendi kendimle çatışıyorum beeeeeeeennnn
canım yoku koçiş evde gitsene yanına ne oyalanıyon buralarda.demekki ha çatladı ha çatlayacak hazırda bulunsun spermenler.
takmıcam takmıcam diyyorum ay sölemesi ayıp (tabiri caizse 'iş' diyeceğim)işin tam ortasında şeytan giriyo aklıma bebiş geliyo bütün şevkim kacıyo anam sonra adama çaktırmamak için bin dereden su getir.kendi kendimle çatışıyorum beeeeeeeennnn
ben hamiş kalmadan önce test yapmaya bayılırdım, regle 1 hafta kala başlardım bazen ama hüsranhamiş kalıp bebişi kaybettikten sonra artık göresim gelmiyor testleri kıslar, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, nerdeyse kanki olmuştuk, türkiyede ne kadar test markası varsa kullanmışımdır, ama artık no test diyorumyasakkelime
canım nasıl test öyle bence de güvenme erkense yapmasalardı. bence sen ya bekle ya kan testi yaptır. ama lekelenme oldu dedin çok mu az geldi bi de bak doktor bana dediki kanaman olursa hemen gel. demekki böyle bi şey olsa doktora gitmesem anlamazdım adet zannederdim. dikkatli ol. düzgün bi yere gitme sansın varsa git canım. özel yerlere güvenmiyosan sağlık ocapına git
eylülcüm selam..dediğin gibi ben kendim yapıcam..bıktım kan vermekten..bugün de çok çok az leke oldu..eğer yerleşiosa bilmiorum..bi yerleşemedi gitti..bi kere de kimyasal gebelik yaşadım tutunamamış bebişim..adetle uçtu gitti..yine öyle olcak diye çok korkuyorum senağlama
kıssıııım işin ortasında ne bebişi beeeee, ben hiçbi şi düşünemiyom yaaav,
sölemesi ayıp tam bi akrep kadınıyım ben, herzaman herifi ben atarım inime zaten, o da garibim hep teslim hep teslim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?