En erken hamilelik belirtileri

ay canım ağzın bal yesin.nasıl sevindirik oldum bilemezsin eğer öle bişi varsa dile benden ne diersen valla veririm kargoya gider.inş.toptan hamile kalırız hepimiz

dur kıs naptın, en güselinden bi dua istiyom sadece, deki anjelic arkadaşım da peşimden gelsin, göbişleri tokuşturalımhihoyyyt

bencede hamile olabilirsin vuslatçım çünkü hamilelerin çoğu ani hareketlerde saplama oluyo diyolar zaten açılmışız bayağı hamilemiz var gerisi şubatta gümbür gümbür gelicek görün bak

inş. canım bunun hayali bile çok güzel ya.deryacım artık bu ay buralara pek takılma sende.koçişinin yakasından inme valla.sonra güzel haberlerle gel innnnnşşşşşşaaaallllaaaahhhhhhh

inş. canım bunun hayali bile çok güzel ya.deryacım artık bu ay buralara pek takılma sende.koçişinin yakasından inme valla.sonra güzel haberlerle gel innnnnşşşşşşaaaallllaaaahhhhhhh

valla canım şu bikaç gün için bende öyle yapmayı düşünüyorum buraya takılınca çok kafaya takıyorum şu bikaç gün pek takılmıycam atlatayım şu yumurta olayını gelicem sonra kaydirigubbakcemile3

inanın dua ederken topikteki arkadaşlarım ve ben diye istiyorum allahımdan.insanların birbirleine ettikleri dua kabul olurmuş.

kıslar ben malum tahlillerimi yaptırmak için p.tesi doktora gittiğimde 12. günümdü 14 mmlik bi yumişim vardı, doktor istersen çarşamba gel takip edelim çarşamba perşembe olur bu ymiş dedi, ama ben istemedim artık doktor görmek istemiyom dedimkötükedihüso

bugün 16. günüm anaaa dur 17ye girmişiz nerdeyse beeee, neyse kasıklarımda aciip bi ağrı var, sanırım yumoş çatladı, benim normal ovulasyonda bu kadar kasık ağrım olmazdı ancak çatlatma iğnesinde olurdu, sabah ben bi çalışma daha yapiim di mi? kocişi limon gibi sıktım valla bu aya ehheeeeedelikafadulden

Evet arkadaşlar bencede hamiş kalmak için yani herşey normalse sağlık konusunda geriye kalan sadece koçişlerinizin yakasından düşmemek ve stres yapmamak herşeyi oluruna bırakın umursamamaya çalışın stres gerçekten kötü etkiliyor arkadaşlar lütfen stres yapmayın canlarım sitede bebişlerle dolsun :)

amin papatyacım, bak ne zaman moralin bozulursa gel biz düzeltirizklava: di mi kızlar?
şaka şaka gel sen arada takıl burayaa.s.

takmıcam takmıcam diyyorum ay sölemesi ayıp (tabiri caizse 'iş' diyeceğim)işin tam ortasında şeytan giriyo aklıma bebiş geliyo bütün şevkim kacıyo anam sonra adama çaktırmamak için bin dereden su getir.kendi kendimle çatışıyorum beeeeeeeennnn

ben bi hamile olim bu ay inan sana test göndericem ahanda buraya yazıyom.göndermeyen namerttir.

ben hamiş kalmadan önce test yapmaya bayılırdım, regle 1 hafta kala başlardım bazen ama hüsran hamiş kalıp bebişi kaybettikten sonra artık göresim gelmiyor testleri kıslar, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, nerdeyse kanki olmuştuk, türkiyede ne kadar test markası varsa kullanmışımdır, ama artık no test diyorumyasakkelime

canım yoku koçiş evde gitsene yanına ne oyalanıyon buralarda.demekki ha çatladı ha çatlayacak hazırda bulunsun spermenler.

iyi geceler kızlarrrrr....
bir sürü hamis varmıs bugün ne güzel hepsini tebrik ediyorum darısı bizlerin basına insallah
derya cım senin o igne dedigin epidural anestezi sadece alt kısmın uyusuyor sezeryanlada normal dogumlada oluyor....

kıssıııım işin ortasında ne bebişi beeeee, ben hiçbi şi düşünemiyom yaaav,
sölemesi ayıp tam bi akrep kadınıyım ben, herzaman herifi ben atarım inime zaten, o da garibim hep teslim hep teslim:lepi:

O zaman işin ortasında aklına getirmemeye çalış işte odaklan canım yoksa olmaz olur belki ama daha zor olur stres yapmayıııııınklava:klava:klava: sadece işe odaklanın kafaya takmayın moralleri bozmayın ve çok çalışın :teselli: bak mesela ben daha çok yeni evliyiz hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım ama korunmuyorduk sadece bir kere ..... taktık onuda işin ortasında eşim amaaan buna dedi çıkardı bir de yeni evli olduğumuz için bayağı bir iş yapınca oldu kafaya da illaki odaklamadım bebek bebek bebek diye sizde kafaya takmayınnnklava: stres yapmayın tamam mı kızlarrr:)a.s.

canım çok geçmiş olsun erken düşükmüydü.haberin varmıydı hamileliğinden.o zaman sana tatlı yaparım gönderirim yada buluşuruz ısmarlarım

canım ya 5 aylık evliyim daha bir kere fırsat vermedi benim istememe.zaman kaybetmiyoooooooooooooooo hiiiiççççç.bir kerede ben teklif etmek istiyorum ama zamanım yooooo.adam her daim hazır ve nazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…