En erken hamilelik belirtileri

canım çok geçmiş olsun erken düşükmüydü.haberin varmıydı hamileliğinden.o zaman sana tatlı yaparım gönderirim yada buluşuruz ısmarlarım

13 haftalıktı, erken mi bilmem...tatlı napcan bakiim, tatlısına göre değişirkaydirigubbakcemile3
vuslatım herşeyde bir hayır vardır, hamile kalmak değilmiş önemli olan, sağlıklı doğurabilmekmiş, daha öğreneceğim çoook şey var, onun için diyom sana takma kafaya, ben 2,5 seneden sonra hamile kalmıştım, artık stres falan kalmadı bende, nasipte varsa olacak bizim de taksak da takmasak da, ama heyecanla beklemek ayrı güzel, o başkahihoyyyt

herkese selam.ya kızlar benım hıç gecıkmezdi bu ay ılk denememız ve ılk defa bır hafta gecıktı adetım..3 gun once test yapmıştım negatif,sonrada kan testı yaptırdım o na da negatıf dedıler..ya nıye gecıktı.eşim ilk defa içime boşaldı dıye olabılır mı acaba??bılmıyorum neden?cok tedirginim ya

canım ya 5 aylık evliyim daha bir kere fırsat vermedi benim istememe.zaman kaybetmiyoooooooooooooooo hiiiiççççç.bir kerede ben teklif etmek istiyorum ama zamanım yooooo.adam her daim hazır ve nazır

yaaaf nasıl bi şidir fırsat kalmadan herifin gelmesi, bende denesem, dayanabilir miyim acebeee

yakamoz dr.a gitmedim..ama kan testimi güya dr yaptı..emin olamadı..daha gününüz de geçmemiş dedi..yeniden yapalım dedi..bi de idrarda bakın gününüz geçince dedi...bana hiç güven vermedii...bugün de çok azcık leke oldu..inş. bebiştir..yoksa neden oluyo ki??

doğrusun papatya, ilk dönemler daha güzel oluyor herşey, biz 1 yıl korunmuştuk, hemen olacaktı sanki bebek, haltetmişizdelikafadulden

canım seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayan bilmez bu duyguyu.inş.en kısa zamanda bebiş gelir.ayrıca benim haşhaşlı tatlımı herkes çok sever.ama sevmezsen istediğin bişeyi yaparım yani

lavinia o ne bicim bi saglıkcıymıs o öyle emin olamıyıo.nereye gittinkinki sen öyle sende ankaradansın dimi

kızlar dr a gittim.öncelike hamiş değilim.ultrasonla baktım dr mıyon kıst yok dedı cok sevındım şükürler olsun cok korkmustum hersey yolunda dedı.adetlerın dusenlı ama bazen böle olabilir stres hava değişimi vs.. deedı.adet sökturucu verdı ama istersen kullanma dedı bekle ben beklıcem hemen ilaca sarılmam az beklıyım.adet görunce gel dedı ılk 3gunu acaba ne için yumurtlamaya mı bakıcak onu nasıl anlıyrlar odamı ultrasondan ama varya üzerımden yük kalktı cok şükür

güzelim acaba stres yapıp geciktirmiş olmayasın reglini? istersen bir daha kan testi yaptır, eğer o da negatif çıkrsa şıp diye regl olursun, tecrübe konuşuyo.

lavinia o ne bicim bi saglıkcıymıs o öyle emin olamıyıo.nereye gittinkinki sen öyle sende ankaradansın dimi

evet canım ank.dayım..eve yakın diye gittiğim bi yer..bi daha tövbe gitmem ama ..hem de 30 tl..yuh yani..hem de emin olamadıı senağlama dua edin benim için..bu ay 2 kere elekelenme oldu..yumurtlama döneminde biri,bi de dünle bugün çok az...korktum,endişelendim..belim ağrıyoo..sol kasığıma sancı saplanıyoo senağlama

laviniacım inş. bebiştir umutlandırmak istemem ama bende kahverengi akıntı oluyordu hala daha oluyor öyle olunca bebeğin yerleşme dönemi ya da rahmin gebeliğe hazırlanış dönemiymiş belki öyledir canım inş.

doğrusun papatya, ilk dönemler daha güzel oluyor herşey, biz 1 yıl korunmuştuk, hemen olacaktı sanki bebek, haltetmişizdelikafadulden
ama bılınmıyo işte,,bızde bı bucuk yıl korunduk,ailedende buyukler korunmayın hemen olmaz zaten falan dıyolardı dınlemedım.şidi karar verdık valla bır ayda hıç bılmedığım şeyler öğrendım.aslında yenı evlendığınde hıç bışeyı bılemden korunmadan devam edıceksın,,insan ogrendıkçe kafaya takıyo,stres yapıo sonra daha zor oluyo.herşeyı doğal akışına bırakmak lazımmışşşutarafagitti

güzelim acaba stres yapıp geciktirmiş olmayasın reglini? istersen bir daha kan testi yaptır, eğer o da negatif çıkrsa şıp diye regl olursun, tecrübe konuşuyo.

inş. bedne sıp dıye olurum 2negatıf idrar bir negatıf kan oldu bugun kızlar ıns olurum adet sökturuc kullanmak istemıyorum.bsenağlama

kızlar merhaba. benimde adetime 9 gün var ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ve karın boşluğuma su dolmuştu. ultrasonda baktı drum bekliyemiyorum. akıntım arttıkarnım şiş gazlıyım ve kasıklarımdaağrı çok. sizce hamilelik belirtisi mi bunlar?

inşallah canım..ağzın bal yesin..ank.da olsan canının istediği bişeyi yapar getirirdim walla Şeniz canım senin adet tarihin ne zmandı..benim son 5 ocak..

aynen, şimdiki aklım olsaymış ilk günden bırakırmışım herşeyi, ah kafa ahhhhhklava:

aslında ben stres yapmadımm annem ve eşim cok heycanlandılar,onların yuzunden test aptırdım zaten...kızt olabılıyomuş adet gecıkınce ole mı?bundna da korktum bıda ha yaptırıyım oyle olacaksa ama kan testınde yanılma payı yok dıyo duydum ben:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…