canım çok geçmiş olsun erken düşükmüydü.haberin varmıydı hamileliğinden.o zaman sana tatlı yaparım gönderirim yada buluşuruz ısmarlarım
eylülcüm selam..dediğin gibi ben kendim yapıcam..bıktım kan vermekten..bugün de çok çok az leke oldu..eğer yerleşiosa bilmiorum..bi yerleşemedi gitti..bi kere de kimyasal gebelik yaşadım tutunamamış bebişim..adetle uçtu gitti..yine öyle olcak diye çok korkuyorum senağlama
laviniacım sen bugün doktora gidecektin noldu
canım ya 5 aylık evliyim daha bir kere fırsat vermedi benim istememe.zaman kaybetmiyoooooooooooooooo hiiiiççççç.bir kerede ben teklif etmek istiyorum ama zamanım yooooo.adam her daim hazır ve nazır
O zaman işin ortasında aklına getirmemeye çalış işte odaklan canım yoksa olmaz olur belki ama daha zor olur stres yapmayıııııın klava: klava: klava: sadece işe odaklanın kafaya takmayın moralleri bozmayın ve çok çalışın :teselli: bak mesela ben daha çok yeni evliyiz hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım ama korunmuyorduk sadece bir kere ..... taktık onuda işin ortasında eşim amaaan buna dedi çıkardı bir de yeni evli olduğumuz için bayağı bir iş yapınca oldu kafaya da illaki odaklamadım bebek bebek bebek diye sizde kafaya takmayınnn klava: stres yapmayın tamam mı kızlarrr:)a.s.
13 haftalıktı, erken mi bilmem...tatlı napcan bakiim, tatlısına göre değişirkaydirigubbakcemile3
vuslatım herşeyde bir hayır vardır, hamile kalmak değilmiş önemli olan, sağlıklı doğurabilmekmiş, daha öğreneceğim çoook şey var, onun için diyom sana takma kafaya, ben 2,5 seneden sonra hamile kalmıştım, artık stres falan kalmadı bende, nasipte varsa olacak bizim de taksak da takmasak da, ama heyecanla beklemek ayrı güzel, o başkahihoyyyt
yakamoz dr.a gitmedim..ama kan testimi güya dr yaptı..emin olamadı..daha gününüz de geçmemiş dedi..yeniden yapalım dedi..bi de idrarda bakın gününüz geçince dedi...bana hiç güven vermedii...bugün de çok azcık leke oldu..inş. bebiştir..yoksa neden oluyo ki??
herkese selam.ya kızlar benım hıç gecıkmezdi bu ay ılk denememız ve ılk defa bır hafta gecıktı adetım..3 gun once test yapmıştım negatif,sonrada kan testı yaptırdım o na da negatıf dedıler..ya nıye gecıktı.eşim ilk defa içime boşaldı dıye olabılır mı acaba??bılmıyorum neden?cok tedirginim ya
lavinia o ne bicim bi saglıkcıymıs o öyle emin olamıyıo.nereye gittinkinki sen öyle sende ankaradansın dimi
ama bılınmıyo işte,,bızde bı bucuk yıl korunduk,ailedende buyukler korunmayın hemen olmaz zaten falan dıyolardı dınlemedım.şidi karar verdık valla bır ayda hıç bılmedığım şeyler öğrendım.aslında yenı evlendığınde hıç bışeyı bılemden korunmadan devam edıceksın,,insan ogrendıkçe kafaya takıyo,stres yapıo sonra daha zor oluyo.herşeyı doğal akışına bırakmak lazımmışşşutarafagittidoğrusun papatya, ilk dönemler daha güzel oluyor herşey, biz 1 yıl korunmuştuk, hemen olacaktı sanki bebek, haltetmişizdelikafadulden
güzelim acaba stres yapıp geciktirmiş olmayasın reglini? istersen bir daha kan testi yaptır, eğer o da negatif çıkrsa şıp diye regl olursun, tecrübe konuşuyo.
canım seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayan bilmez bu duyguyu.inş.en kısa zamanda bebiş gelir.ayrıca benim haşhaşlı tatlımı herkes çok sever.ama sevmezsen istediğin bişeyi yaparım yani
laviniacım inş. bebiştir umutlandırmak istemem ama bende kahverengi akıntı oluyordu hala daha oluyor öyle olunca bebeğin yerleşme dönemi ya da rahmin gebeliğe hazırlanış dönemiymiş belki öyledir canım inş.
ama bılınmıyo işte,,bızde bı bucuk yıl korunduk,ailedende buyukler korunmayın hemen olmaz zaten falan dıyolardı dınlemedım.şidi karar verdık valla bır ayda hıç bılmedığım şeyler öğrendım.aslında yenı evlendığınde hıç bışeyı bılemden korunmadan devam edıceksın,,insan ogrendıkçe kafaya takıyo,stres yapıo sonra daha zor oluyo.herşeyı doğal akışına bırakmak lazımmışşşutarafagitti
aslında ben stres yapmadımm annem ve eşim cok heycanlandılar,onların yuzunden test aptırdım zaten...kızt olabılıyomuş adet gecıkınce ole mı?bundna da korktumgüzelim acaba stres yapıp geciktirmiş olmayasın reglini? istersen bir daha kan testi yaptır, eğer o da negatif çıkrsa şıp diye regl olursun, tecrübe konuşuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?