kızlar merhaba. benimde adetime 9 gün var ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ve karın boşluğuma su dolmuştu. ultrasonda baktı drum bekliyemiyorum. akıntım arttıkarnım şiş gazlıyım ve kasıklarımdaağrı çok. sizce hamilelik belirtisi mi bunlar?
evet canım ank.dayım..eve yakın diye gittiğim bi yer..bi daha tövbe gitmem ama ..hem de 30 tl..yuh yani..hem de emin olamadıı senağlama dua edin benim için..bu ay 2 kere elekelenme oldu..yumurtlama döneminde biri,bi de dünle bugün çok az...korktum,endişelendim..belim ağrıyoo..sol kasığıma sancı saplanıyoo senağlama
kızlar hashaslı tatlıyı bilmem de hashaslı ekmek güzel olur
inş. bedne sıp dıye olurum 2negatıf idrar bir negatıf kan oldu bugun kızlar ıns olurum adet sökturuc kullanmak istemıyorum.bsenağlama
lavinia vallaha yuh yani 30 lira ha. canım dualarım tabiki seninle merak etme
bence biz bekleyelim günümüzü benim 5 inde persembe pazara kadar beklemeye calısıcam sonra test yapıcam bende bugün lekelenme olmadı yumurtlama gününden 1-2 gün sonra oldu bide dün oldu
hadi hayırlsı az kaldı :1rolleyes:
kızlar merhaba. benimde adetime 9 gün var ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ve karın boşluğuma su dolmuştu. ultrasonda baktı drum bekliyemiyorum. akıntım arttıkarnım şiş gazlıyım ve kasıklarımdaağrı çok. sizce hamilelik belirtisi mi bunlar?
laviniacım inş. bebiştir umutlandırmak istemem ama bende kahverengi akıntı oluyordu hala daha oluyor öyle olunca bebeğin yerleşme dönemi ya da rahmin gebeliğe hazırlanış dönemiymiş belki öyledir canım inş.
aynen bendeeee,,ama o zaman ıstemıyodum cok yenıyız bıraz bırbırımız yaşayalım falan dıye,,hemen olsa belkıde uzulecektım,,bılmıyorum....tv de deaşk yakar var kız hemn ılk iş te hamiş kaldı anca dızılerde olur zateeee..bız burda cabalayalım onların hemen olsuunnyasakkelimeaynen, şimdiki aklım olsaymış ilk günden bırakırmışım herşeyi, ah kafa ahhhhhklava:
ben bi tatlısını yapim ekmeği unutursun harika bişe oluyo
canım başımıza gelenler de günümüz de aynııı..inşallah ikimiz de hamileyizdir :CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canım..ağzın bal yesin..ank.da olsan canının istediği bişeyi yapar getirirdim walla Şeniz canım senin adet tarihin ne zmandı..benim son 5 ocak..
canım kusura bakma anlamadım ama karın boşluğuna su dolması ne demek
canım su an hiç tatlı görcek gözüm yok haberi aldığım dakkadan beri sigarayı bıraktım. sabahtan beri şeker yemekten fenalık geldi çatlıycam kan beynime sıçradı
28 aralık 25 ocak ta regl olmam gerekiyordu 3 gün gecikti tahmin etmiyordum hamile olacağımı ama evde test vardı yapmak istedim belki hamişimdir diye yaptım 2. çizhi hafif silik çıktı sonra dr fln gittim öyle işte canım inş. sende hamilesindir sağlıklı şeker bebişin olur canım :):Saruboceq:
canım su an hiç tatlı görcek gözüm yok haberi aldığım dakkadan beri sigarayı bıraktım. sabahtan beri şeker yemekten fenalık geldi çatlıycam kan beynime sıçradı
canım sen hamilemisin eger öyleyse ne zaman ögrendin ve akıntılar ne zaman oldu cok sordum ama napim insan herseyi merak ediyor
aynen bendeeee,,ama o zaman ıstemıyodum cok yenıyız bıraz bırbırımız yaşayalım falan dıye,,hemen olsa belkıde uzulecektım,,bılmıyorum....tv de deaşk yakar var kız hemn ılk iş te hamiş kaldı anca dızılerde olur zateeee..bız burda cabalayalım onların hemen olsuunnyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?