En erken hamilelik belirtileri

canım kusura bakma anlamadım ama karın boşluğuna su dolması ne demek

lavinia vallaha yuh yani 30 lira ha. canım dualarım tabiki seninle merak etme
bence biz bekleyelim günümüzü benim 5 inde persembe pazara kadar beklemeye calısıcam sonra test yapıcam bende bugün lekelenme olmadı yumurtlama gününden 1-2 gün sonra oldu bide dün oldu
hadi hayırlsı az kaldı :1rolleyes:

inş. bedne sıp dıye olurum 2negatıf idrar bir negatıf kan oldu bugun kızlar ıns olurum adet sökturuc kullanmak istemıyorum.bsenağlama

Canım pko falan yoksa olursun bekle, benim düzenlidir, ne zaman kafaya taksam gecikirdi, kan testinden negatifi onaylayınca şıp diye gelirdi edepsizkötükedihüso

canım başımıza gelenler de günümüz de aynııı..inşallah ikimiz de hamileyizdir :CüvCüv::CüvCüv:

magdurcim- bu arada neden magdure yaaaav bak ben üzülürüm hee söliim:çok üzgünüm:- çatlatma iğnesi sonrasında genelde gaz ve kasıklarda ağrı olur, yaşadıkların hem iğnenin etkilerine hem de hamilelik belirtilerine benziyo ama şu aşamada anlamak çok zor, iğnenin vurulduktan 14 günsonra kan testinde çıkar, inşallah hamişsindir güselim.

canım sen hamilemisin eger öyleyse ne zaman ögrendin ve akıntılar ne zaman oldu cok sordum ama napim insan herseyi merak ediyor

aynen, şimdiki aklım olsaymış ilk günden bırakırmışım herşeyi, ah kafa ahhhhhklava:
aynen bendeeee,,ama o zaman ıstemıyodum cok yenıyız bıraz bırbırımız yaşayalım falan dıye,,hemen olsa belkıde uzulecektım,,bılmıyorum....tv de deaşk yakar var kız hemn ılk iş te hamiş kaldı anca dızılerde olur zateeee..bız burda cabalayalım onların hemen olsuunnyasakkelime

inşallah canım..ağzın bal yesin..ank.da olsan canının istediği bişeyi yapar getirirdim walla Şeniz canım senin adet tarihin ne zmandı..benim son 5 ocak..

28 aralık 25 ocak ta regl olmam gerekiyordu 3 gün gecikti tahmin etmiyordum hamile olacağımı ama evde test vardı yapmak istedim belki hamişimdir diye yaptım 2. çizhi hafif silik çıktı sonra dr fln gittim öyle işte canım inş. sende hamilesindir sağlıklı şeker bebişin olur canım :):Saruboceq:

canım kusura bakma anlamadım ama karın boşluğuna su dolması ne demek

ehhheeem, uzmanınız konuşuyo ben aydınlatiim seni canım yumurta folikül içinde, folikül çatlayıp yumurtayı serbest bıraktığında içindeki sıvı da karın boşluğuna veya karın içine akıyo, o da kasıklarda ağrı yapıyo, umarım cevap olur sorunakaydirigubbakcemile3

canım su an hiç tatlı görcek gözüm yok haberi aldığım dakkadan beri sigarayı bıraktım. sabahtan beri şeker yemekten fenalık geldi çatlıycam kan beynime sıçradı

sigarayı bırakman çok güzel bi karar inç tiksinirsin.bende hamileliğimi öğrendiğim gün bırakacam.sanki kendimi mi avutuyorum ben

papatyacım teşekkür ederim canım inşallah..ben erken yaptırdım sonuç pek güvenilir olmadı..şimdi günümü beklicem..inşallah inşallah (

tebrik ediyorum canım allh tamamına erdirir insallah
iyi dileklerin icin ayrıca tesekkürler

mrh canlarım ben geldim.geçmişi okudum da. 1.5 yıl evliyim .evet dediğiniz gibi 1 yıl korunduk da halt ettik.şimdi bekle dur olcak diye.oldu olmadı değil o da 1 aylıkken adetle uçtu gitti.ikinci ayımda kalmıştım o zaman hamile.bakalım şimdi de ikinci ayım geçen ay tutmadı.diğer ayları saymıyorum çünki yumurtlama günlerini takip etmiyorduk hiç.yani bi ihtimal olabilirdi de olmayabilirdi de velhasıl olmadı.geçen aydan beri acayip çalışıyorus.benim 6 şubat.az kaldı.şuan diğer günlerden anormal olan belirtilerim sivilce çıktı suratımda ufak ufak,acayp gergin ve sinirliyim bugün küçücük şeyden tartıştık eşimle ağladım sızladım bağırdım çağırdım o da diyo yaklaştı adetin herhalde diyo. bilmiyorum adetten midir nedir.bekleyip görüces.ben şimdiden test yapmayı düşünmüyorum şöööle adetim bir hafta geçsin anca öööle.öfff çok yazdım..

canım sen hamilemisin eger öyleyse ne zaman ögrendin ve akıntılar ne zaman oldu cok sordum ama napim insan herseyi merak ediyor

Canım merak etmen doğal sormanda bir sakınca yok ben dünden önceki gün öğrendim 3 gün geçikmişti reglm idrar tesit yaptım evde 1. çizgi vardı ikincisi hafif silikti dün de doktora gittim önce ultrasonda baktı nokta kadar dedi bebek olmayabilir de dedi sonra kan testi yaptı ama bebek varmış yaklaşık 3-4 gündür hafif kahverengi akıntım var doktor normal dedi 4. ve 5. haftanda da olucak dedi inş. sende hamişsindir canım :)

Son düzenleme:

biz zaten hep o türk filmlerinin kurbanı oldukkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…