En erken hamilelik belirtileri

ceylancım sağol canım iyiyim de siz bir durduğunuz yerde durun oraya gidiyom kimse yok buraya geliyom kimse yok bulamıyom sizi

canım üstüne görme de normal adet oluyor bayanlar. seninki pembe gelip durduysa yerleşme kanaması olabilir. embriyo rahimde bir kılcal damarın üzerine yerleşmeye calışırsa pembe yada kahverengi akıntı gelip sonra kesiliyor. bu aksamıda atlat bakalım gelmezse kırmızı hamilesinnnnnhihoyyyt

selam kızlarrrrrr sükür kavusturana nasılsınız ndk canım okudum dunu uzuldum ama uzulmekte fayda etmiyor be gulum inşallah baska sefere .bir ara hamiş patlaması vardı simdi adet patlaması var yaaaaa :uhmffffff nazarmı degdi ne CADIARZU

merhaba kızlar,ben yeni sayılırım bu sitede .kimse bana yazmıyor,bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.BEBEK İSTİYORUM!!! adetime 4 gün kaldı, geçmeyen bir karın ağrım var.'acaba bu ay olabilirmi 'diyorum kendi kendime .ilk aşılamamda tutar inşallah.......hepinize sevgiler.........

canım inşallah tutmustur asılaman gecmeyen agrı varsa hamile olabilirsin ama cok merak ediyorsan kan testide yaptırabilirsin hakkında hayırlısı olsuna.s.

Nilüfercimm devam ediyoo hemde öylem böylem değilll (

canım ne yapalım adet olmanda iyi birsey oyle dusun ya olmasan ikilemde kalsan ben adetim cok yogun gelince cok sevinirim mesela icim temizleniyor rahatlıyorum diye dusunurum cunku kac aydır bir iki damla adet olunca insan buna bile seviniyor:bbo:

kızlar hamileyiiim adetime 5 gun vardı beta hcg yaptırdım 159 cıktı belırtılerımı anlatmak ıstıyorum normalde adetıme 1 hafat kala göguslerım agrımaya baslardı bu sefer yumurtlama gunumde agrımaya basladı gece sık sık tuvalete kalkıyodum bırde felaket belım agrıyor hıc ıhtımal vermıyodum biliyosunuz pıskojık olarak bu belırtılerı hepımız yasıyoruz bende cok yasadım ama hep husran olmustu bence hıc beklemeyın kan tahlılı yaptırın cunkı ben yek cızgıyı gormekten korktugum ıcın ıdrar testı yapamadım

beyza tebrik ederim Allah ım saglıcakla kucagına alamayı nasip etsin Allah ım tum isteyenlere versin inşallaha.s.

canım benım ya tbr ederımmm....hep surprıs yapıo bu weletler saten....saglıklı gebelık dılerım...optum sevgıler

olabılır canım hadı inşallah...:Saruboceq:dualarım senle...ben regılıme 3 gun kala test alıp yapmıstım ve sonucu ogrenmıştım pozıtıfff...bi yap istersen ama basebn net cıkmayada bılıomus bıtanem .inşallah tutar canımmm Rabbım gonlune gore versın...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…