En erken hamilelik belirtileri

mrb kızlar geçen hafta adetimin geçtiği için kan testi yapdırdığımı söylemişdim negatif çıkdıydı , aradan 7 gün geçdi hala hastalanmadım kanda progesteron ölçümünde bu ay yumurtladığımı söyledi doktor , kızlar geç döllenme yaşayan tanıdığınız filan varmı geç döllenme olabilirmi

belki duyarsın bı arkadaşından ıyı bı yer,,banada haber edersenn sevınırım

canım, beşevler yenibosnada, özel nisa hastanesi var. Oranın tüp bebek bölümüne gidiyorum ben. Doktorum opr. dr. Sibel Aydın. Tavsiye ederim canım. Dalında gerçekten iyi bir doktor,önce Allahımın sonra onun vesilesiyle hamile kaldım. Fiyat olarak da makuldür. sgk ya 25 ytl veriyosun..tek gidemiyosan eşlik ederim sana.Bana yakın sayılır.

benim 129 ,3 haftalık olduğuna göre, 4-5:ecrin_bebek:haftalık olması lazım..:ecrin_bebek:
tebrik ederim buketçimmmmmdelikafadulden

saol canim. ama benim sat 3 ocakti. yani daha adet tarihine 3 gun var.senin adet tarihin gecti mi? ya telefondan ogrendim bu yuzden referans degerlerini bilmiorum. dun dr yi aradim adetin 5-6 gun gecince gel dedifisfisfis

yazayım canım benim sonuçtan referansları sana;
GEBELİK:
4-5 hafta: 1500-2300
6-7 hafta: 10500-161000
8-9 hafta: 37500-219000
10-11 hafta: 33700-218700
12-13 hafta:20300-166100
14-26 hafta:2800-176100
26-39 hafta: 2800 144400

benim adetim 4 gün geçti tatlım bu arada. bu sonuçlara göre benimki 6-7 çıkıyor aslında ama döllendiği dönemi biliyorum yumurta takibi yaptırmıştım , 3 haftalık falan benimki.. kan testi zaten 2 hafta falan önden gidiyor çoğunlukla..

canim bu degerler cok yuksek deil mi? benimki 197.5 bu degerlerin hepsi 1500 den fazla:1shok:

belkide oyledir. yoksa cok yuksek bunlar. 5 in ustu pozitif die biliodum ben. zaten banada pozitif dediler ama ne kadarlik oldugu soylenmedi telefonde oldugum icin

5.00 oluyo demekkki 5 te o zaman. hani bazen 4.97 - 4.87 gibi degerler çıkıyo da tekrarlattırıyolar ya.. allah allah benım de aklım karıstı 5 in üstü ne demek bu testin cinsi mi baska acaba ya

hay allah kızlar yardım etsenize kaç çeşit beta hcg var, 129 nasıl pozitif oluyo ben anlamadım şimdi ya..pozitif dedi doktor ama hani hep 5in üstü diyosunuz ya nasıl oluyo..

kızlar ben dun kan testı yaptrdım 0-5 referans aaralığı yazıyordu belkı yardımcı olur doktor en az 5 olcak dedı.bu arad ben szie bişiy sorcam ben hala adet olaamdım ya aklıam sey geldı ben gecen ay hastayken antıbıyotık kullandım dişim için ya o gecıktırmıs olabilirmı delirecem yaaa hala hastalanamdımsüprizzzzz

canim ben internette sole bisi buldum:

son adet tarihinden itibaren gecen hafta hcg
3 hafta 5-50
4 hafta 3-426
5 hafta 19-7340
6 hafta 1080-56500

gibi bisey var. ama buda sacma geldi bana.3 haftanin en dusuk seviyesi 5 se, 4 haftaninki nasil 3 olur

hay allah kızlar yardım etsenize kaç çeşit beta hcg var, 129 nasıl pozitif oluyo ben anlamadım şimdi ya..pozitif dedi doktor ama hani hep 5in üstü diyosunuz ya nasıl oluyo..

ya amazon sen ned en takıyordun bu kadar sonucta hamilesın demiş doktor tamam.belkı baska bişeydır yanı 5 in karsılıgı bir deger olabilir takma ya hamişsin işte

kadin bunyesi cok garip. hersey mumkun canim yaa-tatlicadiarzu-

delirecem ya hiç böle olmamıştı bend eolmak için heveslenıyorum ne gsuel doktora gidicem cesaret topladım gittim hersey gusel dedı hasta olunca gelkı yumurtlamaya bakalım hala olamdım adet söktuıurucu verdı ama kullanmıcammmm beklkıcem az daha işin garıbı 6gundur hasta olcak gibiydım ya bugun oda yok rabbım hemen olayım hayrlısı ile sonra aklıma ilaç geldı acaba dedım omu yaotı

amazoncum ben

0-5 hamile deil
5-50 0-1 hafta

bu degerlerden eminim. ama gerisini bilmiorum

internette dolandım şimdi de, buket bizim yaptırdıgımız test beta hcg serum, yani kandaki progesteron seviyesinden tespit ediliyomuş gebelik öyle diyo, o yüzden degerler farklı.

canım 5 in altında olsaydı 0,.. veya 1,.. gibi birşey yazardı.bu beta hcg değerleri hergün katlanarak yükseliyor.benim ilk kan testimde 941 falan çıkmıştı dra gittim 4 hafta 3 günlük hamileydim.sizinkilerde pozitif o açıdan kafanızda soru işareti kalmasın.değerleriniz birkaçgün sonra belkide 500 ün üzerine çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…