canım 5 in altında olsaydı 0,.. veya 1,.. gibi birşey yazardı.bu beta hcg değerleri hergün katlanarak yükseliyor.benim ilk kan testimde 941 falan çıkmıştı dra gittim 4 hafta 3 günlük hamileydim.sizinkilerde pozitif o açıdan kafanızda soru işareti kalmasın.değerleriniz birkaçgün sonra belkide 500 ün üzerine çıkacaktır.
941 çıkmış senin ilkinde canım yaa 129 neye göre oldu yanlış mı soledıler ne ettiler bak kıllandım şimdicanım 5 in altında olsaydı 0,.. veya 1,.. gibi birşey yazardı.bu beta hcg değerleri hergün katlanarak yükseliyor.benim ilk kan testimde 941 falan çıkmıştı dra gittim 4 hafta 3 günlük hamileydim.sizinkilerde pozitif o açıdan kafanızda soru işareti kalmasın.değerleriniz birkaçgün sonra belkide 500 ün üzerine çıkacaktır.
internette dolandım şimdi de, buket bizim yaptırdıgımız test beta hcg serum, yani kandaki progesteron seviyesinden tespit ediliyomuş gebelik öyle diyo, o yüzden degerler farklı.
941 çıkmış senin ilkinde canım yaa 129 neye göre oldu yanlış mı soledıler ne ettiler bak kıllandım şimdi
941 çıkmış senin ilkinde canım yaa 129 neye göre oldu yanlış mı soledıler ne ettiler bak kıllandım şimdi
129 un ne anlama geldiğini anlamaıdm da o yüzden sorguluyorum. 5 in üstü diyosunuz hiç alakası yok bunun 5 le falan
canim benim 5 in ustu hamile kabul edilio.ama bu deger her 48 saatte bir 2 ye katlio kendini.ve bunlar aralikli degerler. yani 5-50 arasi 0-1 haftaya denk gelio ya. bu degerler arasinda kalan her sayi 0-1 hafta oluo.
yani senin degerinde 2 gunde bir 2 ye katlanarak artacak. heleki doktorun bakmis sana. icini ferah:CüvCüv: tut.
çok mutsuzum( eşimle de tartıştık bebek yüzünden..hamile olunca anlarsın zaten..test mest yok bi daha dedi..
çok mutsuzum( eşimle de tartıştık bebek yüzünden..hamile olunca anlarsın zaten..test mest yok bi daha dedi..
bendeki belirtiler belim iikiye bolunuyo kasik agrilarim bacagimi sarmis durumda acayip midem bulaniyo karnim sisti iyice dayanamiyorum sanki rahiminden biseler cikacak derecede kusmak geliyo bunlar sebeb olabilirmi ve bu son gunler cok stresleyim
sesimi duyan yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?