En erken hamilelik belirtileri

ewet doğru benımkı 0,01 ne kadar düşük cıktı düşün.
ya amazon sen nedne sorguluyrsun ben analamdım ya hamilesın dr demiş testte cıkmıs öyle takma yapoarken streslıyız analdık hamiş oluncadadmı bu stres sürecek yandık ozaman:asigim:

941 çıkmış senin ilkinde canım yaa 129 neye göre oldu yanlış mı soledıler ne ettiler bak kıllandım şimdi

internette dolandım şimdi de, buket bizim yaptırdıgımız test beta hcg serum, yani kandaki progesteron seviyesinden tespit ediliyomuş gebelik öyle diyo, o yüzden degerler farklı.

anladim canim. icimizi ferah tutalim. heleki sen doktorunada gorunmussun. icin rahat olsun. ben daha beklicem dr ye gitmek icin cunku oyle soyledi
umarim degerlerimiz yukselir bebislerimiz saglikli bi sekilde dogar:Saruboceq:

yaw benim bazen karnimin ust tarafi mide kismi agrio bazende alti.oyle cok deil ama rahatsiz edio

129 un ne anlama geldiğini anlamaıdm da o yüzden sorguluyorum. 5 in üstü diyosunuz hiç alakası yok bunun 5 le falan

941 çıkmış senin ilkinde canım yaa 129 neye göre oldu yanlış mı soledıler ne ettiler bak kıllandım şimdi

canım benimkisi erken döllenme olduğu için yüksekti değerim seninkiside hergün yükseliyor zaten kafana takma böyle şeyleri.seninkisi 3 haftalık falandır herhalde.

129 un ne anlama geldiğini anlamaıdm da o yüzden sorguluyorum. 5 in üstü diyosunuz hiç alakası yok bunun 5 le falan

canim benim 5 in ustu hamile kabul edilio.ama bu deger her 48 saatte bir 2 ye katlio kendini.ve bunlar aralikli degerler. yani 5-50 arasi 0-1 haftaya denk gelio ya. bu degerler arasinda kalan her sayi 0-1 hafta oluo.
yani senin degerinde 2 gunde bir 2 ye katlanarak artacak. heleki doktorun bakmis sana. icini ferah:CüvCüv: tut.

ya belkı iki sisitem vardır onu demek istedım yanı 0-5 aralıgı birde öyle yuksek olan 100 900 ler falan senınkı odur dr demiş bence takma tadını cıkar hamişliğin.keısn degerler farlıdır yanlışlık yok cunkı 5 ile 129 alaksız rakamalr yakın bile değil içini freah tuutt

tamam kızlar netten baktım da şimdi anladım .5-50 arası olan haftalık degerler
benim 129 olan :: yumurtlama günümden itibaren 17 gün geçmiş mesela benim,17 günlükken ortalama değer 132 dir diyor. heleşükür anladımhihoyyythihoyyyt

bu arada yeni hamilelerimiz dra gittiniz mi bilmiyorum ama gitmediyseniz ben söylüyeyim.ilk 3 aylık süre içinde ağır şeyleri kaldırmayın itmeyin ya da çekmeyin,çok yüksek yerlere kendinizi zorlayarak uzanmayın yani anlayacağınız çok dikkat etmeniz gerekiyor kendinize çünkü ilk 3 ay riskli dönem.Allah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.kendinize çok iyi bakın.görüşürüz.

çok mutsuzum ( eşimle de tartıştık bebek yüzünden..hamile olunca anlarsın zaten..test mest yok bi daha dedi..

çok mutsuzum ( eşimle de tartıştık bebek yüzünden..hamile olunca anlarsın zaten..test mest yok bi daha dedi..

canım çok takıyosun kafaya kilitledin kendiniresmen kaç gündür. hakkaten bu site bazen insanı olumsuz etkileyebiliyo, hassas bi yapın varsa sürekli kendini dinleyip belirti aramaya başlıyosun, vücudunun da dengesini bozuyosun. Bi süre girme tatlım kafanı boşalt derim ben.. çatlasak da patlasak da istediği zaman geliyo bebişler güzelcim, yapacak hiçbişeyimiz yok bol bol dua etmekten başka..İçini karartma eşini de üzme, hadi kapa bilgisayarı azcık tv falan izle, bi de içeçek bişeyler yap hem kendine hem eşine azcık havan değişsin..

canim benim zaten sen korunmayi birakali cok olmadi dimi? sakin ol. bak dr bana pko dedi.bidahaki adetimi bekliodum rahim filmi icin.bu yuzden cok takmiodum acikcasi cunku pkoyum tedavisiz zor diodum. ama bi aksilik cikmazsa hamileyim iste. sende kafandan atmaya calis bu dusunceleri.gelir melegin yakinda insallah

bendeki belirtiler belim iikiye bolunuyo kasik agrilarim bacagimi sarmis durumda acayip midem bulaniyo karnim sisti iyice dayanamiyorum sanki rahiminden biseler cikacak derecede kusmak geliyo bunlar sebeb olabilirmi ve bu son gunler cok stresleyim

bendeki belirtiler belim iikiye bolunuyo kasik agrilarim bacagimi sarmis durumda acayip midem bulaniyo karnim sisti iyice dayanamiyorum sanki rahiminden biseler cikacak derecede kusmak geliyo bunlar sebeb olabilirmi ve bu son gunler cok stresleyim

canım düşükte kanama olur ağrı olur sancı olurr, senin anlattıkların hamilelik belirtileri...

hamilemisinn?

evet biraz once wc gittim cok acik penbe kanama gordum sanki baslayacak gibi korkmaya basladim cok sanci basladi belimde ve karnimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…