evet biraz once wc gittim cok acik penbe kanama gordum sanki baslayacak gibi korkmaya basladim cok sanci basladi belimde ve karnimda
tsk ederim yardimizin icin iyiki varsiniz kendimi yalniz hissetmiyorum burda kaldigim sehirde turk yok ins gerisi gelmezde acile gitmem
tsk ederim yardimizin icin iyiki varsiniz kendimi yalniz hissetmiyorum burda kaldigim sehirde turk yok ins gerisi gelmezde acile gitmem
ooooooooo ndk'mmmmmmmmmmm burdaymış bende hemen damlıyım dedim
naber cankuşummm
kızlar merhaba gunume daha var ama belim çok fena agrıyor kasıklarım falan acaba hamişmiyim?hiç belim agrımazdı benim offf dayanılcak gibi degil..
bendeki belirtiler belim iikiye bolunuyo kasik agrilarim bacagimi sarmis durumda acayip midem bulaniyo karnim sisti iyice dayanamiyorum sanki rahiminden biseler cikacak derecede kusmak geliyo bunlar sebeb olabilirmi ve bu son gunler cok stresleyim
çok istiyordum ekim dogumlu olsun diye inş.rabbim gönlüme göre vermiştir hayırlı bir evlat...
slm arkadaşlar..
sık sık yazmasamda bu bölümü hep takip ediyorum. bir taraftanda bu konuyu baştan okumaya başladım. 60lı sayfalardayım. 2 gündür aşırı derecede üşüyorum. ellerim ve ayaklarım buz. bu nedenle karnım agrıyor. iki çorap giyiyorum yine demir gibi. şu an bulunduğum oda 24.8 derece ama donuyorum. gögüslerim kaşınıyor. kasığımın sol tarafında batmalar oluyor. ama sanki yumurtalık civarında değilde daha aşağıda.. bir fikri olan var mı ?
adetin geçtimiydi ecrin?amazon agzın bal yesin öyle derlerya ama dayanılcak gibi degil çok fena vuruyor inş.acillik olmam bu gece...
valla tatlım 2 gecedir ben de çok üşüdüm, hele dün gece üstüm örtülü olduğu halde titredim uyandım resmen..hadi inşallah canım adetin geçtimi ne durumda? çatlama dönemindeysen o da yapar bu tarz agrılar,.bi de ısın biraz düşer çatlama döneminde ama öyle çok üşüyecek kadar değil tabii.. ya regl agrısı mı ama göğüslerim falan kaşınıyo diyosun.. valla tatlım çok benziyolar birbirine ayırmak zor oluyo bazı durumlarda..iyi düşünelim iyi olsun inşallah hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?