En erken hamilelik belirtileri

evet dedıgın gıbı tutunmayıp dusuyo da olabilir, bi doktora danışsanız hem eşin hem sen..testleriniz yapılsın canım ya bak hem sıkıntı varsa bile boşa zaman kaybetmemiş olursunuz..hem sen de yumurta takıbı yaptırırsın, olası bı dusuk ıhtımalıne karsı yumurtan catladıgında doktorun destekleyiyi ilaçlar verir hem bebeğin kolay tutunabilmesi için..

hiçbişey itme, çekme, uzanma, yat bol bol cok sakat dönemler bunlar..1 hafta daha sabret bakalım kan testi yaptırırsın, ama negatifse bi doktora görünün canım bence ki aklınızdaki sorulardan ve endişelerden sıyrılıp psikolojiniz rahatlasın..:1hug:

haklısın tatlım ama inan doktorlar bu konu üzerinde hiç durmuyor. dolayısıyla ödediğim parayla kalıyorum. bekle sabret diyorlar ama artık 1 yıla bişey kalmadı. bende acele etmek istemiyorum. şu ana kadar olmaması hayırlı oldu açıkcası. benim planlarıma göre bir kaç ay daha olmasa da olur ama eşim elden gidiyo.. etrafında da bir ton cahil insan var. daha yolun başındayken korkuttu desizin biri onu. şimdi bir sorunu çıkarsa eminimki stresten.. zaten evhamlıdır. çünkü o olaydan sonra meni miktarı o kadar azaldıki bariz belli. allah hastalık vermesin bunlar geçici şeyler.. zaten eninde sonunda olacak. bari yokken günlerimizi rahat geçirlerim diyorum ama yok herşeyini ben yapcam diyo...o kadar istekliki işten çıkarırlarsa ben bakarım sen istediğin gibi çalış diyor. malum kriz var ve işyerleri biraz sallantıda bende soranlara bebek kriz var diye gelmiyor diyorum :)

aaa stres yaparsa olmazki ama.. hem 8 ay daha bişey değil dur bakalım.. hemen umutsuzluk yok .. sorun olsa bile şimdi ehrseyin çözümü var.. millete kulak asmasın yok ki bi faydası.. hay allah ya..
kafamçokkarıştı

arkadaşlar hamilelik belirtisi mide ağrısı falan oldu mu hazımsızlık .benim hafiften göğüslerim de ağrımaya başladı.sivilceler çıkıyor tektük.6 şubat günüm.çok az kaldı.ya adetim geliceği için ya da hamileyim zaten başka seçenek yok.gerçi bi de hiç gelmemesi var.hamilelik olmamasına rağmen.aman bööle bişi olmasın.ya hamile kalayım gelmesin ya da değilsem de zamanında gelsinn.kaydirigubbakcemile3

oluyor canım sanki midede bir yumru varmış gibi.. hadi bakalım hayırlısı inşallah:ecrin_bebek:

şişşşşt kıslar gelenleri almıyor musunuz sohbetlere, darılırım ama heeeee:çok üzgünüm:

naz27 noldu güzelim senin geri sayım, var mı bi gelişme?

şişşşşt kıslar gelenleri almıyor musunuz sohbetlere, darılırım ama heeeee:çok üzgünüm:

naz27 noldu güzelim senin geri sayım, var mı bi gelişme?

evet canım geri sayım başladı 6 şubat heyecan dorukta ya hevesimis kursağımızda kalıcak ya da güzel bir sevgililer günü hediyesi olucak birbirimize. adet belirtileri gibi ama şimdi bekliyorus ya hamişliği acaba diye soru işareti uyanıyo insanın kafasında. bu aralar bekleyen var mı arkadaşlar benden başka.a.s.

anlaşıldı kimsenin selam vermeye pek niyeti yok bana peki iyi akşamlar hepinize

deryacım niye hemen alınganlık ettin..ben önceki mesajımı yazana kadar küsüp gitmişsin.. ben şu anda çok üşüyorum ellerim titriyor o yüzden oldukça yavaş yazıyordum hay allah.. yine gel..

oooo senin heyecan dorukta yane, bugün 1 şubat geriye kaldı 5 gün, hadi hayırlısı canım, inşallah senin bebiş ceee der, ekim annesi olucan o zaman, yaaaav ben de o topiğe girmek istiyorum, nasılş getiririz bu veletleri acaebeeeee

ya dün benim en yakın dostumda dogum yaptı van da yaşıyor kendisi şimdi bebişin resmini yolladı msjla çok tatlı rabbim isteyen herkese versin.inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…