anacım biz de sana o kadar yazıyoz cvp vermiyosun döverim bak heeeeklava:
slm gece kuşları ben yine geldim uyku tutmuyo yaw :))))
slmmmmmmmmmmmm deryacık ben geldimmm
anjeliccim slmmmmmmmm herkese selammmmmmmmmmmmmm:))))))))
hoş gelddiiiinnnn gülüümm klomene başladınmıslmmmmmmmmmmmm deryacık ben geldimmm
anjeliccim slmmmmmmmm herkese selammmmmmmmmmmmmm:))))))))
hoşgeldin derya.. bir önceki sayfayı okurmusun sana bir soru sormuştum :) cevabını bekliyorum..
kızlar büssürü yumurtam oluşmuş görünenler sadece 5 tane dedi doktor arkasıda var dedi hayırlısı bakalım bu hafta pek giremedim gelişmeler neler sizlerde anlatın bakalım
kız sen burdamıydın görmedimki nasıl gidiyor uyku tutmuyo beni yaa :))) doktor cumartesi pazarı değerlendirin demişti değerlendirdik bakalım bu geceyi heyecan bastı şimdiden
kızlar büssürü yumurtam oluşmuş görünenler sadece 5 tane dedi doktor arkasıda var dedi hayırlısı bakalım bu hafta pek giremedim gelişmeler neler sizlerde anlatın bakalım
mrb kızlar geçen hafta adetimin geçtiği için kan testi yapdırdığımı söylemişdim negatif çıkdıydı , aradan 7 gün geçdi hala hastalanmadım kanda progesteron ölçümünde bu ay yumurtladığımı söyledi doktor , kızlar geç döllenme yaşayan tanıdığınız filan varmı geç döllenme olabilirmi
:lepi::lepi::lepi:Süperrrrrrr kuşumcan annemler burda ya bende fazla giremedim bu hafta ösledinis beni ama haftaya gümbür gümbür geleceğim Şubatta geldidelikafaduldendelikafadulden
bende 5 Şubattı bekliyorum kaydirigubbakcemile3
5 şubattamı başlıycan klomene anlatsana ayrıntılı yaa merak ettim anneciğini çok öp benim için bende annemlerden gurbetteyim ne güzel sendeler şimdi şu bir haftanın tadını doya doya çıkar anneciğinle:lepi::lepi::lepi:Süperrrrrrr kuşumcan annemler burda ya bende fazla giremedim bu hafta ösledinis beni ama haftaya gümbür gümbür geleceğim Şubatta geldidelikafaduldendelikafadulden
bende 5 Şubattı bekliyorum kaydirigubbakcemile3
eeee şimdi pazarı değerlendirmiş mi oldun? çalışmaları kesme ama gün aşırı devam et, senin yaramaz yumurtanın keyfi ne zaman gelir bilinmez, işi sağlama aldelikafadulden
kimse bana cvp vermemiş kızlar 15. güne döndüm ömrümde ilk kez böle oluyo
bencede deryacım pazarı full değerlendir
ben varım, herzaman 14. veya 15. gün yumurtlarım ama hamiş kaldığım ay 21. veya 22. gün olmuş, yani geç döllenmeydi, bnece olmazsa bi daha kan testi yaptırhihoyyyt
eeee şimdi pazarı değerlendirmiş mi oldun? çalışmaları kesme ama gün aşırı devam et, senin yaramaz yumurtanın keyfi ne zaman gelir bilinmez, işi sağlama aldelikafadulden
nasıl yani nasıl yapayım şimdi sen anlarsın bu işten bak şimdi doktor bana dediki cumartesi veya pazar tehlikeli günler çatlayabilir o günleri değerlendir pazartesi tekrar görücem dedi ben ikisinin ortası diye bu akşamı seçtim yarında olsunmu yani çalışma olsun dimi işi sağlama alalım
bide klomen kullandığım için adetim muhtemelen bu ay 28 gün olucak 28 gün takvimine göre yumurtlamam yarın oluyo hesapladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?