En erken hamilelik belirtileri

slmmmmmmmmmmmm deryacık ben geldimmm
anjeliccim slmmmmmmmm herkese selammmmmmmmmmmmmm:))))))))

kızlar büssürü yumurtam oluşmuş görünenler sadece 5 tane dedi doktor arkasıda var dedi hayırlısı bakalım bu hafta pek giremedim gelişmeler neler sizlerde anlatın bakalım

kızlar büssürü yumurtam oluşmuş görünenler sadece 5 tane dedi doktor arkasıda var dedi hayırlısı bakalım bu hafta pek giremedim gelişmeler neler sizlerde anlatın bakalım

:lepi::lepi::lepi:Süperrrrrrr kuşumcan annemler burda ya bende fazla giremedim bu hafta ösledinis beni ama haftaya gümbür gümbür geleceğim Şubatta geldidelikafaduldendelikafadulden
bende 5 Şubattı bekliyorum kaydirigubbakcemile3

kız sen burdamıydın görmedimki nasıl gidiyor uyku tutmuyo beni yaa :))) doktor cumartesi pazarı değerlendirin demişti değerlendirdik bakalım bu geceyi heyecan bastı şimdiden

eeee şimdi pazarı değerlendirmiş mi oldun? çalışmaları kesme ama gün aşırı devam et, senin yaramaz yumurtanın keyfi ne zaman gelir bilinmez, işi sağlama aldelikafadulden

kimse bana cvp vermemiş kızlar 15. güne döndüm ömrümde ilk kez böle oluyo

5 şubata ne kalmış şurda beee, var mı bi farklılık felan, gerçi regl belritsinden farklı da olmuyor bu meret karışıyo yaaaaa

5 şubattamı başlıycan klomene anlatsana ayrıntılı yaa merak ettim anneciğini çok öp benim için bende annemlerden gurbetteyim ne güzel sendeler şimdi şu bir haftanın tadını doya doya çıkar anneciğinle
eeee şimdi pazarı değerlendirmiş mi oldun? çalışmaları kesme ama gün aşırı devam et, senin yaramaz yumurtanın keyfi ne zaman gelir bilinmez, işi sağlama aldelikafadulden

cumartesi pazarı değerlendir pazartesi burda ol dedi bidaha bakıcakmış bu arada çok yumurtan var dikkat et ikiz yada üçüz olabilir dedi :)))

bencede deryacım pazarı full değerlendir

nasıl yani nasıl yapayım şimdi sen anlarsın bu işten bak şimdi doktor bana dediki cumartesi veya pazar tehlikeli günler çatlayabilir o günleri değerlendir pazartesi tekrar görücem dedi ben ikisinin ortası diye bu akşamı seçtim yarında olsunmu yani çalışma olsun dimi işi sağlama alalım

bide klomen kullandığım için adetim muhtemelen bu ay 28 gün olucak 28 gün takvimine göre yumurtlamam yarın oluyo hesapladım :)))

anjelic'cim nerde adet döngüm değil tedavim başlıyor 14.gününe denk geliyor yumurtalıklarıma bakacak gelişmediyse ilaç verecek ...Bakalım ne olacak kızlar adet düzensizliğim stresten olur dedi bu ay bakalım dedi

evet canım sağlam tutucam bu ay ama dün ve önceki gün çalışmadım neden diyceksin doktor cumartesi pazarı değerlendir dediği için dedim spermler güçlensin biraz :))

Canım benim tabii ki çalış birkaç defa daha ama önemli olan yataktan kalkmaman gerek ayaklarını dik biraz sağlama al kendini derim nokta :jeyyar::jeyyar::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…