Canım benim tabii ki çalış birkaç defa daha ama önemli olan yataktan kalkmaman gerek ayaklarını dik biraz sağlama al kendini derim nokta :jeyyar::jeyyar::lepi:
neler yaşamışdın o ay
selam kızlar....
nabersiniz bakalım??????
anjelic'cim nerde adet döngüm değil tedavim başlıyor 14.gününe denk geliyor yumurtalıklarıma bakacak gelişmediyse ilaç verecek ...Bakalım ne olacak kızlar adet düzensizliğim stresten olur dedi bu ay bakalım dedi
selam kızlar....
nabersiniz bakalım??????
neler yaşamışdın o ay
arkadaşlar vajinal ultrasondan dr baktı küçük kist var dedi,acaba rahimde mi var,yada yumurtalıklarıda görebiliyomu ne dersiniz?
herzamankinden farklı bir şey olmadı, ben hatta bir an önce regl olsam diye sabırsılanıyordum çünkü tedaviye başlayacaktım, yaptığım testler negatif çıkıyordu, soora 5. günde çok zayıf bir pozitif görünce doktora gittim ve daha başlangıç aşamasındaydı.
hadi inşallah canım yaageçen p. tesi test yapdırdıydım dr arayıp negatif dedi ama progesteron çok yüksekmiş yumurtlaman var değer çok iyi dedi bu güne kadar adet hep düzenliydi testen sonra 7. günüm adetten sonra 14. gün belim ağrıyo ateşim hala yüksek 37.1
bukett eylüll hamileee
centauera sende durumlar ne canım
hoş geldin semiramis
nasıl yaa sen hamilemisin kızım nie söylemiyonn yaaa ayy çok sevindimm tebriklerrrr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?