En erken hamilelik belirtileri

bence kan testini yenile, bu kadar gecikmiyorsan büyük ihtimal hamilesin, hadi inşallahkaydirigubbakcemile5

yumurtalıklarıda görüyor canım

cevabın için teşekkürler canım,benimde 10 gün geçmişti evde test yaptım iki kere negatif çıktı,dr gittim,dr anlattımdirekt alttan bakalım dedi,ben ama felç resmen dr bide erkek onuda geçtim vajinama demir sokucaklar vede bendeniz 4 yıllık evli 3 yıl vajinusmus biri olaraktan :bbo:neyse baktıktan sonra dediki kistte olabilir bebekte ,eşimi bi görseydi,sanki bu dünyadan başka dünyaya atladı,neyse test yaptık (kan)negatif o anı hatırlamak bile istemiyorum şimdide söktürücü verdi onu kullanıyorum bakalım,regl bittikten hemen sonra gel dedi,geçmişmi onamo bakcak acabaCADIARZUvelhasıl bu ayda bebek yok,alıştım artık ben ama eşim için çok üzülüyorum ,sağlıklı hayırlı gelsin beklerim ben napalım bizimkiler nazlı çıktıdelikafadulden

hoşbuldum canım arkadaşım.a.s.
yaa ben kaçırmışım neler oldukı.:uhm:
ne yumurtaları ne dıyonuz sız? ben hıc bısey anlamadım:1shok:
ne oldukı sana :1no2:

kız ben klomene başladımya yumurta takibine büssürü yumurtam oluşmuş doktor şimdilik görebildiklerim 5 tane dedi daha arkasıda var dedi bu çok güzel dedi ikiz olma ihtimalide var ama bi ihtimal hiçbirinin tutmama ihtimalide var dedi bu akşam ve yarın çalışma verdi pazartesi tekrar bakıcak
deryacım handan yıne hamıle kaldı

biliyorum canım çok sevindim tebrik bile ettim handancığımı

benimde doktorum erkek ama çok iyi bir doktor banada iki oldu alttan bakıyo tabi bendende bi ter boşanıyo ama napayım onlar günde kaç kişiyi görüyolar :)))))

selam canım arkadaşım...
ya haberler sızde..
bende bışey oldugu yok, kırmızı karttan başkasenağlama

ne olsun güzelim bildiğin gibiyiz yeniler geliyor bazen tebrikleri alıp uğramıyorlar bizlerden birileriyse onlarla çok seviniyoruz dua bekliyoruz..
Ağlamak yok başaracağız :teselli:

Adetin 5.günü gittim ya o yüzden vermedi direk yumurtalık takibine öncellikle başlayalım dedi

Adetin 5.günü gittim ya o yüzden vermedi direk yumurtalık takibine öncellikle başlayalım dedi

hmm anladım canım ama olsun yinede doktor kontrolü altında olucak bi zorluğu ne biliyonmu beni iki üç günde bir çağarıyo temizlenmek çok zor oluyo daha küçücük oluyolar alamıyorumda ):))) zar zor her seferinde makina gezdiriyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…