En erken hamilelik belirtileri

kızlar merhaba...
beni hatırlıyorsunuz umarım özellikle ndk bilir :)

ya benim o durumumun üzerinden 10 hafta geçti bu sabah tekrar idrar testi yaptım ve negatif sizce artık kesin olarak hamile olabilirmiyim

beyzacım çoooooooooooooook sevindim yaaaa tebrik ederim allah tamamına erdirip kucağında görmeyi nasip eder inşallah..tamam artık bundan sonra kendine çook dikkat et bol bol su ve süt iç beyaz peynir ye kaydirigubbakcemile5 artık iki canslısın sen :CüvCüv:
Darısı başımıza inşallah..bu arada bende senin belirtilerinin aynısnı yaşıyorum artı olarak kasıklarımda ağrı ve çekilme var...umutluyum bende..dün pembeler gelmişti ama kırmızılr hala yok..o yüzden umutluyum..son dakikaya kadar..zaten adet olunca yumurta takibine çağırdı doktor eğer olursamda ona gidicem...Haaa bu arada içime doğdu bu evlat kız olucak ilk aklıma gelen o oldu kaydirigubbakcemile3
neyse fazla uzattım çooooooooook öptüm canım seni hihoyyyt:hooray:

beyzacım öncelikle tebrik ediyorum arkadaşlar beyzanın anlattığı gibi bizler son on gün içinde yaşıyoruz belirtileri ama hala yumurtlama döneminde olabileceğimize ihtimal vermiyoruz ve çalışmaları bırakıyoruz herkes farklı zamanlarda yumurtlayabilir bence son ana kadar çalışmayı bırakmayalım lütfen en azından ben öyle yapıcam artık

beyzacımmm allah kucağınıza almayı nasib etsinnn, çok sevindimmm bizede dua et olumuuu

beyzacımmm allah kucağınıza almayı nasib etsinnn, çok sevindimmm bizede dua et olumuuu

kızlar merhaba...

ya benim o durumumun üzerinden 10 hafta geçti bu sabah tekrar idrar testi yaptım ve negatif sizce artık kesin olarak hamile olabilirmiyim

ceydacımmm 10 hafta diyosunnn neden kan testi yaptırmıyosun halaaaa, daha öncede böyle gecikiyomuyduuu kıs biz günümün gelmeden test yaptırıyoss :))) ne rahatsın bacım sen yaa

ceydacımmm 10 hafta diyosunnn neden kan testi yaptırmıyosun halaaaa, daha öncede böyle gecikiyomuyduuu kıs biz günümün gelmeden test yaptırıyoss :))) ne rahatsın bacım sen yaa

ndkcımm ben kan veremiyorum o yüzden idrar testi yaptırıyorum, ya sence 10 haftada kesin sonucu verirmi

kızlar merhaba...

Ceydacım ne güzel işte hem evlenirsiniz tez zamanda Bence herhangi bir hastaneye gidip test yaptır keşke bizde senin gibi 10 günü geçsek..senağlama

:teytey::teytey:kizlarrrrr ben geldimmmm nasilsinizz size birr haberimm varrr yarinn kirmizi kartimm gelcek galiba bugun kahve renglisi geliyodda oyuzdenn:teytey::teytey:artikk reglimin geldigine sevincemmm yubbuii gell anam gell her ay beklerimmm .... cokk sevincliyimm kirmizi kartim gelcekk ne guzell birr haberr degilmii kizlarr hadi tebrik edin beni bakimm:lepi::lepi::lepi:

ndkcımm ben kan veremiyorum o yüzden idrar testi yaptırıyorum, ya sence 10 haftada kesin sonucu verirmi

ceydaaaaaaaaa kıs valla dövcem seniiiiiiiiii:mymeka: sana demiştim kan veremiyosan nası doğum yapcann. bukadar tatlı canlı olma be gülümmmm. idrar testinde de çıkmadıysa belkide boşa ümitleniyosundurr. kan testi yaptırman şart be gülümmm. hamile olsan en erken 1 hafta geçince çıkar. hadi bi cesaretlennn. daha önce gecikme olmuşmuydu hiç

canım adetin düzensizid sanırım sevindiğine göre.. hayırlı olsun bakalım..hihoyyyt

ceyda seni anlayamıyorum gerçekten.. aradan nerdeyse 2.5 ay geçmiş ayol sen hala idrar testinde ne gatif ama olabilirimi diyorsunyasakkelime.. olsa cıkardı zaten.. CADIARZU kan veremiyorum diyorsunda canım sen hüç iğnedemı olmadım bu zamana kadar

canım adetin düzensizid sanırım sevindiğine göre.. hayırlı olsun bakalım..hihoyyyt
kizz ne duzensizii aninda saatinde gelirr vallahii .. bidee bu ay boyle denicemm kendimii hepp harapp ediyodumm bu zamana kadarrr kendimii bunaltmicamm .. halbukii dr. gitmistimm bu ayy su gunlerde beraber ol dedi oldumm tikk yokk baksana .. o yuzden ruhumuu karartmicamm bu ayy boyleeeee denicemmm henuzz gelemdii ama dedimya saat gibii yarin gelcekk cunkuu gunnuu bir gun once haberr veriyoo bana benimmki deekaydirigubbakcemile2

hihoyyythihoyyytAferin umutlar tükenmiyor nasıl olsa helal sana :hooray:

Ceydacım ne güzel işte hem evlenirsiniz tez zamanda Bence herhangi bir hastaneye gidip test yaptır keşke bizde senin gibi 10 günü geçsek..senağlama

ooo hatlar karıştı iyice :) ben zaten evliyim ama eşim askerde gecikmem yok ama şüphelendiğim tarihin üzerinden 10 Hafta geçti birçok kez idrar testi yaptım negatif çıktı hatta düzensiz de olsa regl de oldum ama nedense hamile olduğumu düşünüyordum, karnımda şişiklik var ve genelde sabahları az miktarda mide bulantım oluyor, kan veremediğim için kan testi yaptıramıyorum en son bu sabah idrarıyla test yaptım yine negatif çıktı, kesin olarak emin olabailirmiyim diye size danışmak istedim

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor beyzacım çok sevindim bende cesaret edemiyorum kan testine çıkmaz diye günler geçsin bi hayırlısıyla

ya kızlar bana yardım edin kafayı sıyırmak üzereyim!!..gebelik dilinden anlamıyorum hiç araştırmadım..o yüzden açık yazacağım..27 kasım da hamile kalmış olsam yani (birliktelik günü) bugün ayın 17 si aradan 3 hafta geçti midem bulanıyor..hamilelik belirtileri bu zamandamı başlıyor?? eğer hamile kalmışsam regli olmayacakmıyım?? regli günümdeyim ama henüz olmadım ne zaman test yaptırılır???? burada 10 hafta süresü geçti nedir bu 10 hafta ?? 10 hafta geç bir süre değilmi regli olmayınca zaten hamile olduğumuzu anlayamıyormuyuz 10 haftadan önce??? lürfen yardım edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…