Nilüfercimm devam ediyoo hemde öylem böylem değilll(
kızlar hamileyiiim adetime 5 gun vardı beta hcg yaptırdım 159 cıktı belırtılerımı anlatmak ıstıyorum normalde adetıme 1 hafat kala göguslerım agrımaya baslardı bu sefer yumurtlama gunumde agrımaya basladı gece sık sık tuvalete kalkıyodum bırde felaket belım agrıyor hıc ıhtımal vermıyodum biliyosunuz pıskojık olarak bu belırtılerı hepımız yasıyoruz bende cok yasadım ama hep husran olmustu bence hıc beklemeyın kan tahlılı yaptırın cunkı ben yek cızgıyı gormekten korktugum ıcın ıdrar testı yapamadım
beyzacımmm allah kucağınıza almayı nasib etsinnn, çok sevindimmm bizede dua et olumuuu
ceydacımmm 10 hafta diyosunnn neden kan testi yaptırmıyosun halaaaa, daha öncede böyle gecikiyomuyduuu kıs biz günümün gelmeden test yaptırıyoss :))) ne rahatsın bacım sen yaa
kızlar merhaba...
beni hatırlıyorsunuz umarım özellikle ndk bilir :)
ya benim o durumumun üzerinden 10 hafta geçti bu sabah tekrar idrar testi yaptım ve negatif sizce artık kesin olarak hamile olabilirmiyim
ndkcımm ben kan veremiyorum o yüzden idrar testi yaptırıyorum, ya sence 10 haftada kesin sonucu verirmi
:teytey::teytey:kizlarrrrr ben geldimmmm nasilsinizz size birr haberimm varrr yarinn kirmizi kartimm gelcek galiba bugun kahve renglisi geliyodda oyuzdenn:teytey::teytey:artikk reglimin geldigine sevincemmm yubbuii gell anam gell her ay beklerimmm .... cokk sevincliyimm kirmizi kartim gelcekk ne guzell birr haberr degilmii kizlarr hadi tebrik edin beni bakimm:lepi::lepi::lepi:
ndkcımm ben kan veremiyorum o yüzden idrar testi yaptırıyorum, ya sence 10 haftada kesin sonucu verirmi
kizz ne duzensizii aninda saatinde gelirr vallahii .. bidee bu ay boyle denicemm kendimii hepp harapp ediyodumm bu zamana kadarrr kendimii bunaltmicamm .. halbukii dr. gitmistimm bu ayy su gunlerde beraber ol dedi oldumm tikk yokk baksana .. o yuzden ruhumuu karartmicamm bu ayy boyleeeee denicemmm henuzz gelemdii ama dedimya saat gibii yarin gelcekk cunkuu gunnuu bir gun once haberr veriyoo bana benimmki deekaydirigubbakcemile2canım adetin düzensizid sanırım sevindiğine göre.. hayırlı olsun bakalım..hihoyyyt
:teytey::teytey:kizlarrrrr ben geldimmmm nasilsinizz size birr haberimm varrr yarinn kirmizi kartimm gelcek galiba bugun kahve renglisi geliyodda oyuzdenn:teytey::teytey:artikk reglimin geldigine sevincemmm yubbuii gell anam gell her ay beklerimmm .... cokk sevincliyimm kirmizi kartim gelcekk ne guzell birr haberr degilmii kizlarr hadi tebrik edin beni bakimm:lepi::lepi::lepi:
Ceydacım ne güzel işte hem evlenirsiniz tez zamanda Bence herhangi bir hastaneye gidip test yaptır keşke bizde senin gibi 10 günü geçsek..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?