En erken hamilelik belirtileri

CEYLANcım bence cok gormeyın hamıle kalıpta buraya ugrayamayanları belkı mıde bulantıları tuttuysa kafalarını yastıktan kaldıramıyolardırkı. yazık onlara.....

DERYAcım sen neden dr gıttınkı.. enson bebiş için çalışıyodun ...

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bu paylaşım sitesi çok güzel yaaa.dünden beri hep yorumları okuyorum.size bi sorum olacaktı. benim adet günüm 29 ocaktı ve adet günümde adet olacak gibi sancım oldu ha oldum olcam derken olamadım ve bugün hala tık yok...neden olabilir acaba böyle bişey yaşayanınız varmı. 4 aydır bebek istiyoruz ama bu onun belirtisimi bilemiyorum ama çok merak ediyorum yaa

oncelikle hosgeldin canim. bence once hamile testi yaptir. eger bikac gun daha olmazsan kan ver.zaten gebelik belirtileriyle hamilelik belirtileri ayniymis

idare ediyorum canim benim saol.karnimin degisik yerlerinde cok olmamakla beraber agrim var.sen nasilsin bakimmmmmmmmmmsengözlerimebaksanab

canımm kahvaltı ettim çıkmak zorunda kaldım..iyiyimm bende noolsun yaa çalışıosss kaydirigubbakcemile3daha günüm varr:Saruboceq:17 şubat

suratınızdan süzülebilirsiniz zayıflık hissi,bana ne oluyor diyebilirsiniz aynaya baktınızda benım arkadaşım dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…