slm canım,
ya senin hamilelik belirtin nasıldı canım bana söylermisin
ya canım benimde regl günümde adet olcak gibi sancım oldu çok şiddetli sonra yavaş yavaş geçti ve şuan 3 gün oldu hala tık yok neden olabilir ki:uhm:
yok yok idrar yapma daha canımcım, yapçaksan da sabah ilk idrarınla yap,idrarını yap biraz baştan, sona doldur kaba. benim 4. günde çıktı idrarda çok silik bir 2. çizgi. Ama kanda kesin çıkar canım. bence evde idrar testin varsa sabah yaparsın, negatif bile çıkmış olsa git bi de kan ver kesin çıkar.. kolla kendini sen bebiş varmış gibi, uzan yorulma hiç.. hadi bakalım inşallah kızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileay canım keşke olsa inşallah dediğin gibidir.ya normalde çok sitresli bir ay geçirirsem 1 veya 2 gün falan gecikiyodu ama bu ağrı neyin nesi ki.idrar testide yapmak istemiyom çok korkuyorum yoksa diye hem zaten bazen olsada çıkmıyomuş galiba idrar testin de sanırım.. uf yaaa meraktan ölcem kızzzzz
amazoncum anladığım kadarıla hamişsin canım hayırlı olsun ne kadarlık?
gamzelim inşallah hamişsindir canım
bende çok belirti oldu bu ay ama ben çok sorunluyum yaaaaa........
yarın kan testi yaptıracağım bakem......
yok yok idrar yapma daha canımcım, yapçaksan da sabah ilk idrarınla yap,idrarını yap biraz baştan, sona doldur kaba. benim 4. günde çıktı idrarda çok silik bir 2. çizgi. Ama kanda kesin çıkar canım. bence evde idrar testin varsa sabah yaparsın, negatif bile çıkmış olsa git bi de kan ver kesin çıkar.. kolla kendini sen bebiş varmış gibi, uzan yorulma hiç.. hadi bakalım inşallah kızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gamzelim inşallah hamişsindir canım
bende çok belirti oldu bu ay ama ben çok sorunluyum yaaaaa........
yarın kan testi yaptıracağım bakem......
arkadaşlar ya ben cuma sabahı test yapmıştım çok az bekledim bir dakikadan azdı tek çizgi görünce çöpe attım bir kaç saat sonra merak edip baktım ikinci çizgide çok silik oluşmuş heveslenipbu gün sabah tekrar test yaptım ama farklı bir marka testti hiç birşey çıkmadı kafam çok bozuldu kan testine gidipte tekrar moralimi bozmak istemiyorum böyle birşey olabilirmi ya. kasıklarım dün çok ağırıyordu eğilip kalkarken ani batmalar oluyordu bugünde bu ağrı ve batmalar halen devam ediyorum kasık ağrım genelde tek taraflı sol kasığım ve sırtım acaba grçekten hamilemiyim ya ne düşüneceğimi şaşırdım artık kafayı iyecem bu durumla karşılaşan oldumu acaba lütfen cevap yazın
ayy amazoncum saol yaa içim biraz rahatladı sahi benim gibi olupta hamile kalan varmı yanisırnaşık şeyşutarafagitti
neden olmasın güzelcim, hiç belirtisi olmayıp bile hamile kalan var, yarın kesin git ve kan tahlilini yaptır olur mu canım? haberini de bekliyorum bak:)))
ah amazoncummmm bak yarı ilk haberi sana vercem.(yarın olurmukifisfisfis daha çok var ya zamanda geçmez) :1rolleyes:
ne pkolular ne tıkanık tüpler okuduk tatlım yeter ki allah olacak desin hiç takmıcaksın öyle kafanı, herşeyin bi çözümü var artık tıp her geçen gün ilerlemekte..ya amazoncum ben pco luyum yaaaaaaaaa......ayrıca prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim bu ay ve ilaç kullandım düşürmek için ayrıca bir tüpümde tıkanıklık var.........
daha ne sayim tatlım........
allah gerçekten nazarlardan korusun canım peki bu 3 haftadır neler yaşadığını kısca özetlermisin ben ilk defa çok belirti yaşadım sanki de..........yarın göreceğizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?