En erken hamilelik belirtileri

amazon canım senin kaç gün sonra idrarda belli oldu.sonra kan testinde kaç haftalık çıktı değerin

benim 4. günde çıktı canım. hafif silikti. bi daha idrar testi yaptım inanamadım, onda daa silik çıktı hem de daha silik, sonra kan vermeyee gittim. Kanda da 129 çıktı..

amazoncum sana yine bişey sorcam ama.bu idrar testinde idrarın sabah olmasının ve idrarın başından sonundan olmasının ne gibi anlamı var

ona orta idrar diyorlar canım. hani baştan akıntın salgın falan varsa o gitsin aksın diye.. biraz akıtıp sonra idrar kabına almak daha sağlıklı o yüzden.. Sabah olmasının da önemi şu; sabah saatlerinde hormon seviyelerin günün en yüksek seviyesinde oluyor, ilk idrarın da bu yüzden hormon açısından daha zengin oluyor..

canım ya çok teşk ederim bilgilerin için. seninle konuşmak benim için çok büyük mutluluk oldu inşallah bebeğinide Allah kucağına almayı nasip eder.Allah bizlerede bu duyguları yaşatsın canım.AMİN:)

rica ederim canım insan bu forumda huzur buluyor valla:) ben de seni tanımaktan çok mutlu oldum, yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve burdayım. çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için.. Allahım sana da yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah canım. Dualarım sizlerle..

buralardayım canım giremedim ama yogundu işler ne var ne yok buralarda sen nasılsınn

seni anlayabiliyorum canım..bu hafta bende yalnız kaldım eczanede boğuluyordum işlerden..herkess raftan ilacı alıp satmak olarak görsede prosüdürlerimizz nefes aldırmıyor artık...sağolsun SGK (....bunun dışında iyiyim canım şu iki gün kapalıydık birazda olsa dinlenerek kendime geldim...çalışmalara devam bakalım bu ay noolcakkkkaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq:senin ne zamandı günün??

şubat 19 gibi de karşımıza saglık ocagı açılıomuş auraa artık oturamam bile heralde yaa

ayyyy evetttt.....allah kolaylık versinnnn..şeker gibi ilaç satarsın artıkk.yaa problemli raporlar olmasa yine sorun yok..şu plavixler ve osteoporoz raporlarını incelerken kör olacam vallaaaa:roflol:

sorma sgk çıldırtıo bizi takip edemiyoruz artık yaa delirecez az kaldıklava:sizin ne güsell cumartesi tatil nasıl oluyo ya bizde yok öle sadece pazarr:çok üzgünüm:benim günüm 15 veya 18 şubat arası canımm ama çok relaxım ya
çok şükürr doktora gittim çok rahattlattı sagolsunn muayene etti çok güsel herşey dedi:1hug:her ay olucak die bişey yok herkezinki her ay tutsa ortalık insanda geçilmezdi dedikaydirigubbakcemile5senin ne zaman günün

ooo çok güsellll beraber gün sayıcass benim 17 şubatkaydirigubbakcemile5valla bende bu ay kuş gibiyim stress yok dedim tedavi ettim kendimi..acayippp relaxımm.en iyisi buu.böyle kalalım..benim
bulunduğum yerde 3 tane eczane var nöbet yoksa iki gün tatil yapıoss hafta sonları bal gibi vallaa:))ama yazında canımız çıkıoo.gece 9 veya 10 kadar çalışıoss..bebiş geliyorum dediğinde nassı çalışıcam bu kadar yoğun bilmiyorum..:uhm:

Son düzenleme:
geçen yaz bi tane eleman almıştık yardım etsin die..tabi kalabalıkta onunla ilgilenmedikk o da plavixli reçetede aspirin yazıomuş aspirinide vermiş akıllım..sgk da 3 kutu aspirini değil de gitmişş 3 kutu plavixi kesmişş delirmiştikk yaaa düşünsene 3 kutu plavix cartt die kesmişlerdi.. aspirini kessene işte onu keseceğineee..biz tabi şookkkkkkkkdelikafaduldençok alemler yaa

eczacılar odasından mı yoksa aranızda mı anlaştı eczaneler kıss
yaz kış cumartesi çalışma var ya
bizde 7 e kadar yazın 7.30 ama eczacı 7 de bırakıo beni evde yakın eczaneyle arası 5 dk sürmez ama ebek olunca tavruma hasret onun için mecbur çalışcaz canım geçim dünyası ev kira kaynanamla annem bakıcak artıkgamyoncuiremsu

ayy anam bizim eczacı kontrol eder hep öle pahalı reçeteleride gösteririm aten öle bi hatada bitirir valla bizi abowwwsengözlerimebaksanab

aralarında anlaştılar yaa .hiçç iş yok kışın biliyomusun öylee oturuosunn ..burda kışın insan yok zatenn...hihoyyytyazın yorgunluğunu kışın fazlasıyla atıyoruss..valla benim evde çok yakın camdan eczanem görünüo ama yakınımda bakıcak kimse yok annem uzakta .kaynana uzakta neetçess bilmiomm vallaa.işimide çok seviyorum bırakmak istemem artı geçim derdi.bakalım hayırlısıyla geliyorum desin bi şekilde ayarlıycass.valla kim bakar die die bu kadar yıl geçti düşünmüyorum artık..herşeyin bi çözümü vardır ..düşünürsen kim bakar die yine yaş geçecekk:asigim:

ayy anam bizim eczacı kontrol eder hep öle pahalı reçeteleride gösteririm aten öle bi hatada bitirir valla bizi abowwwsengözlerimebaksanab

yazın anacımmm yazınn ne mümkün...yaz reçetelirini bi görsen koli koli eve taşıyıp kontrol edio... bizimkide ince eler sık dokurr..reçete geri geldii hiçç unutmuyorumm.diğer arkadaşımla beraber biz öğle yemeğine çıkıyoruss dedikk TOPUKKKK kaçmıştıkkk:roflol::roflol:sakinleştiğinde geri döndük ama o bize kızdı bizde elemana kızdıkkk:roflol:lafı yedik yani..bi dahada ne eleman istedik ne bişeyy kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…