En erken hamilelik belirtileri

canımm hoşgeldinn..iyidir ya deryacım noolsun sen nasılsın bakemmmmŞeniz

iyilik auracık çalışma günlerim bu günler sıkı çalışmam lazım birde eşimde bende gribe tutulduk bugün bütün gün yattık şu iki üç gün çalışma olsunda bakalım sonra heyecan basıcak benide

yeganecik nerelerdesin görmüyorum seni bugünler kızlar sahi akrep girmiyomu onuda HİÇ GÖREMEDİM

aman aman sıkı çalışın bizim çalışmaların son günleri artık biz atlattık bakalım neler yaşıycasskaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım...akrebi bende yakalayamıyorum bugünlerde

hadi yaaa kaç kişi çalışıonuz kız orda kaç senedir çalışıonben 7 senedirrmirmirmirmir
geçmiş olsun canımm bıralardayım işler yogun çok pek giremiomm çalışmalara devam ediyos bizde napalımmkaydirigubbakcemile5

bakalım bu ay ne haltlar yiycez 5 yumurtadan birini tutturamazsam çok üzülücem

karşımızdaki eczane 7 kişii bizz 2 kişi çalışıos çok tezat dimiiii aynı yoğunluk ama böyle bi tezatlık var iştee geberiyoruss yaaa.eczacının eşi gelio yardıma öyle ürünüyorus işte:bbo:bu yğzden yaz gelsin istemiyorum hiçyasakkelime

ben bu ay ne yatıom ne ayaklarımı dikiom valla üstüne düşmüyom düşünce psikolojik olarak sıkıntı yapıoz tutan tutar rabbim istedimi degil mi ama

deryacımm anacımmm lütfenn pozitif olalımm...meleklerimiz gelecekkkkkkk..stress yok stress yokk...sen çalışmanı yap sıkma kendinii..geliyorum diycek o sana

yok canım akşam çok başım ağrıyodu zaten çalışma oldu bacakları dikip uyumuşum iki saat hiç sıkıntı yapmadım nedense doktor pazartesi bidaha bakıcak bakalım ne diycek

slm kızlar
kız derya ne işin var senin burda çık çabuk kocanın yanına oğlanıda uyut erkenden hani yumurtlama bitene kadar gelmicektin ama iyiki geldin ya vazgectim gitme 2 dk dur

bende bu ay 15 18 şubat arası bekliom hayırlısı bakalımşakkıdıhepimiz içinn

benimde 15 ile 18 arası ama ben klomen kullandım doktro yumoşlara baktı cuma günü dediki olgunlaşmışlar ama pazartesi bidaha bakıcam yinede cumartesi pazarı kaçırma çatlıyabilirler dedi o yüzden sizde bırakmayın çalışmayı daha çatlamammış olabilir ben doktor kontrolünde gidicem beni takip edin ben bırakmadan bırakmayın çalışmayı hepimiz inşallah aynı günlerde sevinçli haberlerimizi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…