slm kızlar ben geldim ne var ne yok
canımm hoşgeldinn..iyidir ya deryacım noolsun sen nasılsın bakemmmmŞeniz
iyilik auracık çalışma günlerim bu günler sıkı çalışmam lazım birde eşimde bende gribe tutulduk bugün bütün gün yattık şu iki üç gün çalışma olsunda bakalım sonra heyecan basıcak benide
yeganecik nerelerdesin görmüyorum seni bugünler kızlar sahi akrep girmiyomu onuda HİÇ GÖREMEDİM
aman aman sıkı çalışın bizim çalışmaların son günleri artık biz atlattık bakalım neler yaşıycasskaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım...akrebi bende yakalayamıyorum bugünlerde
hadi yaaa kaç kişi çalışıonuz kız orda kaç senedir çalışıonben 7 senedirrmirmirmirmiryazın anacımmm yazınn ne mümkün...yaz reçetelirini bi görsen koli koli eve taşıyıp kontrol edio... bizimkide ince eler sık dokurr..reçete geri geldii hiçç unutmuyorumm.diğer arkadaşımla beraber biz öğle yemeğine çıkıyoruss dedikk TOPUKKKK kaçmıştıkkk:roflol::roflol:sakinleştiğinde geri döndük ama o bize kızdı bizde elemana kızdıkkk:roflol:lafı yedik yani..bi dahada ne eleman istedik ne bişeyy kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canımm bıralardayım işler yogun çok pek giremiomm çalışmalara devam ediyos bizde napalımmkaydirigubbakcemile5iyilik auracık çalışma günlerim bu günler sıkı çalışmam lazım birde eşimde bende gribe tutulduk bugün bütün gün yattık şu iki üç gün çalışma olsunda bakalım sonra heyecan basıcak benide
yeganecik nerelerdesin görmüyorum seni bugünler kızlar sahi akrep girmiyomu onuda HİÇ GÖREMEDİM
adet ne zaman benimki 15 şubat eğer düzenlendiyse tabi :))
hadi yaaa kaç kişi çalışıonuz kız orda kaç senedir çalışıonben 7 senedirrmirmirmirmir
geçmiş olsun canımm bıralardayım işler yogun çok pek giremiomm çalışmalara devam ediyos bizde napalımmkaydirigubbakcemile5
oh oh yegane senn bennnn beraberr sayıcas günlerriiii:dance:17 şubat benim
hadi yaaa kaç kişi çalışıonuz kız orda kaç senedir çalışıonben 7 senedirrmirmirmirmir
geçmiş olsun canımm bıralardayım işler yogun çok pek giremiomm çalışmalara devam ediyos bizde napalımmkaydirigubbakcemile5
bakalım bu ay ne haltlar yiycez 5 yumurtadan birini tutturamazsam çok üzülücem
aaa ne güzel yegane ne zaman
ben bu ay ne yatıom ne ayaklarımı dikiom valla üstüne düşmüyom düşünce psikolojik olarak sıkıntı yapıoz tutan tutar rabbim istedimi degil mi ama
deryacımm anacımmm lütfenn pozitif olalımm...meleklerimiz gelecekkkkkkk..stress yok stress yokk...sen çalışmanı yap sıkma kendinii..geliyorum diycek o sana
auracım senin 17 şubatsa sen daha çalışmaları bırakma bence
bende bu ay 15 18 şubat arası bekliom hayırlısı bakalımşakkıdıhepimiz içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?