yok canım akşam çok başım ağrıyodu zaten çalışma oldu bacakları dikip uyumuşum iki saat hiç sıkıntı yapmadım nedense doktor pazartesi bidaha bakıcak bakalım ne diycek
şu bir iki gün daha devam deryacım ama en tehlikeli günler geçti galiba benimde...ama her ihtimale karşı işte erken başlayıp geç bırakıcam çalışmaları..:dance:
slm kızlar
kız derya ne işin var senin burda çık çabuk kocanın yanına oğlanıda uyut erkenden hani yumurtlama bitene kadar gelmicektin ama iyiki geldin ya vazgectim gitme 2 dk dur
hayırlısı canım benim ..dua edicem senin için..geçen ay ne bozguna uğradık ama dimii:roflol:gülüyorum şimdi valla..töbee töbeeee:roflol:
benimde 15 ile 18 arası ama ben klomen kullandım doktro yumoşlara baktı cuma günü dediki olgunlaşmışlar ama pazartesi bidaha bakıcam yinede cumartesi pazarı kaçırma çatlıyabilirler dedi o yüzden sizde bırakmayın çalışmayı daha çatlamammış olabilir ben doktor kontrolünde gidicem beni takip edin ben bırakmadan bırakmayın çalışmayı hepimiz inşallah aynı günlerde sevinçli haberlerimizi veririz
hehehee ne bozgundu ama kendimi iyice hamile sanmıştım :roflol: ama bu ay kimse bana test alıp yaptıramaz doktorada diycem bıktım eczanelerden test almaya doktor bey bana bi gün verin o gün geleyim kan testine kafam rahatlasın diycem :))))
kızlar adetime 4 gün kaldı ama ben 7 gün kala test yaptım negatif silik falanda çıkmadı hala sansım varmıki
kızlar adetime 4 gün kaldı ama ben 7 gün kala test yaptım negatif silik falanda çıkmadı hala sansım varmıki
testler eczanede benim elmin altında ben kendimi nasıl frenliycem bilmiyorum vallaaaa:roflol::roflol::roflol:
heheh var tabi canım yaa çok erken yapmışsın benim gibi ):)))))
bak o zaman kötü işte bende olsam frenliyemezdim :)))) boşver yap arada stres atarsın :)))
tabiki varr..bence 7 gün çok erken bacımmm..moralini yüksek tut..7 günde hormonların yükselmemiştir dahaa..bir kaçgün sonra tekrar yap bakalım:Saruboceq:
kız derya doktor sana hergün mü
dedi
bana gün aşırı dedi yaww
ay inşallah ya göğüslerimde felaket şiştii çok acıyolar vede sertleştiler 3-4 gündür böyle bide uçları büyüdü çok sanki ucu yırtılarak genişledi gibi..bide doymuyorum bi türlü yaa:dilcikar::roflol:
simdi ayın 5 i muhtemel tarih evde hazırda testim var ne zaman yapıyım acaba ya bi yardım kıslar:asigim:
simdi ayın 5 i muhtemel tarih evde hazırda testim var ne zaman yapıyım acaba ya bi yardım kıslar:asigim:
hheh sabredebilirsen 5 inde yap :lepi: sabredemezsen şimdi yap ben bir günde neden pozitif çıkmadı diye 6 tane test arka arkaya yaptığımı biliyorum sinirden :))))
hadi kısssss vercen galibaa bize mutlu haberiiiii....:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?