En erken hamilelik belirtileri

kızlar hazır eczacılar burdayken bişi sorucam önceden ara ara başım ağrıyodu hep bende apranax a alıştırdım kendimi sürekli içiyodum hemencecik geçiriyodu yine dün başladı başımın ağrısı dünden beri kıvranıyorum akşam eczaneye gittim minoset verdi ama kesmiyo hala daha hafif hafif ağrıyo bide eczanede minosetin plus olanı vardı plus olan daha etkilidir ama zararda verebilir dedi verirmi sizce pazartesi doktorada sorucam

yeganee kısss..geri sayım başladığında kaybolmayın bir yereee kızarımm haaa..beraber sayıcass inşallahh

hheh sabredebilirsen 5 inde yap :lepi: sabredemezsen şimdi yap ben bir günde neden pozitif çıkmadı diye 6 tane test arka arkaya yaptığımı biliyorum sinirden :))))

sabredebildiğim kadar dayanıcam şekercim

bide tatlım bu birkaç msjdan nasıl alıntı yapıyonuz ben bi alıntı yapıyorum hemen msj yazma yeri çıkıyo 2. den alıntı yapamıyorum

bacımm plus içmeee..sade minoset kullan canımm..plusda farlı maddelerde var.en güvenilirr gebelik ve emzirmede sade minoset

kaybolmam kısss
hep beraber sayıcazz inşallah aramızdan biribi tutar gönül ister hepimisin tutsun ama inşallah allah büyük dielimm derya içme plus falan
sade mı oset iç bak yumurtlama günlerin zaten sakın aman diiim haa

deryacım cevap için saoll canımm..merak etme aynen öyle olacakk.valla bi an kuşkuya düşmüştümŞeniz

tamam canım zaten sadece minoset aldım plusu almadım

Bu gece rüyamda seni gördüm. Yani o gördüğüm kişi senmişsin. Beraber doktora gidiyoruz. Seni ultrasona alıyor doktor. Bir bakıyoruz kesenin içinde iki tane bebiş. Doktor kalp atışlarını gösteriyor. Derken doktor inanılmaz diyor. Bakın burda bir kese daha var. İçinde bir bebiş daha. Yani üçüzlerin olucakmış :) Sanırım sen ikiz istiyordun. İnşallah benim bu rüyam çıkar sende bize güzel haberler verirsin.
Öpüyorum seni.

kızlar bakın mozijikunun bana attığı özel mesaj ayy çok heyecanlandım ya mozijikucum öpüyorum seni kocaman inşallah rüyan çıkar

:dance::dance::Saruboceq::Saruboceq::dance::dance:

delikafaduldenayyy harika bi rüyaaa umarım çıkar canımmm hadi hayırlısı bakalımdelikafadulden

kız mojiku hamile onun rüyasıda çıkar dualarıda kabul olur inş deryacım hamiş olcak bu aya.s.

deryacımm üçüzz dioo yalnızz üçüzzzzz bereketli maşallahhh :))

üçüz ama nasıl üçüz diyo bi kesenin içinde iki tane yani onlar tek yumurta ikizi :)))) dedemden gelen genler ):) diğeride bitane daha yumurta yani türkiyede bir ilk:lepi: tek yumurta ikizleri başka bir yumurtayla çift yumurta ikizliği oluşturuyolar heheh

süpperrsinn deryacımmmm..anaaa genlerde ikizde varrr:dance:geliolarrr geliolarr hadiiiiiii:sm_cool:..hakkaten o hamile umarım rüyasıda çıkarrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…