sabredebildiğim kadar dayanıcam şekercim
bide tatlım bu birkaç msjdan nasıl alıntı yapıyonuz ben bi alıntı yapıyorum hemen msj yazma yeri çıkıyo 2. den alıntı yapamıyorum
iki alıntı yapmayı bilmiyorum canım yaa derya sen biliyormusun anacımm
kız mojiku hamile onun rüyasıda çıkar dualarıda kabul olur inş deryacım hamiş olcak bu aya.s.
süpperrsinn deryacımmmm..anaaa genlerde ikizde varrr:dance:geliolarrr geliolarr hadiiiiiii:sm_cool:..hakkaten o hamile umarım rüyasıda çıkarrrrr....
süpperrsinn deryacımmmm..anaaa genlerde ikizde varrr:dance:geliolarrr geliolarr hadiiiiiii:sm_cool:..hakkaten o hamile umarım rüyasıda çıkarrrrr....
üçüz ama nasıl üçüz diyo bi kesenin içinde iki tane yani onlar tek yumurta ikizi :)))) dedemden gelen genler ):) diğeride bitane daha yumurta yani türkiyede bir ilk:lepi: tek yumurta ikizleri başka bir yumurtayla çift yumurta ikizliği oluşturuyolar heheh
biliyorum canlarım önce hangi mesajları seçicekseniz alıntı yapın yanında no diye bişey var ona tıklıyoruz sonra alıntı yap diyoruz yani önce alıntı yapacağımız mesajların hepsinin nolarını tıklıyoruz sonra en son seçtiğimizin alıntı yapına tıklıyoruz o kadar deneyin bakalım olucakmı
olduu galibaaaa .saoll şekerimmmmŞeniz
onun karnında melek var ve onun meleği benim meleklerimle beraber aynı yerde şu an onun meleği benim meleklerimi göstermiştir mozijikuya dimi yaa heheehe canım benim rüyayı okuyunca o kadar sevindimki hemen buraya size yazma gereği duydum
evvett:lepi: bu kadarrr:lepi:
kısss mojizku'yu yakalarsam bende sorayımmmmmm benim içinde rüyaa görsünn.bananee bananeee bende rüya istiyorumm.deryaa bu gece beni rüyanda gör kısss:dance:bak kendimi anlatimmm da tam görrrkaydirigubbakcemile3ela göz 1.68 boyaçı kumral saçç 57 kilo hadi anacım bi görüver beni rüyandakaydirigubbakcemile3:dance:Şeniz
kısss mojizku'yu yakalarsam bende sorayımmmmmm benim içinde rüyaa görsünn.bananee bananeee bende rüya istiyorumm.deryaa bu gece beni rüyanda gör kısss:dance:bak kendimi anlatimmm da tam görrrkaydirigubbakcemile3ela göz 1.68 boyaçı kumral saçç 57 kilo hadi anacım bi görüver beni rüyandakaydirigubbakcemile3:dance:Şeniz
yasasın oldu saol deryacım auracım
kızlar sizce ben hamile olma sansım ne ya hadi şu 6. hissinizi bi yoklayın
hem bak hemşerimsin yap bi kıyakk :)) hamiş gör ama kısss :))
yasasın oldu saol deryacım auracım
kızlar sizce ben hamile olma sansım ne ya hadi şu 6. hissinizi bi yoklayın
ben mavişi hamile olduğu zaman mavişin avatar bebeğini görmüştüm rüyamda iki gün sonra hamile olduğunu öğrendi handanın da düşüğü olmadan önce görmüştüm rahmetli babannemgeliyodu tekrar ölüyodu sonra hemen arkasından rahmetli halam geliyodu ben babannenin cenazesine geldim diyodu handancım o zaman düşük yaptı ama hemen arkasından tekrar geldi bebişi
vallahi bak bacımm burdann bağıra bağıra hamişsin demek istiyorum ama..bozguna uğramanı istemiyorum....belirtiler tamam tutuyor ama.ben geçen ayımı hatırlayınca susuyorum..geçen ay bendede aynı şeyler vardı hamişim derken deryacım bilir 5 gün önceden şapa oturdummkırmızı kart yedimkaydirigubbakcemile3işte bu yüzden sana bol bol dua edebilirim şuan inşallah hamilesindir bitanemmmmmmmmmm..sadece inan pozitif ol..bak ne güsel 4 günün kalmış..biz daha çalışıosssdelikafadulden
canım benim bende bağıra bağıra hamileyimm demek çok istiyorum sizde bol bol çalışın verimli zamanlar belli olmuyo diye bende hala çalışıyorum azimle bebiş varsa bişey olmas dimi..:ecrin_bebek:süprizzzzz
senin nickini görünce banah ep hamilesin gibi geliyo gerçek bak canım inşallah bu ay olucak :lepi:
baharcannnn en güzel umutların en güzel mutlulukların nikii.....hamişim de bize baharımızı müjdele kıss hadiii geçsin şu 4 günnn
kızlar benim başım fena ağrıyo yumurtluyomuyum acaba :))) hehe artık herşeyi yumurtlamaya veriyoruz neyse ben biraz uzanayım geçerse gelirim sonra çok kötü zonklamaya başladı
nasıl istiyorum bilemezsin canım benimmm bebişlerimizin ismi bile hazır ilk önce size söylücem olursa olmazsada tabii avutun diye beni sonra sizin günleri sayıcaz beraber geriye.. :1hug:
Ah bitanem benim inşallah benimde hep gözüm senin nickini arıyo biliyomusun..mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?