En erken hamilelik belirtileri

sabredebildiğim kadar dayanıcam şekercim

bide tatlım bu birkaç msjdan nasıl alıntı yapıyonuz ben bi alıntı yapıyorum hemen msj yazma yeri çıkıyo 2. den alıntı yapamıyorum

iki alıntı yapmayı bilmiyorum canım yaa derya sen biliyormusun anacımm

biliyorum canlarım önce hangi mesajları seçicekseniz alıntı yapın yanında no diye bişey var ona tıklıyoruz sonra alıntı yap diyoruz yani önce alıntı yapacağımız mesajların hepsinin nolarını tıklıyoruz sonra en son seçtiğimizin alıntı yapına tıklıyoruz o kadar deneyin bakalım olucakmı

kız mojiku hamile onun rüyasıda çıkar dualarıda kabul olur inş deryacım hamiş olcak bu aya.s.

süpperrsinn deryacımmmm..anaaa genlerde ikizde varrr:dance:geliolarrr geliolarr hadiiiiiii:sm_cool:..hakkaten o hamile umarım rüyasıda çıkarrrrr....

onun karnında melek var ve onun meleği benim meleklerimle beraber aynı yerde şu an onun meleği benim meleklerimi göstermiştir mozijikuya dimi yaa heheehe canım benim rüyayı okuyunca o kadar sevindimki hemen buraya size yazma gereği duydum

süpperrsinn deryacımmmm..anaaa genlerde ikizde varrr:dance:geliolarrr geliolarr hadiiiiiii:sm_cool:..hakkaten o hamile umarım rüyasıda çıkarrrrr....

olduu galibaaaa .saoll şekerimmmmŞeniz

kısss mojizku'yu yakalarsam bende sorayımmmmmm benim içinde rüyaa görsünn.bananee bananeee bende rüya istiyorumm.deryaa bu gece beni rüyanda gör kısss:dance:bak kendimi anlatimmm da tam görrrkaydirigubbakcemile3ela göz 1.68 boyaçı kumral saçç 57 kilo hadi anacım bi görüver beni rüyandakaydirigubbakcemile3:dance:Şeniz

evvett:lepi: bu kadarrr:lepi:

yasasın oldu saol deryacım auracım
kızlar sizce ben hamile olma sansım ne ya hadi şu 6. hissinizi bi yoklayın

ben mavişi hamile olduğu zaman mavişin avatar bebeğini görmüştüm rüyamda iki gün sonra hamile olduğunu öğrendi handanın da düşüğü olmadan önce görmüştüm rahmetli babannemgeliyodu tekrar ölüyodu sonra hemen arkasından rahmetli halam geliyodu ben babannenin cenazesine geldim diyodu handancım o zaman düşük yaptı ama hemen arkasından tekrar geldi bebişi

vallahi bak bacımm burdann bağıra bağıra hamişsin demek istiyorum ama..bozguna uğramanı istemiyorum....belirtiler tamam tutuyor ama.ben geçen ayımı hatırlayınca susuyorum..geçen ay bendede aynı şeyler vardı hamişim derken deryacım bilir 5 gün önceden şapa oturdummkırmızı kart yedimkaydirigubbakcemile3işte bu yüzden sana bol bol dua edebilirim şuan inşallah hamilesindir bitanemmmmmmmmmm..sadece inan pozitif ol..bak ne güsel 4 günün kalmış..biz daha çalışıosssdelikafadulden

hem bak hemşerimsin yap bi kıyakk :)) hamiş gör ama kısss :))

hehe tmm canım allah gösterirse görürüm tabi görürsem hemen anlatırım sana

senin nickini görünce bana hep hamilesin gibi geliyo gerçek bak canım inşallah bu ay olucak :lepi:

deryacımm güsel rüyalarda buluşalım anacımm inşallahhh:dance:

baharcannnn en güzel umutların en güzel mutlulukların nikii.....hamişim de bize baharımızı müjdele kıss hadiii geçsin şu 4 günnn

canım benim bende bağıra bağıra hamileyimm demek çok istiyorum sizde bol bol çalışın verimli zamanlar belli olmuyo diye bende hala çalışıyorum azimle bebiş varsa bişey olmas dimi..:ecrin_bebek:süprizzzzz

senin nickini görünce banah ep hamilesin gibi geliyo gerçek bak canım inşallah bu ay olucak :lepi:[/QUOTE]

Ah bitanem benim inşallah benimde hep gözüm senin nickini arıyo biliyomusun..mirmirmirmir

kızlar benim başım fena ağrıyo yumurtluyomuyum acaba :))) hehe artık herşeyi yumurtlamaya veriyoruz neyse ben biraz uzanayım geçerse gelirim sonra çok kötü zonklamaya başladı

Ah bitanem benim inşallah benimde hep gözüm senin nickini arıyo biliyomusun..mirmirmirmir[/QUOTE]

bişey olmass bitanemmm :))normal şartlarda çalışmalara devammm

baharcannnn en güzel umutların en güzel mutlulukların nikii.....hamişim de bize baharımızı müjdele kıss hadiii geçsin şu 4 günnn

nasıl istiyorum bilemezsin canım benimmm bebişlerimizin ismi bile hazır ilk önce size söylücem olursa olmazsada tabii avutun diye beni sonra sizin günleri sayıcaz beraber geriye.. :1hug:

kızlar benim başım fena ağrıyo yumurtluyomuyum acaba :))) hehe artık herşeyi yumurtlamaya veriyoruz neyse ben biraz uzanayım geçerse gelirim sonra çok kötü zonklamaya başladı

uyumayasın kısss sakın çalışıcan dahaaaa:dance:yat dinlenn sonraa çalışmya marşşş marşşşşŞeniz

Ah bitanem benim inşallah benimde hep gözüm senin nickini arıyo biliyomusun..mirmirmirmir

bişey olmass bitanemmm :))normal şartlarda çalışmalara devammm[/QUOTE]

sende tatlım sakın bırakma sende tam gaz çalışalım hep elbet bigün olucak..:teytey:
bayram yapıcaz topicte:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…