En erken hamilelik belirtileri

bişey olmass bitanemmm :))normal şartlarda çalışmalara devammm

sende tatlım sakın bırakma sende tam gaz çalışalım hep elbet bigün olucak..:teytey:
bayram yapıcaz topicte:enbuyukkk:[/QUOTE]

evelallahhhhhh topiği yıkıcasss sevinçtennnn inşalaahhhhhhhdelikafadulden

kocişş geldii kıslarr çıkmamm lasımm hiçte içimden gelmio çıkmak ama napimm ..belki geç saat gelebilirsem gelirim....heheheheee ufak bi işimiz vardaa :))))

ne kadar oldu canım sizin..ne zamandır istiyosunus????

canım 1,5 yıllık evliyim ilk 8-9 ay yasminle korunduk zaten kist vardı geçince bıraktım sonra eşim korundu 3 aydır istiyoruz dr kontrolüne gittim sorun yok kistte yok dedi olur hemen dedi işte bekliyorum öylee ilk ay 10 gün gecikti adetim stresten dedi dr gecen ay normal 30. gün oldu bu ayda ayın 5 i 30.gün inş olmuştur bu ay ben 24 yasındayım esim 28 ama çok istiyoruz
sen anlat tatlım birasda:1hug:

26 yaşındayım canım ben..6 yıllık evliyim..1 --- 1.5 yıl kadar ilaçla korundum şimdi karar verdik bu ikinci ayımız bakalım bu ayda olmassa doktora gidicemm.bende 17 şubattt.bu ay stres yok çok rahatım bakalım hepimiz için hayırlısı olsunnnkaydirigubbakcemile5

benim bugün regl olmam gerekiyodu ve olmadım çok sinirlerim bozuk.biraz önce eşimi bıraktım gelirken deli gibi eczane aradım buladum ama nöbetçi değilmiş.ayyyyy saatlr geçmiyoooooo.olucaksa olsun artıkkk

kizlar benim adetim 7 subat olacak dunden beri cok usuyorum cok halsizim her yerim agriyor ozellikle belimin sol tarafi ve eklemlerim bu nedir sizce?

slm selda... benimde tahmini adet tarihim 7 şubat ve bende 3 gündür feci üşüyorum hatta donuyorum..
karın ağrısından kıvrandım şimdide üşüttüğüm için idrar yolu enfeksiyonum tekrar etti.. isyanlardayım yani..umarım bu sıkıntılarımıza değer.. bu arada araştırdım üşüme hamilelik belirtisi ama ben artık hiç bir belirtiye inanmıyorum.. toplu iğne başı kadar bile olmayan bişey nasıl belirti verebilir..belirtiler için şu anda çok erken..

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

tatlım yerleşme kanaması o kadar uzun sürmezki..hem o kanamada bile doktorlar tedbirli davranıyor. kan testi ile saptanmış gebelik varsa düşüğü önleyici tedavi uyguluyorlar..ama şüphen varsa direkt kan testi yaptır sonuç kesin doğru çıkar.. ama tekrar yumurtlama sönemin gelmiş kasık ağrıların yumurtlama ağrısı olabilir..

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…