En erken hamilelik belirtileri

sen bu konuda uzmansın herhalde normalde kasık ağrım olmazdı hiç ama ?

evet tatlım her ay kendimi dinleyip yanılmak konusunda uzman oldum :roflol:
bu tür durumlar hayal kırıklığına ugramamıza ve üzülmemize neden oluyor..o yüzden temkinli olmalıyız.. korunduğumuz dönemlerde kendimizi dinlemediğimiz için bir çok durumun farkında değiliz..ben mesela yumurtlamalarımı hem akıntımdan hemde oldukça net bir şekilde kasığımdaki batmalardan anlıyorum... bu arada belirtmeliyim aylar içerisinde her durumda doktora gittim ve sonuçta bişeyciğim olmadığı anlaşıldı.. sırnaşık şey neyse hastanelerin kazanağı para varmış :roflol:

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

hhmmm ok teşekkur ederim
birazda benim şüphelerim ear bakalım yarin bi yest yapalım

kızlar gerçekten hamilelik fikri kafaya bir düştü mi türlü belirtiler oluşuyo, yok idrarın renginden kasık ağtırlarına kadar, hayal kırıklığına uğramamak için iyisi mi takmamak, biz ne kadar kafaya taksak da onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar çünkü.

slm anjelic hoşgeldin..

atışmıyoruz ki.. ben kendi kendimle dalga geçiyorum işteee... en inandığım belirti göğüs agrısıydı 2 ay önce ondanda aldım agzımın apyını.. şimdi çok üşüyorum az önce belimde ağrılar başladı ama kk başında oturmaktan eminimki :)

inşallah öyle değildir de bu sefer yanılırsın, tecrübe öle diyo çünkü

canım ikimizde de geri sayım başladı desene. benim de 6 şubat kaldı şurda 5 gün

bende de şuan için belirti olarak sivilce kasıklarda batma sinirlilik mide ağrısı ama tüm bunlar adet belirtisi de olabilirsenağlama

canım ikimizde de geri sayım başladı desene. benim de 6 şubat kaldı şurda 5 gün

bende de şuan için belirti olarak sivilce kasıklarda batma sinirlilik mide ağrısı ama tüm bunlar adet belirtisi de olabilirsenağlama

aynen tatlım evde testim var yapmamak için zor tutuyorum kendimi zaten 7 gün kala cuma günü yaptım negatif umudum kırıldı biras ama..:çok üzgünüm:

aynen tatlım evde testim var yapmamak için zor tutuyorum kendimi zaten 7 gün kala cuma günü yaptım negatif umudum kırıldı biras ama..:çok üzgünüm:

çok erken değil mi ben ilk hamişliğimde geçtikten sonra yapmıştım yani önceden yapmadım hiç.ama geçsin sabret benim 6 ocaktı 6 şubatı bekliycem en azından 4 gün geçsin.zaten gelceği varsa da gelir .

Merhaba kizlar benimde gunum 3 subat bekliyorum bakalim.hastalik belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine cok benziyor gecen aylarda kesinlikle bu ay hamileyim diyip husrana ugradigim cok oldu maalesef o yuzden artik herseyi hasta olacagim onun belirtileridir deyip geciyorum.aslinda aklimdan hala acaba hamilelikmi diye gecmiyor deil ama kendimi okadar yipratiyorum ve uzuluyorumki kirmizilari gordugumde.Insallah bigun hepimiz bebislerimiz kucagimiza aliriz:)bende belirti olarak kasiklarda agri, asiri tatli yeme istegi bide belim cok agriyor.bunlar bende hastaligimdada ortaya cikan seyler oyuzden fazla umidim yok bu ayda.zaten gerekli olan gunlerde calisamadim oyuzden artik gelecek aya diyorum artik.Baharcim insallah hamilesindir haberlerini aliri guzel guzel:)

güzel söylüyosun canımda elim sürekli teste gidiyo nasıl dayanıcam ben

canım sen bizden de öncesin benim 6 şubat.evet dediğin gibi adet de olabilir hamile de .kaç aydır deniyorsunus. ha bi de bişi duydum ben bilmiyorum doğru mu.bi tanıdığım 7 aydır hamile kalamayınca doktora gittiğinde doktor ona nekadar sıklıkta ilişkiye girdiğini sormuş o da haftada 3 kere demiş çok demiş doktor nasıl oluyr yaa biz de gün aşırı giriyos olsun diye.

valla hali hazirda benimde evde testim var surekli yapsammi acaba diyorum ama neyse gunumuzu bekleyelim artik testleri cope atmaktan baska bise yapmiyorum.bende cok fazla yiyorum.bende egerki hasta olmazsam gunumu gecirdikten sonra yapcam soyle 4 -5 gun gecsin gecen aylarda 2-3 gun gecmisti ama sonra hasta olmustum.ya ne zor beklemek bu son gunler gecmek bilmiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun. iyi geceler arkadaslar....

ozman yap ama çıkmazsa da umutsuzluğ a kapılma gelmedikçe adetin.bikaç gün sonra yine yaparsın.benim de şuan elimde olsa kesin yaparım oyüzden almıyorum hiç önceden

cuma yaptım çıkmadıya azıcık hevesimi aldım azıcık daha bekliyim canım benimde belirti göğüslerimde var acayip şiş ve sert acıyoda özellikle uçları bide çok acıkıyorum sende değişik bişey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…