sen bu konuda uzmansın herhalde normalde kasık ağrım olmazdı hiç ama ?
hhmmm ok teşekkur ederim
birazda benim şüphelerim ear bakalım yarin bi yest yapalım
slm anjelic hoşgeldin..
atışmıyoruz ki.. ben kendi kendimle dalga geçiyorum işteee... en inandığım belirti göğüs agrısıydı 2 ay önce ondanda aldım agzımın apyını.. şimdi çok üşüyorum az önce belimde ağrılar başladı ama kk başında oturmaktan eminimki :)
canım benim cevap yazmasanda olur kocişin ilgisiz kalmasın önemli günler nasılsa ihmal etme saol bitanem güzel dileklerin için Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın canımıniçi öpüyorum kocaman
canım ikimizde de geri sayım başladı desene. benim de 6 şubat kaldı şurda 5 gün
bende de şuan için belirti olarak sivilce kasıklarda batma sinirlilik mide ağrısı ama tüm bunlar adet belirtisi de olabilirsenağlama
şuan çalışmalara devam etsek mi bıraksak mı kızlar en son bu sabah çalıştık
aynen tatlım evde testim var yapmamak için zor tutuyorum kendimi zaten 7 gün kala cuma günü yaptım negatif umudum kırıldı biras ama..:çok üzgünüm:
çok erken değil mi ben ilk hamişliğimde geçtikten sonra yapmıştım yani önceden yapmadım hiç.ama geçsin sabret benim 6 ocaktı 6 şubatı bekliycem en azından 4 gün geçsin.zaten gelceği varsa da gelir .
güzel söylüyosun canımda elim sürekli teste gidiyo nasıl dayanıcam ben
Merhaba kizlar benimde gunum 3 subat bekliyorum bakalim.hastalik belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine cok benziyor gecen aylarda kesinlikle bu ay hamileyim diyip husrana ugradigim cok oldu maalesef o yuzden artik herseyi hasta olacagim onun belirtileridir deyip geciyorum.aslinda aklimdan hala acaba hamilelikmi diye gecmiyor deil ama kendimi okadar yipratiyorum ve uzuluyorumki kirmizilari gordugumde.Insallah bigun hepimiz bebislerimiz kucagimiza aliriz:)bende belirti olarak kasiklarda agri, asiri tatli yeme istegi bide belim cok agriyor.bunlar bende hastaligimdada ortaya cikan seyler oyuzden fazla umidim yok bu ayda.zaten gerekli olan gunlerde calisamadim oyuzden artik gelecek aya diyorum artik.Baharcim insallah hamilesindir haberlerini aliri guzel guzel:)
ozman yap ama çıkmazsa da umutsuzluğ a kapılma gelmedikçe adetin.bikaç gün sonra yine yaparsın.benim de şuan elimde olsa kesin yaparım oyüzden almıyorum hiç önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?