En erken hamilelik belirtileri

Naz cim biz 4 aydir deniyoruz ama sonuc sifir maalesef.ben 28 yasindayim yaklasik 3 yillik evliyim biraz bebegi gec dusunmeye basladik okul durumlarindan dolayi neyse napalim heralde oda bizi gec dusunuyor anlasilan gelmedigini gore:)ben hic olac falan da kullanamdim gecen ay dr ye gittim ve hali hazirdaki yumurtalarimi gordum ama o sirada esim yanimda deildi ve yumurtalar heba oldu gitti:) dr herhangi bi kist falan gorunmuyor dedi ama hormon testleri falan yaptirmadim bakalim gelecek ay gitmeyi dusunuyorum bu ayda gormezsek.siz ne zamandir deniyorsunuz?

ben de de değişik yok ha sahi midem ağrıyo .değişik sadece o. çok uykum geldi canım yarın görüşürüs iigeceler

arkadaşlar FARLUTAL kullanan varmı dr sabah akşam demişti ben yanlışlıkla akşam 2 kere yuttum,ciddi ciddi hapımı yuttum dersiniz(((

arkadaşlar FARLUTAL kullanan varmı dr sabah akşam demişti ben yanlışlıkla akşam 2 kere yuttum,ciddi ciddi hapımı yuttum dersiniz(((

canım prospektüsüne bak istersen dozaşımında ne oluyomus Allah korusun bişey olcağını sanmıyorum ama bi bilgimde yok sen riske atma bi bak.

ooooo gece kuşları sizi yakalandınız :))))) ben çalışmamı yaptım geldim sizde yokmu çalışma :)))))
selam canım ahh ahh hasta olmasam ,hee bu arada ben geçen hafta dr daydım dr hergün değil 1 gün ara ile dedi spermlerin kalitesi artıyomuş,küçük bi kistim varmış benimde söktürücü verdi bakalımkafamçokkarıştı

biliyorum canım ama bana cumartesi ve pazar tehlikeli demişti çatlayabilir yumurtalar dedi ben cumartesiye kadar 3 gün çalışma yapmadım cumartesi sağlam olsun diye spermler cumartesi çalışma oldu da pazarıda atlamak istemedim bi ihtimal destek olsun yine dedim o yüzden bu gecede çalıştık bakalım yarın doktor ne diycek

son gunleri bekleekten nefret ediyorum deryacim insallah bu ay basarili sonuc verir tedavi..herkese bol sabirlar.dua edin banada arkadaslar.bide bise sorcam hani mesela gebelik olusmu vebiz hala beraber olmaya devam ediyoruz acaba icerdeki bebise bi zarar veriyormuyuzdur?cok salak sacma bi soru oldu ama hep aklima takiliyor.optum hepimiinizi

kızlqar hepinize günaydın canlarım işler nedeniyle giremiyecegim yarında yokum çarşamba günü gelirim hesaplayıcılara göre bu gün adet tarihim bana göre yarın dua edin lütfen inşallah olmamm çarşamba gününün ilk hamişi inşallah ben olurum hepinizi çok özledim kib aeo sizleri seviyorum

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum.önce kendimi tanıtayım bende 3,5 yıllık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz kısmet olmadı henüz hayırlısıyla isteyen herkese bol bol bebişler versin rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…