cuma yaptım çıkmadıya azıcık hevesimi aldım azıcık daha bekliyim canım benimde belirti göğüslerimde var acayip şiş ve sert acıyoda özellikle uçları bide çok acıkıyorum sende değişik bişey varmı
ben de de değişik yok ha sahi midem ağrıyo .değişik sadece o. çok uykum geldi canım yarın görüşürüs iigeceler
arkadaşlar FARLUTAL kullanan varmı dr sabah akşam demişti ben yanlışlıkla akşam 2 kere yuttum,ciddi ciddi hapımı yuttum dersiniz(((
canım prospektüsüne bak istersen dozaşımında ne oluyomus Allah korusun bişey olcağını sanmıyorum ama bi bilgimde yok sen riske atma bi bak.
selam canım ahh ahh hasta olmasam ,hee bu arada ben geçen hafta dr daydım dr hergün değil 1 gün ara ile dedi spermlerin kalitesi artıyomuş,küçük bi kistim varmış benimde söktürücü verdi bakalımkafamçokkarıştıooooo gece kuşları sizi yakalandınız :))))) ben çalışmamı yaptım geldim sizde yokmu çalışma :)))))
selam canım ahh ahh hasta olmasam ,hee bu arada ben geçen hafta dr daydım dr hergün değil 1 gün ara ile dedi spermlerin kalitesi artıyomuş,küçük bi kistim varmış benimde söktürücü verdi bakalımkafamçokkarıştı
neyse canım bi senle ben kaldık galiba bende öyle bi bakyım dedim yatayım artık iyi geceler sarandacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?