Kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu
noldu sevedailll ???
kıslarr size çok acil bi sorum warrrr!!!!! çok acilll!!! dün doktora gittim 5,5 cm yumurtalığımda kist war dedi 2 aydır regli olamıodum bugün oldummmm şükürler olsun sizce o kist adetle gidermii çok acil lütfennnn
canım ya biliosun ben 2 aydır regli olamıodum dün doktora gittim sağ yumurtalığımda 5,5 cm boyunda kist war bugün regli oldum sizce regliyle atarmıyım onu çünkü regli olamamdan kaynaklandı kistin warlığı senağlama
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım. sevedail vallahı arkadasım hıc bır fıkrım yok. bunu kesun olarak reglın bıttıkten sonra dok tora tekrar gıdersın oyle ogrenırsın arkadasım. ama sana bırsey soyleyeyım bende hamıle kalmadan 5 ay once falan adet duzensızlıgınden doktora gıttıgım de 2 cm kıst var dedı ıkı tane hap bırde vajınadan sokulan fıtıl kullandım ılaclar bıttıkten ıkı gun sonra reglı oacaksın. reglın bıtınce doktora gıt dedı. o zaman ızındeydık buradakı doktoruma gıttıgımde kıst falan yok dedı. yanı o ılaclar yok ettı
banada verdi fitilll reglinin 2. günü gel dedi!!! inşallahh erir yaa erir muhtemelen dedi doktor ama ben burdakilerin deneyimlerini sorayım dedim şimdi çok afedersiniz parça parça gelio resmen reglim ki az önce oldum ilk gün normalde bende hiçç yok denecek kadar az olurdu ay kıslar yaa inşşşşallahhh gider ya
banada verdi fitilll reglinin 2. günü gel dedi!!! inşallahh erir yaa erir muhtemelen dedi doktor ama ben burdakilerin deneyimlerini sorayım dedim şimdi çok afedersiniz parça parça gelio resmen reglim ki az önce oldum ilk gün normalde bende hiçç yok denecek kadar az olurdu ay kıslar yaa inşşşşallahhh gider ya
çok saolun kızlar doktor bu reglimde klomen vercekdi inş verir bu yüzden telaş yaptım yaa desteğiniz için çok çok tşk ederimm
ne zaman gideceksin tekrar doktora canım, klomen sanırım 4yada 5. regl gününde kullanılmaya başlanıyor.
2. kutu bittikten kaç gün sonra regl oldun canım?
bende olamıyoruım yaa(
kızlar bişey dicem ben bu farlutala karsıyım bence hiç içmemek lazım elbet hasta olucaz ben ilk denememde 13 gün gecikmiştim dr verdi ama annem dediki bu haplar çok tehlikeli tamamen hormonları bozuyo dedi sadece bi tane içtim bıraktım sonra 3-4 gün s onra adet oldum doğal yollarla çözümü yokmu ayaklarımıza su ısıtıp koyalım adaçayı içelim ndk nın dediği gibi kan sulandırıcı aspirin fln zaten bence ilaça bağlı diil kimi 2 gün sonra oluyo kimi 2 kutu bitiriyo tık yok yani yine geleceği zaman geliyo kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?