En erken hamilelik belirtileri

kıslarr size çok acil bi sorum warrrr!!!!! çok acilll!!! dün doktora gittim 5,5 cm yumurtalığımda kist war dedi 2 aydır regli olamıodum bugün oldummmm şükürler olsun sizce o kist adetle gidermii çok acil lütfennnn

noldu sevedailll ???

canım ya biliosun ben 2 aydır regli olamıodum dün doktora gittim sağ yumurtalığımda 5,5 cm boyunda kist war bugün regli oldum sizce regliyle atarmıyım onu çünkü regli olamamdan kaynaklandı kistin warlığı senağlama

NDK cım b u olmuş ama benim bi bilgim yok sanırım sen yardımcı olabilirsin bu arad günaydın kızlarrrrr

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım. sevedail vallahı arkadasım hıc bır fıkrım yok. bunu kesun olarak reglın bıttıkten sonra dok tora tekrar gıdersın oyle ogrenırsın arkadasım. ama sana bırsey soyleyeyım bende hamıle kalmadan 5 ay once falan adet duzensızlıgınden doktora gıttıgım de 2 cm kıst var dedı ıkı tane hap bırde vajınadan sokulan fıtıl kullandım ılaclar bıttıkten ıkı gun sonra reglı oacaksın. reglın bıtınce doktora gıt dedı. o zaman ızındeydık buradakı doktoruma gıttıgımde kıst falan yok dedı. yanı o ılaclar yok ettı

canımcım dur telaş yapmaaa, bende olamadım bak hala mbenimde 2 aya yaklaştı, ikinci kutum bitti nerdeyse.
kisti takma kafana regliyle atılırrrr, sen çok regl olmaya çalış adaçayı asprin falan iç söktürsün iyice. bendede oluyo regliyle atılıyo canımm. panik yapmaaa

banada verdi fitilll reglinin 2. günü gel dedi!!! inşallahh erir yaa erir muhtemelen dedi doktor ama ben burdakilerin deneyimlerini sorayım dedim şimdi çok afedersiniz parça parça gelio resmen reglim ki az önce oldum ilk gün normalde bende hiçç yok denecek kadar az olurdu ay kıslar yaa inşşşşallahhh gider ya

o zaman ndk nında dedıgı gıbı adetle atılıyordur senın kıstler. cok telas yapma canım o fıtılde gecırıyor zaten. bı arada ndk sen nasılsın canım hala reglı olmadın m.

canım bak parça parça çıkması da çok iyi sökülüyo iştee, üzülme kuşummm ben neler yaşadım bu kistlerdenn korkulacak bişey yok

çok saolun kızlar doktor bu reglimde klomen vercekdi inş verir bu yüzden telaş yaptım yaa desteğiniz için çok çok tşk ederimm

çok saolun kızlar doktor bu reglimde klomen vercekdi inş verir bu yüzden telaş yaptım yaa desteğiniz için çok çok tşk ederimm

ne zaman gideceksin tekrar doktora canım, klomen sanırım 4yada 5. regl gününde kullanılmaya başlanıyor.

2. kutu bittikten kaç gün sonra regl oldun canım?

bende olamıyoruım yaa (

günaydın kızlar
geriye sayım basladı yine 3 günüm kaldı..bu sabahıda atlattım test yapmadan hakim oldum kendime yasasın

ne zaman gideceksin tekrar doktora canım, klomen sanırım 4yada 5. regl gününde kullanılmaya başlanıyor.

2. kutu bittikten kaç gün sonra regl oldun canım?

bende olamıyoruım yaa (

canım benim 1. kutum bitti olmadım 2. kutumda30.01. de bitti bugün yeni oldum walla inşallah sende olursun çok zor ya çok ii anlıorum seni doktorumu aradım perşembe çağırdı bi kaç gün geçsin dedi reglinden bakalım kistler çatlamışmı die

kızlar bişey dicem ben bu farlutala karsıyım bence hiç içmemek lazım elbet hasta olucaz ben ilk denememde 13 gün gecikmiştim dr verdi ama annem dediki bu haplar çok tehlikeli tamamen hormonları bozuyo dedi sadece bi tane içtim bıraktım sonra 3-4 gün s onra adet oldum doğal yollarla çözümü yokmu ayaklarımıza su ısıtıp koyalım adaçayı içelim ndk nın dediği gibi kan sulandırıcı aspirin fln zaten bence ilaça bağlı diil kimi 2 gün sonra oluyo kimi 2 kutu bitiriyo tık yok yani yine geleceği zaman geliyo kırmızılar

canım doğru diyosun da biran önce sökmesi için doktorlar hemen veriyo sanırım, sonuçta regl olmamak ta iyi bişey değil. ben millete akıl veriyorum ama gel görki kendimde içiyorum farlutalı :))

gelsin bian önce kırmızılar da yumoşlarımı büyütmeye başlayım yeniden yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…