En erken hamilelik belirtileri

ÖLE AAMA CANIM İNSAN DAYANAMIO ŞİŞKİNLİ STRES ACAYİP KÖTÜ YA

ÖLE AAMA CANIM İNSAN DAYANAMIO ŞİŞKİNLİ STRES ACAYİP KÖTÜ YA

anlıyorum sizi kızlar bende yasıyorum çoğu zaman ayn ı sıkıntıyı hem biranönce adet olup yeniden çalışmaya baslamak istiyo insan vakit kaybı gibi geliyo ama ne biliyim ben anneme çok güvenirim hangi dr ne derse desin hep anneminki daha doğruymus gibi geliyo o yüzden sizinle paylastım inş biranönce bebişlerimize kavusuruzda şu sıkıntılardan kurtuluruz

kızlar bende bişi sorucam. bende cmt dr a gittim muayene etti bişi yok dedi çok şükür. ama adetin 3.günü gel dedi. test yapılcakmış. inşallah adet olmam gerçide. o gün sadece kan mı alıncak benden?

kızlar bende bişi sorucam. bende cmt dr a gittim muayene etti bişi yok dedi çok şükür. ama adetin 3.günü gel dedi. test yapılcakmış. inşallah adet olmam gerçide. o gün sadece kan mı alıncak benden?

evet canım ya kan ya da idrar testi yapar, inşallah gebelik vardır canımmm, yoksa da ilacına başlatır senii

kısssslaaaarrrr günaydın.dün akşam bana kimse pas vermedi .bugün de vermezse sizi terkedeceğim:)))dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım.bugünde şuana kadar bişe yok sabaha kadar uyuyamadım erken saatlerde gittim test aldım ama negatiiiiiiiiiifff.ayda yılda bir geçikir benim reglim.galiba psikolojik olarak geçiktirmeye başladım.zaten bu ay olmazsa en az 2 ay daha olmıcak eşim göreve gidiyo.galiba bir süreliğine bu işi kafamdan atmam lazım nasıl yapacaksam.allahım hepimize yardım et.amin

ya kızlar şimdi ablamla aynı hamile kaldık ya bende mi anormallik var die sizede anlatıcam ; ablam çok nazlı aynı şeyleri yaşıyoruz ama çok abartıo annemler felan hep onunla ilgilenio tabi ayy çok midem bulanıo agrım var bilmem ne bende de aynıları var ama normal die ses çıkarmıyorum ve onun böle yapmasına gıcık oluyorum kendime hakim olamıyorum bide çalışmıo evde yatıo mis gibi ben sabah 7 de uyanmak zorundayım hala kimse bana acımıo hep onunla ilgileniolar uyus oluyorum( sizce bu duygusal degişikklikten kaynaklanan bişemi böle düşünmem çok ayıp ya bendimede uyus oluom he

canım bildiğim kadarıyla o gün kanda hormonlarına bakarlar.çünkü adetin ilk günü yeni yumurtalar oluşmaya başlar onları takip için 3.gün çağırıyolar.yumurtalar ne durumda diye

canım dediğin gibi belki psikolojik olarak geciktirmiş olabilirsin ama belki geç döllenmedir hem idrarda hemen çıkmayabiliyomus dur bakalım

canım benim geç döllenme olabilir bence bir iki gün daha gelmezse kan testi yaptır, inşallah eşinle ayrı düşmeden müjdeli haberi alırsınız canımmmmm... benimde nerdeyse 2 aya yaklaştı regl olamıyorum, gebelik te yok söktürücü kullanıyorum mecburen.. sıkma kendini bak psikoloji ne hallere düşürüyor bizi...

inşallah gelecek bebeğinnnnnnnnnnn inşallah

canım her insanın yaratılışı.huyu suyu farklıdır.bide ablan eğer ilk çocuksa daha nazlı olması çok normal.sen bunları kafaya takmamaya çalış stres yapma kendine meleğini düşün.ayrıca bişe anlamadım.biraz özel olacak ama siz hep biraradamı yaşıyosunuz.yani o ortamdan arada da uzaklaşman yararına olacaktır.

kızlar bır sorunum var adetıme yaklaşık 1hfta var benım gögüsüm cok şiştı kasıklarım agrıyo sık idrala cıkma vardı amam şimdi azaldı sizce adette 1hafta önce gebelık belırtılerı olurmu test yaptırıyım mı

vuskatcım benimde ilk hamileligim , yok canım birlikte yaşamıyoruz herkesin evi farklı:) ama sık sık telle görüşürüyoruz hafta sonralrı bi araya geliyoruz felan biraraya gelincede tek ilgi ona gidio ben sanki hamile degilim gibi bende sinir oluyorum kendime kızıyorum belki zamanla geçer

handanımm canımmm, anlıyorum seniii bende olsam aynı şeyleri düşünürdümm. bence hamilelikle ilgisi yokk kim olsa bozulur bu duruma. sende kendini naza çek birazzz, doya doya yaşa hamileliğinii. aslına bakarsan sana ilginin daha çok olması lazım diye düşünüyorum sonuçta başından üzücü bi olay geçti neden ailen ona odaklandı anlamadım yaa, bide evdeymiş akşama kadar bence sende abart herşeyiii sabahları zor kalkıyorum doktor dinlen dedi işe gitmek zorundayım falan diye dertlen millete... bütün odakların ona yönlenmesini engelle bence. çünkü sen ondan daha zor günler geçiriyosun, kimsenin seni üzmesine izin verme canım. böyle düşünmen ayıp değil bence ablanın yaptığı ayıp canım..

canım güzel dileklerin için tşk.inş en kısa zamanda düzene girer adetlerin.bide belki deneişsindir ama soğan kürü bu gibi durmlara çok iyi geliyor deneyen arkadaşalrım var.çünkü bi programda dinledim rabbim sanki soğanı kadınların rahimleri için yaratmış diyodu.bi dene istersen sonuçta doğal bi sorun yaratacağını duymadım.bide kaplıcalar bu konuda çok faydalı.

canım valla ablan çok iyi yapıyo bende bi hamile kalayım 9 ay boyunca naz yapcam tadını çıkarcam bebişimin
sende biraz hassassın tabi duygusal değişimler var normal böyle hissetmen kızma kendine ama demekki sen çok güçlü bebeğinin tüm sorumluluklarına hazır bi anne adayısın hiç şikayetçi diilsin ne güzel

mojiku yakaladım seni deryayı rüyanda görmüşsün hadi nolur benide gör bugün rüyanda lütfennnn kıskandım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…