kızlar bişey dicem ben bu farlutala karsıyım bence hiç içmemek lazım elbet hasta olucaz ben ilk denememde 13 gün gecikmiştim dr verdi ama annem dediki bu haplar çok tehlikeli tamamen hormonları bozuyo dedi sadece bi tane içtim bıraktım sonra 3-4 gün s onra adet oldum doğal yollarla çözümü yokmu ayaklarımıza su ısıtıp koyalım adaçayı içelim ndk nın dediği gibi kan sulandırıcı aspirin fln zaten bence ilaça bağlı diil kimi 2 gün sonra oluyo kimi 2 kutu bitiriyo tık yok yani yine geleceği zaman geliyo kırmızılar
canım doğru diyosun da biran önce sökmesi için doktorlar hemen veriyo sanırım, sonuçta regl olmamak ta iyi bişey değil. ben millete akıl veriyorum ama gel görki kendimde içiyorum farlutalı :))
gelsin bian önce kırmızılar da yumoşlarımı büyütmeye başlayım yeniden yaa :S
ÖLE AAMA CANIM İNSAN DAYANAMIO ŞİŞKİNLİ STRES ACAYİP KÖTÜ YA
kızlar bende bişi sorucam. bende cmt dr a gittim muayene etti bişi yok dedi çok şükür. ama adetin 3.günü gel dedi. test yapılcakmış. inşallah adet olmam gerçide. o gün sadece kan mı alıncak benden?
kızlar bende bişi sorucam. bende cmt dr a gittim muayene etti bişi yok dedi çok şükür. ama adetin 3.günü gel dedi. test yapılcakmış. inşallah adet olmam gerçide. o gün sadece kan mı alıncak benden?
evet canım ya kan ya da idrar testi yapar, inşallah gebelik vardır canımmm, yoksa da ilacına başlatır senii
canım bildiğim kadarıyla o gün kanda hormonlarına bakarlar.çünkü adetin ilk günü yeni yumurtalar oluşmaya başlar onları takip için 3.gün çağırıyolar.yumurtalar ne durumda diye
kısssslaaaarrrr günaydın.dün akşam bana kimse pas vermedi .bugün de vermezse sizi terkedeceğim:)))dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım.bugünde şuana kadar bişe yok sabaha kadar uyuyamadım erken saatlerde gittim test aldım ama negatiiiiiiiiiifff.ayda yılda bir geçikir benim reglim.galiba psikolojik olarak geçiktirmeye başladım.zaten bu ay olmazsa en az 2 ay daha olmıcak eşim göreve gidiyo.galiba bir süreliğine bu işi kafamdan atmam lazım nasıl yapacaksam.allahım hepimize yardım et.amin
kısssslaaaarrrr günaydın.dün akşam bana kimse pas vermedi .bugün de vermezse sizi terkedeceğim:)))dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım.bugünde şuana kadar bişe yok sabaha kadar uyuyamadım erken saatlerde gittim test aldım ama negatiiiiiiiiiifff.ayda yılda bir geçikir benim reglim.galiba psikolojik olarak geçiktirmeye başladım.zaten bu ay olmazsa en az 2 ay daha olmıcak eşim göreve gidiyo.galiba bir süreliğine bu işi kafamdan atmam lazım nasıl yapacaksam.allahım hepimize yardım et.amin
ya kızlar şimdi ablamla aynı hamile kaldık ya bende mi anormallik var die sizede anlatıcam ; ablam çok nazlı aynı şeyleri yaşıyoruz ama çok abartıo annemler felan hep onunla ilgilenio tabi ayy çok midem bulanıo agrım var bilmem ne bende de aynıları var ama normal die ses çıkarmıyorum ve onun böle yapmasına gıcık oluyorum kendime hakim olamıyorum bide çalışmıo evde yatıo mis gibi ben sabah 7 de uyanmak zorundayım hala kimse bana acımıo hep onunla ilgileniolar uyus oluyorum( sizce bu duygusal degişikklikten kaynaklanan bişemi böle düşünmem çok ayıp ya bendimede uyus oluom he
ya kızlar şimdi ablamla aynı hamile kaldık ya bende mi anormallik var die sizede anlatıcam ; ablam çok nazlı aynı şeyleri yaşıyoruz ama çok abartıo annemler felan hep onunla ilgilenio tabi ayy çok midem bulanıo agrım var bilmem ne bende de aynıları var ama normal die ses çıkarmıyorum ve onun böle yapmasına gıcık oluyorum kendime hakim olamıyorum bide çalışmıo evde yatıo mis gibi ben sabah 7 de uyanmak zorundayım hala kimse bana acımıo hep onunla ilgileniolar uyus oluyorum( sizce bu duygusal degişikklikten kaynaklanan bişemi böle düşünmem çok ayıp ya bendimede uyus oluom he
canım benim geç döllenme olabilir bence bir iki gün daha gelmezse kan testi yaptır, inşallah eşinle ayrı düşmeden müjdeli haberi alırsınız canımmmmm... benimde nerdeyse 2 aya yaklaştı regl olamıyorum, gebelik te yok söktürücü kullanıyorum mecburen.. sıkma kendini bak psikoloji ne hallere düşürüyor bizi...
inşallah gelecek bebeğinnnnnnnnnnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?