En erken hamilelik belirtileri

ndk o kadar dogru sölüosunki ama ben öle olamıyoum işte içe dönük bi insnaım ben içimde yaşarım herşeyi ablam öle degl herşeyi anlatır pat pat çok farklıyız benim canım acısada kimseye sölemem bi köşede geçsin die beklerim o ortalıgı kaldırır yani , kendi kendime düorum sana eşinin ilgisi yeter boşver felan ama insann gıcık oluo ya ,benim düşük yaptıgımı unuttular bile merak etme ateş düştügü yeri yakar lafı çok dogru onların aklına bile gelmiodur eminim, ben öle nazlı degilim işte aman ya bana eşim yeter kimseye ihtiyacım yok aynı zamanda olmak çok kötü oldu gerçekten durdu durdu beni bekledi ya ben düşük yapınca biden aşka geldiler karı-koca , yani ben düşük yapmışım onun kesesi benden daha önce göründü bana dioki ayyy senin kesen neden görünmedi neden görünmedi beni korkutuo düşünce olsa böle yaparmı inş bende görcem çarşamba günü iiki sizler varsınız yaasenağlama

Handancim sende benim gibi ayni seyleri yasiyorsun bende kendime kizardim bendemi sorun var diye demekki insan hamile kalinca boyle seyler yasiyabiliyo.. Benimde eltim hamileliginde 9 ay boyunca nazlandi ilk aylarinda yemek yapamiyorum dedi..eline ekmek poseti bile almadi.. 3 aylikken bile yururken ay uf felan derdi.. kaynanam buyuk ogluna duskundur..bide eltim calismadigi halde sabah kaynanam oraya giderdi yemegini yapardi evini temizlerdi..ben hamile kaldim inan sabah ise kalkarken agliyordum resmen ama kimse gelip yardim bile etmedi.. bosver canim takma..biz cocugumuzun sorumlulugunu alabilecek anneleriz..hatta kayinpederim yere egilsin yada nebilim otursun arkasina yastik getirirdi ama bende oyle degil bide benim yapim guclu.. hatta daha kayinpederim bana dun bu sogukta et getirimde mangal yap dedi..neyseki esim kizdi bu sogukta bide kizi hastalandiracanmi mangal yaptirip dedi..bende sinir olurdum ama bosver biz gucluyuz kimsenin yardimi acimasi olmadanda cok guzel anne oluruz bebisim .

canım şimdi hamile olduğun için daha duygusal yaklaşabilirsin ama kafaya takma bence nazını sadece eşine yap derim.hep sen mi sıkıntı çekcen birazda o çeksin.şimdi düşünüyorumda 1 haftadan beri hamilemiyim değilmiyim yok test negatif bir gün geçti acaba hamilem,iyim türlü türlü skıntılar.inan gece gözüme uyku girmedi.ama bunların hiçbirinden eşimin haberi yok çünkü pozitifi görene kadar ona bişi sölememeye karar verdim ama bütün stresini ben çekiyorum.adamın ruhu bile duymuyo.sende eşine nazlan herşeyi iste valla

görüceksin tabi sakın kötü şeyler düşünme Allahım tekrardan gönderdi sana meleğini bu kez daha sağlıklı bu kez kucağına alıcaksın inşallah nolur üzülme bebeğini düşün sadece

canım benim yaa üzülme canımm, ablan senin kadar geliştirememiş kendini sanırım.. şimdi çocuğu doğunca da ilgileri üstüne çeker hazırlıklı ol herşeye... ama içine atma ne olurr bence sende abart yoksa kendine ediyorsun bak...

tubacım aynen bende sen gibiyim işte dogru sölüosun biz güçlü anneler olucaz inşallah ama insan birazda istio , galina bu hamilelik döneminde kimseden bişe beklememeyi ögrenicem yani buda bi hayat dersi olacak , allahım saglıklı evlat versinde ben herşyi çekmeye razıyım dedigim gibi kimseyede ihtiyacım yok hayat o kadar acımasız ki bişeler beklemek gereksiz o benim bebegim ben ona o bana yeteriz inş bu üzüntü olayını aşmaya çalışmalıyım bazen aglayasım gelio her hafta sonu görüşmek istemiyorum artık ne bahane uydurcam bilmiyorum.

tuba sen hiç laf sokmadınmı peki onlara hissetirmedinmii yani

kuşlaarrr naaberrrr...gerçi ndk kuzum saolsun yedi düwele duyurmuşş ama kaydirigubbakcemile3 bi de ben çığırıym dedim..hihoyyytbebikim olcak inşallaahh..kan testi werdim sonucu bekliyorum...bi de handancım yanlış mı anlıyorum yoksam sen yine hamişşmisinn..en az kendim kadar sewindim inan..bi heycan yaptım okuyunca gözlerim doldu..:1hug:

zuzuu cum seni görüp tebrik edemedim bi türlü gözünaydın canımmm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bitanem çok sevindim inan kendimin gibi sevindim
kocişine nasıl söyledin kız anlatsana

kesin öle olacak zaten ndkcım o çalışmıcak bakıcak bebegine ben sürünücem allahım banada bi yol gösterecek güç kuvvet verecek inş hayat böle bişe herkes aynı şeyleri yaşıo ama şartlar farklı ben yemege gidiom gelince okucam kıslar sizi çok seviyorum

Sokmaz olurmuyum zaten benim basima bunlar acik sozlu oldugumdan geliyor ben dusundugumu pat diye soylerim.. kendimi ovmeyim ama kalbim temiz.. eltim boyle sessiz gorunen icinden pazarliklidir..ilk zamanlar onlar icin herseyi yapardim.. sonra artik yapmiyorum baktim o daha cok el ustunde biraktim ne halleri varsa gorsun.. bi misafir gelecek olur hemen oraya kosar kaynanam yardima hala.. benim cumartesi 3 aile yemege geldiler.. gelmedi bile.. 5 aylik hamileyim valla adamlar gidince ayaklarim davul gibi oldu.. aman canim bosver.. ben kaynanama arada lafi gecince diyorum..tuba her isi kendi yapar diye beni dusunmuyonuz. oda bana eltinin hamileligi kotuydu sen iyisin diyo bende nerden biliyon iyi oldugumu sabahlari ise giderken olum gidiyo diyorum beni anam nazli yetistirmemiste ondan diyorum nazlanmayi sevmem diye sokuyorum lafii..ayy valla okadar cok sey varki sinir oldugum anlatamam gecenlerde orda yemek yedik hanim cocugu 4 aylik simdi yemegi yedi eline cocugu aldi oturdu..bulasiklar bana kaldi yani okadar sey varki yaparim yapmam degil ama sanki inadina yaparmis gibi sanki cocugu kaynanama veremiyor anne sen bakta biz toplayalim diye.. ayy valla bende sinir oldum simdi aklima geldikce

evet zuzucum hamişim:)) allahım senin bebeginide saglıklı sıhhatlı büyütsün inş çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa allahım tamamına erdirdin kan degerinide yaz bize merak ettim canım tebrik ederimmmmmmmmm

ay tubacım seninkide çok gıcık yaaaaa okurken sinir oldum seninde yaranı deştim özür dilerim bu ne haklısızlık ya hayret bişe neden bu insanlar böle ya ıyyyyy neyse gidiom gelcme hemen

yaff herkes hamiiile masallah...
bize de sürtünün biraz bulaşsıınn kızlar.......

Handann ve tubacikkk ay yazdıklarınız beni bile gerdii... Allah sabır versin...
şükür ki ben ankara dayım tum akrabalar uzak.. ay ilk kez uzagım diye üzülmedim :)

canım seni kendime o kadar benzettim ki.ablan çok patavatsızmış gerçekten bende de var öle bi abla.seni rahatlatması rekelirken ettiği lafa bak.ama sen olsan bunları sölemezsin biliyorum.bak sana bişe anlatım.ben 29 daşındayım.bu evliliğim benim 2.evliliğim.1.evliliğimi 17 yaşında yaptım liseyi bitirdikten sonra.1 sene çok kötü günler yaşadım.dayak hakaret küfür ve anlatamadıklarım.babamın eine geri dönmeye karar verdim.ve eve döndükten sonra ablam fırsat buldukça bana laf soktu.gerçi evliydi başka şehirde yaşıyodu ama yetişiyodu.ama ben hiçbir lafına karşılık vermiyodum.işte sen dul kadınsın şöle yap böle yap.neyse uzatmım.aslında bana destek olması gerekiyordu ama......sonra ben okumaya karar verdim üniveriteyi kazandım ve öğretmen oldum.yüce rabbim benim gözyaşlarımın karşılığı olarak bana yüreği boyundan büyük bi insan gönderdi.eşim canım hayatımdaki en önemli insan.ilk çıkmaya başladığımızda ablam o seni niye alsınki daha evlenmemiş bi insan neden dul kadın alsın diye her lafıyla canımı acıttı.eşimde tanıştıktan sonra 8 sene çok muhteşem bir aşk yaşadık.ve geçtiğimiz ağustosta evlendik.eşim gibi eşimin ailesi de muhteşem insanlar.sadete gelim.şuana ablamın oturduğu şehirde görev yapıyoruz.ve ablam çok büyük ailevi sorunlar yaşıyor boşanmayı düşünüyor.tabi üzerinden 10 sene geçmiş unuttu heralde sölediklerini bunlar bana anlatılırmı?ama ben onun sölediği gibi onu iğleyemiyorum kalp kırmayı başaramıyorum:aalhım onada yardım atesın 10 yaşında bi kızı var çünkü.sen sen ol iyilerin geçte olsa kazandığını unutma .

Zuzuuuuuuuuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aaaaaaaa hamılemısın cok sevındım bebısım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın oggg ogg hamısler cogalıyoo hadı sevındım valla acayıpp

zuzuu cum seni görüp tebrik edemedim bi türlü gözünaydın canımmm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bitanem çok sevindim inan kendimin gibi sevindim
kocişine nasıl söyledin kız anlatsana

saoll canımmm...kocimin dün doğumgünüydü..mumlu şıkır şıkır bi sofra hazırladım..soora onun serwisinin yanına minik bi kart yazdım..zarfta kuzucuğundan yazıyodu..hazır doğumgünü kartlarından..doğumgünüme bekliyorum..tarih...saat..yer..yazanlardan..tarih: 8 ekim..saat daha beli diil..yer: ay o da belli diil yazdım :) boş kısmına da babişim ben geliyorum yazdım..epey bi algılamaya çalıştı..şok denen şey o galiba dili tutuldu:) soora testi uzattım ona..soora..duygu dolu anlarr...:asigim:ööle işte...

evet zuzucum hamişim:)) allahım senin bebeginide saglıklı sıhhatlı büyütsün inş çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa allahım tamamına erdirdin kan degerinide yaz bize merak ettim canım tebrik ederimmmmmmmmm

canım yaa çoooook sewindimmm...süper bi haber..maşallah çok çabuk toparlandın..çok sewindim..taam canım test bi çıksın yaziciim sonucu..

canım bence sende yanlış yapıyorsun, eşlerinizi herşeye dahil edin kızlar bırakın oda çeksin sıkıntıyı kolay olmadığını anlasın ben doktoruma hep eşimle gidiyorum doktoruma anlattırıyorum eşime sor diyorum öğren diyorumm, herşeyi benimle yaşıyor. bilsin neler çektiğimi. kendi başıma olmuyo ki bu çocuk bana yardımcı olması destek olması şart, bazı arkadaşlar kızabilir bana eşlerimiz de üzülüyor strese giriyolar söyleme falan diye. ama ben buna katılmıyorum kızlar eşlerimiz herzaman yanımızda bizimle yaşamalı herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…