handanımm canımmm, anlıyorum seniii bende olsam aynı şeyleri düşünürdümm. bence hamilelikle ilgisi yokk kim olsa bozulur bu duruma. sende kendini naza çek birazzz, doya doya yaşa hamileliğinii. aslına bakarsan sana ilginin daha çok olması lazım diye düşünüyorum sonuçta başından üzücü bi olay geçti neden ailen ona odaklandı anlamadım yaa, bide evdeymiş akşama kadarbence sende abart herşeyiii sabahları zor kalkıyorum doktor dinlen dedi işe gitmek zorundayım falan diye dertlen millete... bütün odakların ona yönlenmesini engelle bence. çünkü sen ondan daha zor günler geçiriyosun, kimsenin seni üzmesine izin verme canım. böyle düşünmen ayıp değil bence ablanın yaptığı ayıp canım..
vuskatcım benimde ilk hamileligim , yok canım birlikte yaşamıyoruz herkesin evi farklı:) ama sık sık telle görüşürüyoruz hafta sonralrı bi araya geliyoruz felan biraraya gelincede tek ilgi ona gidio ben sanki hamile degilim gibi bende sinir oluyorum kendime kızıyorum belki zamanla geçer
ndk o kadar dogru sölüosunki ama ben öle olamıyoum işte içe dönük bi insnaım ben içimde yaşarım herşeyi ablam öle degl herşeyi anlatır pat pat çok farklıyız benim canım acısada kimseye sölemem bi köşede geçsin die beklerim o ortalıgı kaldırır yani , kendi kendime düorum sana eşinin ilgisi yeter boşver felan ama insann gıcık oluo ya ,benim düşük yaptıgımı unuttular bile merak etme ateş düştügü yeri yakar lafı çok dogru onların aklına bile gelmiodur eminim, ben öle nazlı degilim işte aman ya bana eşim yeter kimseye ihtiyacım yokaynı zamanda olmak çok kötü oldu gerçekten durdu durdu beni bekledi ya ben düşük yapınca biden aşka geldiler karı-koca , yani ben düşük yapmışım onun kesesi benden daha önce göründü bana dioki ayyy senin kesen neden görünmedi neden görünmedi beni korkutuo düşünce olsa böle yaparmı inş bende görcem çarşamba günü iiki sizler varsınız yaasenağlama
ndk o kadar dogru sölüosunki ama ben öle olamıyoum işte içe dönük bi insnaım ben içimde yaşarım herşeyi ablam öle degl herşeyi anlatır pat pat çok farklıyız benim canım acısada kimseye sölemem bi köşede geçsin die beklerim o ortalıgı kaldırır yani , kendi kendime düorum sana eşinin ilgisi yeter boşver felan ama insann gıcık oluo ya ,benim düşük yaptıgımı unuttular bile merak etme ateş düştügü yeri yakar lafı çok dogru onların aklına bile gelmiodur eminim, ben öle nazlı degilim işte aman ya bana eşim yeter kimseye ihtiyacım yokaynı zamanda olmak çok kötü oldu gerçekten durdu durdu beni bekledi ya ben düşük yapınca biden aşka geldiler karı-koca , yani ben düşük yapmışım onun kesesi benden daha önce göründü bana dioki ayyy senin kesen neden görünmedi neden görünmedi beni korkutuo düşünce olsa böle yaparmı inş bende görcem çarşamba günü iiki sizler varsınız yaasenağlama
zuzuu cum seni görüp tebrik edemedim bi türlü gözünaydın canımmm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bitanem çok sevindim inan kendimin gibi sevindim
kocişine nasıl söyledin kız anlatsana
evet zuzucum hamişim:)) allahım senin bebeginide saglıklı sıhhatlı büyütsün inş çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa allahım tamamına erdirdin kan degerinide yaz bize merak ettim canım tebrik ederimmmmmmmmm
canım şimdi hamile olduğun için daha duygusal yaklaşabilirsin ama kafaya takma bence nazını sadece eşine yap derim.hep sen mi sıkıntı çekcen birazda o çeksin.şimdi düşünüyorumda 1 haftadan beri hamilemiyim değilmiyim yok test negatif bir gün geçti acaba hamilem,iyim türlü türlü skıntılar.inan gece gözüme uyku girmedi.ama bunların hiçbirinden eşimin haberi yok çünkü pozitifi görene kadar ona bişi sölememeye karar verdim ama bütün stresini ben çekiyorum.adamın ruhu bile duymuyo.sende eşine nazlan herşeyi iste valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?