En erken hamilelik belirtileri

zuzucum tebrik ederim canım yeni gördümmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm

belki haklısın ama işi zaten çok stresli hamile kaldıktan sonra zaten çektircem ama şimdilik ben çekerim yeterki o üzülmesin....

kızlar bır sorunum var adetıme yaklaşık 1hfta var benım gögüsüm cok şiştı kasıklarım agrıyo sık idrala cıkma vardı amam şimdi azaldı sizce adette 1hafta önce gebelık belırtılerı olurmu test yaptırıyım mı

canım bu belirtiler hamilelikte yaşanır ama aynı zamanda regl belirtileridir.ama produktor test alıp yaptırırsan sonucu şimdiden öğrenebilirsin.fiyat:20 cvarı.geçen güb sordum ama çok acilse kan testinde hemen bugün öğrenebilirisin

[

vuslatcım yazdıkların beni çok etkiledi allahım sanada hayırlı bi evlat versin mutlulugunuz dahada artsın inş canım ne güsel atlatmışsın şimdi çok mutlusun çk sevindim inş en kısa zamanda meleginde gelir daha ne olsun:)))

hepsi geçecek kızlar benim bu sıkıntılarım bitecek ,sizin bebek hasretiniz bitecek hiç bi acı sonsuza dek sürmez sizlerde özlemlernize meleklerinize kavuşacaksınız inş bunların hepsni unuracaksınız allah razı olsun

kıssslar hamile kalasıcalar nasılsınız bakem hamiş haberleri var galiba

zuzucum tebrik ederim seni allah salığıyla kucağına almayıda nasip eder inş.

geçen ay kızlar buraya bi site eklemişlerdi almanca bi siteydi yumurtlama tarihini hesaplıyodun orada yerleşme gününüde gösteriyodu eğer benim meleğim geldiyse bugün yerleşecek yerine inş. daha 10 günüm var benimde reglime bakalım hayırlısı olsun

aysıla kusura bakma canım cvplayamadım , 1 hafta önceden bende belirti olmadı 2-3 gün varken çok yogun belirtim oldu oda karın agrısı kasık agrısı bel agrısıydı inş hamilesindir canım , kan testinte çıkar ama bence yaptırma adetin gecene kadar bekle

valla ya biz hala kalamadıkkk :))) seda sayan kalmışş... gerçi kadın hıc anlattmadı dimi... baktım baktım... program bıttı hamıleyım demedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…