canım arad kaynamıştır so bakım bidaha bilyosam cevaplımkızlar bır soruma yardım etmedınız cok sglun ümitle yazmanısı bekledm nazmı yapıyorsunuz
canım bence sende yanlış yapıyorsun, eşlerinizi herşeye dahil edin kızlar bırakın oda çeksin sıkıntıyı kolay olmadığını anlasın ben doktoruma hep eşimle gidiyorum doktoruma anlattırıyorum eşime sor diyorum öğren diyorumm, herşeyi benimle yaşıyor. bilsin neler çektiğimi. kendi başıma olmuyo ki bu çocuk bana yardımcı olması destek olması şart, bazı arkadaşlar kızabilir bana eşlerimiz de üzülüyor strese giriyolar söyleme falan diye. ama ben buna katılmıyorum kızlar eşlerimiz herzaman yanımızda bizimle yaşamalı herşeyi..
Vuslatcıımm sen sustuğun için ödül kazanmışsın canım... mutluluğun daim olsun.
kızlar bır sorunum var adetıme yaklaşık 1hfta var benım gögüsüm cok şiştı kasıklarım agrıyo sık idrala cıkma vardı amam şimdi azaldı sizce adette 1hafta önce gebelık belırtılerı olurmu test yaptırıyım mı
zuzucum tebrik ederim canım yeni gördümmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
saoll canımmm...kocimin dün doğumgünüydü..mumlu şıkır şıkır bi sofra hazırladım..soora onun serwisinin yanına minik bi kart yazdım..zarfta kuzucuğundan yazıyodu..hazır doğumgünü kartlarından..doğumgünüme bekliyorum..tarih...saat..yer..yazanlardan..tarih: 8 ekim..saat daha beli diil..yer: ay o da belli diil yazdım :) boş kısmına da babişim ben geliyorum yazdım..epey bi algılamaya çalıştı..şok denen şey o galiba dili tutuldu:) soora testi uzattım ona..soora..duygu dolu anlarr...:asigim:ööle işte...
ayyy ben bile heyecanlandım ya gözlerim doldu ben hamiş olunca nasıl söylesem acaba yaaa..3 günüm var inş olmuştur bu ay nasıl söylücem olduysa
kızlar bır soruma yardım etmedınız cok sglun ümitle yazmanısı bekledm nazmı yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?