En erken hamilelik belirtileri

saol canımm teşekkürler..darısı hepinizin başına inşallah...

nette bakıom gazetelerde hep yazıo artık dogrumu yanlışmı muamma ama o kadın 50 nin üstünde die biliom nası kalmış ya hayret valla

canım merhaba bir site demişsin yaa hatırlıyosan yazabilirmisin siyetenin adını

bugünlükk hamile haberii almadık canım....

aa pardon seda sayan ı konuştuk oymuş galibaa.. :)

ama subatta biz de hamile yetişicez insallah

Valla saklasın tabi hemen açıkladı nazara geldi bence , bak demet şenere 4-5 aylık olunca açıklıo kadın şimdi 8 aylık olmuş dogurdu dogurcak

aaaa zuzucuk burdamısın gülüm daha önceki sayfalarda tebrik ettim ama okumamış olabilirsin canım tekrar çok tebrik ediyorum seni hatırlıyomusun geçen ay yanlışlıkla zuzu hamile yazmıştım sende allahmı söyletti demiştin bak allah söyletmiş gördünmü :)))) senin adına çok sevindim canım allahım sağlıcakla kucağına almak kısmet etsin

deryaaa hoşgeldin canımmmm nasıl gidio klomen bakem??ne zaman yumoşlara baktırcann?

deryaaa hoşgeldin canımmmm nasıl gidio klomen bakem??ne zaman yumoşlara baktırcann?

sağol canım şükür birileri beni gördü

klomenim bitti canım cuma günü gittim yumoşlara baktırmaya baktı ve büssürü yumurtan oluşmuş dedi bu çok güzel dedi şu an görebildiklerim yani olgunlaşanlar 5 tane dedi ama geriside var dedi yanlız yumurtalar o an çatlıycak konumda değilmişler daha pazartesi bidaha bakıcam ama cumartesi ve pazarı kaçırma o iki günde çatlıyabilirler dedi yumurta çok olduğu için ikiz gebelik olma ihtimali var dedi tabi hiçbirinin tutmama ihtimalide varmış

akşamda özel mesaj kutuma bakayım dedim mozijikucum canım benim sağolsun bana mesaj atmış beni rüyasında görmüş beraber doktora gitmişiz doktor bana bakmış demişki bi kese görüyorum ikiye bölünmüş yani içinde iki bebek var sonra biraz daha bakmış ve inanmıyorum onun yanında bir kese daha var yani üçüz demiş :))))

merhaba kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ben geçen doktora gittim erken deyip geri gönderdi dediler cnnm zuzu nezmandan beri istiyordu bebebk

ayyy inaşşşaahh canımmmmm hadi bakalım ben bugün adet oldum biliomusun ama hani bi yumoş wardıya 26 mm demiştim çatlama iğnesi bulamadım demiştim o çatlamadı şimdi 57 mm bi kiste dönüştü bende perşembe gitcem eğer kistte küçülme warsa adetle gidiosa banada klomen vercekkkk inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…