kıssslar hamile kalasıcalar nasılsınız bakem hamiş haberleri var galiba
zuzucum tebrik ederim seni allah salığıyla kucağına almayıda nasip eder inş.
geçen ay kızlar buraya bi site eklemişlerdi almanca bi siteydi yumurtlama tarihini hesaplıyodun orada yerleşme gününüde gösteriyodu eğer benim meleğim geldiyse bugün yerleşecek yerine inş. daha 10 günüm var benimde reglime bakalım hayırlısı olsun
kıssslar hamile kalasıcalar nasılsınız bakem hamiş haberleri var galiba
zuzucum tebrik ederim seni allah salığıyla kucağına almayıda nasip eder inş.
geçen ay kızlar buraya bi site eklemişlerdi almanca bi siteydi yumurtlama tarihini hesaplıyodun orada yerleşme gününüde gösteriyodu eğer benim meleğim geldiyse bugün yerleşecek yerine inş. daha 10 günüm var benimde reglime bakalım hayırlısı olsun
bugünlükk hamile haberii almadık canım....
aa pardon seda sayan ı konuştuk oymuş galibaa.. :)
ama subatta biz de hamile yetişicez insallah
deryaaa hoşgeldin canımmmm nasıl gidio klomen bakem??ne zaman yumoşlara baktırcann?
sağol canım şükür birileri beni gördü
klomenim bitti canım cuma günü gittim yumoşlara baktırmaya baktı ve büssürü yumurtan oluşmuş dedi bu çok güzel dedi şu an görebildiklerim yani olgunlaşanlar 5 tane dedi ama geriside var dedi yanlız yumurtalar o an çatlıycak konumda değilmişler daha pazartesi bidaha bakıcam ama cumartesi ve pazarı kaçırma o iki günde çatlıyabilirler dedi yumurta çok olduğu için ikiz gebelik olma ihtimali var dedi tabi hiçbirinin tutmama ihtimalide varmış
akşamda özel mesaj kutuma bakayım dedim mozijikucum canım benim sağolsun bana mesaj atmış beni rüyasında görmüş beraber doktora gitmişiz doktor bana bakmış demişki bi kese görüyorum ikiye bölünmüş yani içinde iki bebek var sonra biraz daha bakmış ve inanmıyorum onun yanında bir kese daha var yani üçüz demiş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?