En erken hamilelik belirtileri

yaşım 25 cnm 4 ay dır olmadı beklıyorum bebeğim gelecek zamanı biliyor ondan gelmesini bekleyeceğim çok üzülüyordum ama artık üzülmeyeceği

saol şekerimm...ay ewet içine doğmuş bakk..belirtilerin içine bunu da eklesek mi yerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ben geçen doktora gittim erken deyip geri gönderdi dediler cnnm zuzu nezmandan beri istiyordu bebebk

benim ikinci denememdi bu ay..şükür fazla beklemedim....

zuzuzcum anlatırmısın neler yaptın yada boşladınmı ben herşeyi yaptım olmadı
cnm bebeğini allah kucağına almayıda nasıp etsin

deryacım hoşgeldin canımmm
hoş bulduk canım nasılsın

üzüldüm canım yaa ama madem bu iğne bulunmuyo neden doktorlar ellerinde bulundurmuyolarki hem yumurta takibi yapıyo hamile kalasın diye hemde kist oluşmasına bişey yapamıyo böyle saçmalıkmı olur
ben sordum onu doktoruma sen merak etme iğne bende var çatlatma gerektiğinde vurdurucam hemen dedi zaten yanında hemşiresi var hemen vuruyo
saol şekerimm...ay ewet içine doğmuş bakk..belirtilerin içine bunu da eklesek mi yerimseniben

benim ikinci denememdi bu ay..şükür fazla beklemedim....

bak doğru diyon bunu belirti olarak alabiliriz :)))

zuzuzcum anlatırmısın neler yaptın yada boşladınmı ben herşeyi yaptım olmadı
cnm bebeğini allah kucağına almayıda nasıp etsin

canım öyle özel bişey yapmadım açıkçası..sadece ilişkiden sonra 1saate yakın kalkmadım,yattım..ayaklarımı diktiysem bile bi 10 dakika filan diktim sonra indirdim..normal uzandım öyle..
zuzucum sen ne zaman öğrendin adetin geçmişmiydi

adet günümde test yaptım silikti..3 gün geçince yine yaptım daha belirgindi..bugün de kan werdim..3 saat sonra inşallah sonucu alıcam...

evet zuzucum öyle hamile kalmak yok cevala bakalım soruları özel bişey yaptınmı adetince geçincemi test yaptın belirtiler nelerdi meraklıyızıdır biz bilirsin :)))

evet zuzucum öyle hamile kalmak yok cevala bakalım soruları özel bişey yaptınmı adetince geçincemi test yaptın belirtiler nelerdi meraklıyızıdır biz bilirsin :)))

sabırsıs noolcekkk...lülülülülülü

hadi bakalım kan sonucunuda alınca mutlaka yaz tamammı benimde 3 gün var adete yapsam çıkmazmı

Selam kıslar . Nabersiniz?

Zuzucum cnm çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. Maşallah sana

Heh gördünmü kıs sonunda. Bende neden yazmıyor bu Deryacık dedim

hadi bakalım kan sonucunuda alınca mutlaka yaz tamammı benimde 3 gün var adete yapsam çıkmazmı

tabi yazarım canım..erken daha warsa da çıkmaz 3 güncük sabret..benim günümde bile baya silikti çünkü..boşuna üzülürsün çıkmazsa..

Selam kıslar . Nabersiniz?

Zuzucum cnm çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. Maşallah sana

Heh gördünmü kıs sonunda. Bende neden yazmıyor bu Deryacık dedim

mojiku güzel anne adayımız hadi benide hamiş gör bugün rüyanda senin rüyaların çıkar meleğin gösterir sana kıskandım çok

sabretmeye çalışıyorum canım benimm sen gününden önce hiç yaptınmı
ay ne çok soru soruyorum dimiii

yok hayatım önemli diil sor tabi..nası zor bu 3 gün bilirim..günümden önce yapmaya kalktım da şansa test bozuk çıktı..kaydirigubbakcemile3 dedim zuzuu wardır bi hayır demekkii erken olduu için çıkmıcaktı testta üzülmiyim diye test bozuk çıktı :CüvCüv: bekledim 2 gün..günüm gelincek yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…