ndk cım sen naptın kaç oldu yazıyorum sana ben gelince çıkıyosun adet olabildinmi merak ettim seni çok
aaaa zuzucuk burdamısın gülüm daha önceki sayfalarda tebrik ettim ama okumamış olabilirsin canım tekrar çok tebrik ediyorum seni hatırlıyomusun geçen ay yanlışlıkla zuzu hamile yazmıştım sende allahmı söyletti demiştin bak allah söyletmiş gördünmü :)))) senin adına çok sevindim canım allahım sağlıcakla kucağına almak kısmet etsin
merhaba kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ben geçen doktora gittim erken deyip geri gönderdi dediler cnnm zuzu nezmandan beri istiyordu bebebk
saol şekerimm...ay ewet içine doğmuş bakk..belirtilerin içine bunu da eklesek mi yerimseniben
benim ikinci denememdi bu ay..şükür fazla beklemedim....
hoş bulduk canım nasılsınderyacım hoşgeldin canımmm
ayyy inaşşşaahh canımmmmm hadi bakalım ben bugün adet oldum biliomusun ama hani bi yumoş wardıya 26 mm demiştim çatlama iğnesi bulamadım demiştim o çatlamadı şimdi 57 mm bi kiste dönüştü bende perşembe gitcem eğer kistte küçülme warsa adetle gidiosa banada klomen vercekkkk inş.
saol şekerimm...ay ewet içine doğmuş bakk..belirtilerin içine bunu da eklesek mi yerimseniben
benim ikinci denememdi bu ay..şükür fazla beklemedim....
zuzuzcum anlatırmısın neler yaptın yada boşladınmı ben herşeyi yaptım olmadı
cnm bebeğini allah kucağına almayıda nasıp etsin
zuzucum sen ne zaman öğrendin adetin geçmişmiydi
evet zuzucum öyle hamile kalmak yok cevala bakalım soruları özel bişey yaptınmı adetince geçincemi test yaptın belirtiler nelerdi meraklıyızıdır biz bilirsin :)))
canım öyle özel bişey yapmadım açıkçası..sadece ilişkiden sonra 1saate yakın kalkmadım,yattım..ayaklarımı diktiysem bile bi 10 dakika filan diktim sonra indirdim..normal uzandım öyle..
adet günümde test yaptım silikti..3 gün geçince yine yaptım daha belirgindi..bugün de kan werdim..3 saat sonra inşallah sonucu alıcam...
hoş bulduk canım nasılsın
iyidir canım evdeyim bugün öyle günümü bekliyorum işte sen kaçta gitcen dra
sağol canım şükür birileri beni gördü
klomenim bitti canım cuma günü gittim yumoşlara baktırmaya baktı ve büssürü yumurtan oluşmuş dedi bu çok güzel dedi şu an görebildiklerim yani olgunlaşanlar 5 tane dedi ama geriside var dedi yanlız yumurtalar o an çatlıycak konumda değilmişler daha pazartesi bidaha bakıcam ama cumartesi ve pazarı kaçırma o iki günde çatlıyabilirler dedi yumurta çok olduğu için ikiz gebelik olma ihtimali var dedi tabi hiçbirinin tutmama ihtimalide varmış
akşamda özel mesaj kutuma bakayım dedim mozijikucum canım benim sağolsun bana mesaj atmış beni rüyasında görmüş beraber doktora gitmişiz doktor bana bakmış demişki bi kese görüyorum ikiye bölünmüş yani içinde iki bebek var sonra biraz daha bakmış ve inanmıyorum onun yanında bir kese daha var yani üçüz demiş :))))
hadi bakalım kan sonucunuda alınca mutlaka yaz tamammı benimde 3 gün var adete yapsam çıkmazmı
Selam kıslar . Nabersiniz?
Zuzucum cnm çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. Maşallah sana
tabi yazarım canım..erken daha warsa da çıkmaz 3 güncük sabret..benim günümde bile baya silikti çünkü..boşuna üzülürsün çıkmazsa..
Selam kıslar . Nabersiniz?
Zuzucum cnm çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. Maşallah sana
Heh gördünmü kıs sonunda. Bende neden yazmıyor bu Deryacık dedim
sabretmeye çalışıyorum canım benimm sen gününden önce hiç yaptınmı
ay ne çok soru soruyorum dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?