En erken hamilelik belirtileri

saol bebeiimmm...amiinnn...senin münükk nasııı

Benim minik son hızıyla devam ediyor annesini bulandırmaya ve kusturmaya kaydirigubbakcemile3. Napiim sağlıklı olsunda razıyım ben bütün midemi boşaltmaya :CüvCüv:

mojiku güzel anne adayımız hadi benide hamiş gör bugün rüyanda senin rüyaların çıkar meleğin gösterir sana kıskandım çok

Ayy keşke hepinizi görsem canım. Görsemde gerçek olsa :teytey:

ayy ne güzel kıslar yaa bende böle telaşa düşmek istiorum artık yaaa test yapmayı özledim wallaa bak canımda nasılll çektiii haa

selam kızlar bakıyorum moreller yerınde. tebrık ederım zuzucum allahım saglıklı bır hamılelık gecırtır ınsaallah. saglıcakla bebegını kucagına alırsın

ahh ahhh geçmez bu 3 gün şimdi acaba yarın sabah ilk idrarla yapsammı ki

adacım sende hamilesin değilmi ne zman sürede oldu cnm

evet canım hamıleyım aslına bakarsan ılk denenmemde hamıle kalmısım ama ustune gordugum ıcın ben ıkıncı ayı denıyordum kı reglı gunum geldıgınde ılk ayda adetımden ıkı gun once hamıle kaldıgımı ogrendım.

iiyim mojikucum çok şükür bulantılarım başladı yavaştan kusma yok henüz bulansın ben razıyım bu çarşamba günü kesemizi görücaz allahım izin verirse inş bide kalp atışını duysam rahatlıcam sen kaç haftalıkken duydun kalp atışı canım ?

Evet cnm 3 ay katlanıcaz artık napalım. İnş. 3 ayın sonunda geçicek. Cnm ben 6+5 te duymuştum kalp atışlarını.

Deryacım hatırlıyorum rüyanı allahım sanada kendi bebişini rüyandan gösterir ve göbişine düşürür inş:))

ben keseyi görmeye gidince 5+3 oluo kalpatışı duyamam o zaman , ya bide bişe sorucam mojiku şimdi biz son adetten hesaplıoz ultrason bebege göre hesaplıomuş ya esas omu dogru oluo bi bilgin varmı

Cnm ben ilk doktora gittiğimde 2 gün eksik söylemişti doktor sat ıma göre. Ama sonraki randevumda ultrasonla bebek birbirine denk oldu. Bebeğe göre hesaplanan daha doğrudur tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…