saol bebeiimmm...amiinnn...senin münükk nasııı
mojiku güzel anne adayımız hadi benide hamiş gör bugün rüyanda senin rüyaların çıkar meleğin gösterir sana kıskandım çok
Hadi bakalım zuzucum doktroa ne zaman gidiceksin canım kaç haftalık oluo şimdi seninki hesapladınmı
hoş bulduk canım nasılsın
iyidir canım evdeyim bugün öyle günümü bekliyorum işte sen kaçta gitcen dra
akşam 6 buçukta gidicem bakalım canım çok merak ediyorum ne diycek
Selam kıslar . Nabersiniz?
Zuzucum cnm çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş. Maşallah sana
Heh gördünmü kıs sonunda. Bende neden yazmıyor bu Deryacık dedim
ya yeni görebildim canım ama seni öyle hemen bırakmam anlat bakalım rüyayı ayrıntılı aslında geçen içimden ne geçti biliyonmu şimdi ben klomen kullanıyorumya onun etkisiyle iki yumurta döllenirmiş dedim bide benim dedem ikiz genlerdende geldiği için yumurtaların bitanesi ikiye bölünürmüş falan öyle içimden geçti :))))) o zaman tek yumurta ikizleriyle diğer bir yumurta çift yumurta ikizleri meydana getirirler hehehe türkiyede bir ilk olur yani üçüzler tek yumurtamı sayılır çift yumurtamı :)))) çok komik yaa ikiz çok istiyodum ama üçüzle başa çıkabilirmiyim açıkçası korkutuyo beni biraz :))))
yok hayatım önemli diil sor tabi..nası zor bu 3 gün bilirim..günümden önce yapmaya kalktım da şansa test bozuk çıktı..kaydirigubbakcemile3 dedim zuzuu wardır bi hayır demekkii erken olduu için çıkmıcaktı testta üzülmiyim diye test bozuk çıktı :CüvCüv: bekledim 2 gün..günüm gelincek yaptım..
Deryacım bu ay seninde göbiş dolacak inş bak görürsün tatlım
ahh ahhh geçmez bu 3 gün şimdi acaba yarın sabah ilk idrarla yapsammı ki
akşam 6 buçukta gidicem bakalım canım çok merak ediyorum ne diycek
ya yeni görebildim canım ama seni öyle hemen bırakmam anlat bakalım rüyayı ayrıntılı aslında geçen içimden ne geçti biliyonmu şimdi ben klomen kullanıyorumya onun etkisiyle iki yumurta döllenirmiş dedim bide benim dedem ikiz genlerdende geldiği için yumurtaların bitanesi ikiye bölünürmüş falan öyle içimden geçti :))))) o zaman tek yumurta ikizleriyle diğer bir yumurta çift yumurta ikizleri meydana getirirler hehehe türkiyede bir ilk olur yani üçüzler tek yumurtamı sayılır çift yumurtamı :)))) çok komik yaa ikiz çok istiyodum ama üçüzle başa çıkabilirmiyim açıkçası korkutuyo beni biraz :))))
Valla bilmiyorum artık. Ben rüyanın yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 ama benim rüyalarım çıkar onuda söyleyim. Kendi bebişimin olacağını 3 kere rüyamda görmüştüm. Valla içimede doğuryor sen yakın zamanda vericeksin o güzel haberi bize. Ne kadar çok istediğinide biliyorum. Allah gönlüne göre versin tatlım a.s.
adacım sende hamilesin değilmi ne zman sürede oldu cnm
bence sabah yap bitane canım yaa en azından daha çıkmama ihtimali olduğu için üzülmezsin ama silik milik çıkarsada şu iki günü daha bi heyecanlı geçirirsin :)))
Valla bilmiyorum artık. Ben rüyanın yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 ama benim rüyalarım çıkar onuda söyleyim. Kendi bebişimin olacağını 3 kere rüyamda görmüştüm. Valla içimede doğuryor sen yakın zamanda vericeksin o güzel haberi bize. Ne kadar çok istediğinide biliyorum. Allah gönlüne göre versin tatlım a.s.
bende rüyalara çok inanırım mavişin avatar bebeğini görmüştüm rüyamda üç gün sonra mavişin hamiş olduğunu öğrendik handanında bi şekilde düşüğünü ve yeni hemileliğini görmüştüm yani dolaylı yoldan ama yinede yorumladığım gibi çıktı arkasından hemen geldi yine bebişi handan hatırlar rüyamı
ama şu varr senin rüyan akşamdan beri beni çok korkuttu biliyonmu :)))) üçüz diyon kız insan kafayı yer tamam ikiz istiyodumda üçüz çok korkuttu beni ):))))) valla akşam hiç uyuyamadım korkudan nasıl doğurulur nasıl büyütülür ):)))))
iiyim mojikucum çok şükür bulantılarım başladı yavaştan kusma yok henüz bulansın ben razıyım bu çarşamba günü kesemizi görücaz allahım izin verirse inş bide kalp atışını duysam rahatlıcam sen kaç haftalıkken duydun kalp atışı canım ?
bende rüyalara çok inanırım mavişin avatar bebeğini görmüştüm rüyamda üç gün sonra mavişin hamiş olduğunu öğrendik handanında bi şekilde düşüğünü ve yeni hemileliğini görmüştüm yani dolaylı yoldan ama yinede yorumladığım gibi çıktı arkasından hemen geldi yine bebişi handan hatırlar rüyamı
ama şu varr senin rüyan akşamdan beri beni çok korkuttu biliyonmu :)))) üçüz diyon kız insan kafayı yer tamam ikiz istiyodumda üçüz çok korkuttu beni ):))))) valla akşam hiç uyuyamadım korkudan nasıl doğurulur nasıl büyütülür ):)))))
delikafaduldendelikafadulden üçüz doğurmak büyütmek zor gerçekten. Sen bana bakma ya ben abartmışım olabilirim rüyamda :jeyyar: Ama bir bereket var yani sende.
ayy canımmm harbiden bide üçüz oluo ayyyy bi anda 4 çocuk annesi olcaksınn yaa laelaelaelaelae
delikafaduldendelikafadulden üçüz doğurmak büyütmek zor gerçekten. Sen bana bakma ya ben abartmışım olabilirim rüyamda :jeyyar: Ama bir bereket var yani sende.
inşallah canım yaa zaten 5 yumurtam var daha arkasından gelen yumurtalarda varmış o yüzden akşam ayaklarımı dikemedim bile pek olurda hepsi döllenirse diye :)))))
Deryacım hatırlıyorum rüyanı allahım sanada kendi bebişini rüyandan gösterir ve göbişine düşürür inş:))
ben keseyi görmeye gidince 5+3 oluo kalpatışı duyamam o zaman , ya bide bişe sorucam mojiku şimdi biz son adetten hesaplıoz ultrason bebege göre hesaplıomuş ya esas omu dogru oluo bi bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?