En erken hamilelik belirtileri

inşşallah canım aminnn

Hadi bakalım zuzucum doktroa ne zaman gidiceksin canım kaç haftalık oluo şimdi seninki hesapladınmı

canım 4+4 benim minnoş..bugün 5te tahlil sonucum çıkıyo..sabah doktorla görüşürüm büyük ihtimal..haftaya filan giderim heralde..bilemoorum henüzzz
selam kızlar bakıyorum moreller yerınde. tebrık ederım zuzucum allahım saglıklı bır hamılelık gecırtır ınsaallah. saglıcakla bebegını kucagına alırsın

aminn canımm inşallah...senin bebik nasıı
ahh ahhh geçmez bu 3 gün şimdi acaba yarın sabah ilk idrarla yapsammı ki

dayak istiyosun bahaarrr...yapma test..erken.süprizzzzz.çatlak derya gaz werme kıza klava:lülülülülülü

adacım normal adetmi oldunmu cnm bir fark yokmuydu
ben bu ay çok şüphelendim
hamileyim diye ama adet oldum şimdi hastayım bir sürü ilaç kullanıyom

Zuzucum bende ilk 4+4 ken gitmiştim doktora düşük olmasın dşe progestan folibol felan verdi erken gitte ilaçlarını al bence canım

kızlar bide bişey sorucam size şimdi burda hamiş olanlar varya hamiş olunca kayboluveriyolar ortadan onlara ait bi topikmi var başka topiğemi gidiyolar eğer öyle bi topik varsa bende hamiş olunca girerim oraya arada ama sizler çok farklısınız her anımı doğurana kadar burda sizlerle yaşıycam ben

:roflol::roflol: yaw siz bana bakmayın valla ben tam bi test manyağıyım :roflol::roflol:ama bu sefer kendim yapmıycam test

dayak istiyosun bahaarrr...yapma test..erken.süprizzzzz.çatlak derya gaz werme kıza klava:lülülülülülü[/QUOTE]

tamam tamam kısma yaaa sıkıcam kendimi az daha dayanabildiğim kadar durcam tamam ama testi yapamadan kırmızılar gelirse çok bozulurum hevesim kursağımda kalcak vallakafamçokkarıştı

dayak istiyosun bahaarrr...yapma test..erken.süprizzzzz.çatlak derya gaz werme kıza klava:lülülülülülü

tamam tamam kısma yaaa sıkıcam kendimi az daha dayanabildiğim kadar durcam tamam ama testi yapamadan kırmızılar gelirse çok bozulurum hevesim kursağımda kalcak vallakafamçokkarıştı[/QUOTE]

bak canım yine test iştahımı kabarttın benim doğru diyon bi kırmızılar gelirse bu ayda test bile yapamadım diye için yanıcak bence yap sen bak silik milik çıkarsa iki gün boşuna stres yaşamazsın :)))))

5te çıkabilirmiş..önce olmazmış..öyle dediler..telden öğrenicem..4 filan olsun ararım bi..daha çok erkennn

kızlar bugün 15. gündü sabah tekrar test yapım negatif çıkdı faltural die hap verdi sökdürücü onu kullanmaya başladım bakalım ne olcak (((((((

kızlar bugün 15. gündü sabah tekrar test yapım negatif çıkdı faltural die hap verdi sökdürücü onu kullanmaya başladım bakalım ne olcak (((((((

bence 15 gün çok uzun bi süre canım yaa varsa çıkardı zaten inşallah en kısa zamanda adet olursunda çalışmalara başlarsın hemen

tamam tamam kısma yaaa sıkıcam kendimi az daha dayanabildiğim kadar durcam tamam ama testi yapamadan kırmızılar gelirse çok bozulurum hevesim kursağımda kalcak vallakafamçokkarıştı

bak canım yine test iştahımı kabarttın benim doğru diyon bi kırmızılar gelirse bu ayda test bile yapamadım diye için yanıcak bence yap sen bak silik milik çıkarsa iki gün boşuna stres yaşamazsın :)))))[/QUOTE]

şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…