Deryacım hatırlıyorum rüyanı allahım sanada kendi bebişini rüyandan gösterir ve göbişine düşürür inş:))
ben keseyi görmeye gidince 5+3 oluo kalpatışı duyamam o zaman , ya bide bişe sorucam mojiku şimdi biz son adetten hesaplıoz ultrason bebege göre hesaplıomuş ya esas omu dogru oluo bi bilgin varmı
ayy canımmm harbiden bide üçüz oluo ayyyy bi anda 4 çocuk annesi olcaksınn yaa laelaelaelaelae
sus kız vallahi oynatıyom şimdi kafayı akşam o kadar etkilendimki gece yarısı kalkıp k.k da üçüz annelerinin paylaşım alanı var onun okudum sabaha kadar ):))) korkudan :))))
Hadi bakalım zuzucum doktroa ne zaman gidiceksin canım kaç haftalık oluo şimdi seninki hesapladınmı
selam kızlar bakıyorum moreller yerınde. tebrık ederım zuzucum allahım saglıklı bır hamılelık gecırtır ınsaallah. saglıcakla bebegını kucagına alırsın
ahh ahhh geçmez bu 3 gün şimdi acaba yarın sabah ilk idrarla yapsammı ki
canım 4+4 benim minnoş..bugün 5te tahlil sonucum çıkıyo..sabah doktorla görüşürüm büyük ihtimal..haftaya filan giderim heralde..bilemoorum henüzzz
aminn canımm inşallah...senin bebik nasıı
dayak istiyosun bahaarrr...yapma test..erken.süprizzzzz.çatlak derya gaz werme kızaklava:lülülülülülü
Zuzucum bende ilk 4+4 ken gitmiştim doktora düşük olmasın dşe progestan folibol felan verdi erken gitte ilaçlarını al bence canım
Valla deryacım varsada bende bilmiom bi bu topice giriom bende:))
:roflol::roflol: yaw siz bana bakmayın valla ben tam bi test manyağıyım :roflol::roflol:ama bu sefer kendim yapmıycam test
dayak istiyosun bahaarrr...yapma test..erken.süprizzzzz.çatlak derya gaz werme kızaklava:lülülülülülü
kızlar bugün 15. gündü sabah tekrar test yapım negatif çıkdı faltural die hap verdi sökdürücü onu kullanmaya başladım bakalım ne olcak(((((((
tamam tamam kısma yaaa sıkıcam kendimi az daha dayanabildiğim kadar durcam tamam ama testi yapamadan kırmızılar gelirse çok bozulurum hevesim kursağımda kalcak vallakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?