bak canım yine test iştahımı kabarttın benim doğru diyon bi kırmızılar gelirse bu ayda test bile yapamadım diye için yanıcak bence yap sen bak silik milik çıkarsa iki gün boşuna stres yaşamazsın :)))))
bak canım yine test iştahımı kabarttın benim doğru diyon bi kırmızılar gelirse bu ayda test bile yapamadım diye için yanıcak bence yap sen bak silik milik çıkarsa iki gün boşuna stres yaşamazsın :)))))
şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab
şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab
hehehehe zuzuuuuu kızma cicim yaaa az çok sende bilirsin beklemenin nasıl bişey olduğunu olsun giden 3 milyon olsun bebiş için can fedaa üzme kızı hehehe tabi sen aldın bebişi şimdi konuşuyon :))))) nasıl bekliyoz biz bilmiyonmu kızz günler değil saatler bile geçmiyo :)))) yap sen baharım sabah gizli gizli bana söyle sonucu ok :)))))
kıslar benim kociş 6 da geliyo erkenden ben bi kalkıp etrafı toparlıyım ne yemek yapıcam bi bakıyım açık dursun gelirim arada
slm kızlar zuzzu özledik seni nerelerdesin benim adetiim 6 gün geçti öğlen yaptım malesef negatif
neden böyle oldu acaba birde sabahmı yapsamki kasık ağrım var arada bi batıyo
çidooo hamişim kıs benn..yani idrar testi yaptım kan testi sonucumu bekliyorum..5te öğrencem..
ya ne kadar çok bebiş bekleyen var bende 9 aydır bekliyorum daha gelmedi geçen ay bende klomen kullandım 7 tne yumurtam gelişmişti ama iş nedeniyle il dışına çıktım olmadı bu ayda dr a gitmedim ama klomeni içicem günde 1 tane inşallah bu ay olur her ay yeni umut oluyo ama olmayınc açok üzülüyorum... allahım isteyen herkese nasip eder inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?