En erken hamilelik belirtileri

şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

hehehehe zuzuuuuu kızma cicim yaaa az çok sende bilirsin beklemenin nasıl bişey olduğunu olsun giden 3 milyon olsun bebiş için can fedaa üzme kızı hehehe tabi sen aldın bebişi şimdi konuşuyon :))))) nasıl bekliyoz biz bilmiyonmu kızz günler değil saatler bile geçmiyo :)))) yap sen baharım sabah gizli gizli bana söyle sonucu ok :)))))

şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

kaşınıyo bunnar he...kaydirigubbakcemile

ayy kızlarr yaa her üç günde bir alttan ultrasonla baktığı için makina gezdire gezdire kabardım iyice yaaa gezdirmedende olmuyo offf şimdi yine hazırlık yapıcam birazz

şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab

hehehehe zuzuuuuu kızma cicim yaaa az çok sende bilirsin beklemenin nasıl bişey olduğunu olsun giden 3 milyon olsun bebiş için can fedaa üzme kızı hehehe tabi sen aldın bebişi şimdi konuşuyon :))))) nasıl bekliyoz biz bilmiyonmu kızz günler değil saatler bile geçmiyo :)))) yap sen baharım sabah gizli gizli bana söyle sonucu ok :)))))[/QUOTE]

şşşşşşt sessiz ol zuzuu duymasın dayanamazsam yapıcam sabah ama kimseye söyleme zuzuuu kızıyoo.sengözlerimebaksanab

kaşınıyo bunnar he...kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

yarın ola hayrola kızlar kasığım ağrıyo sol taraf basımda ağrıyo hamilemiyim neyim yaa
ay çıkarsa deryacım dile benden ne dilersen
çıkmazsa zuzucumm döv beni kafamı kır ama teselli et sonra

kızlar sakın testle filan uğraşmayın sıkıntı stres yapmayın benim herşeyim normalken sırf stres sıkıntı yüzünden 15 gün attı önce siz

slm kızlar zuzzu özledik seni nerelerdesin benim adetiim 6 gün geçti öğlen yaptım malesef negatif
neden böyle oldu acaba birde sabahmı yapsamki kasık ağrım var arada bi batıyo

kıslar benim kociş 6 da geliyo erkenden ben bi kalkıp etrafı toparlıyım ne yemek yapıcam bi bakıyım açık dursun gelirim arada

kaşınıyo bunnar he...kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

yarın ola hayrola kızlar kasığım ağrıyo sol taraf basımda ağrıyo hamilemiyim neyim yaa
ay çıkarsa deryacım dile benden ne dilersen
çıkmazsa zuzucumm döv beni kafamı kır ama teselli et sonra[/QUOTE]

çıkarsa bana bi kutu test al hehehe valla dünden beri benimde başım felaket ağrıyo yumurtlama günlerimdeyim ondan heralde 6 saatte bir minosetle ayakta duruyorum hoş o da pek kesmiyo ama idare edicez artık ):))

slm kızlar zuzzu özledik seni nerelerdesin benim adetiim 6 gün geçti öğlen yaptım malesef negatif
neden böyle oldu acaba birde sabahmı yapsamki kasık ağrım var arada bi batıyo

çidooo hamişim kıs benn..yani idrar testi yaptım kan testi sonucumu bekliyorum..5te öğrencem..

ya ne kadar çok bebiş bekleyen var bende 9 aydır bekliyorum daha gelmedi geçen ay bende klomen kullandım 7 tne yumurtam gelişmişti ama iş nedeniyle il dışına çıktım olmadı bu ayda dr a gitmedim ama klomeni içicem günde 1 tane inşallah bu ay olur her ay yeni umut oluyo ama olmayınc açok üzülüyorum... allahım isteyen herkese nasip eder inş....

çidooo hamişim kıs benn..yani idrar testi yaptım kan testi sonucumu bekliyorum..5te öğrencem..

zuzzum nasıl sevindim bilemesin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cidden kardeşim hamileymiş gibi hissetttim. benim bu ay 6 gün geçti halen olmadı öğlen test yaptım negatif çıktı sen kaçıncı gün yaptın.birde bu ay kullandığın uyguladığın bi kür falan varmıydı.

ay aynı benım gibisin canım bende bu ay klomeni ilk defa kullandım ama pazartesi regl günüm gerçi hiç tuttuğunu hissetmiyorum. bakalım nolcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…