ya ne kadar çok bebiş bekleyen var bende 9 aydır bekliyorum daha gelmedi geçen ay bende klomen kullandım 7 tne yumurtam gelişmişti ama iş nedeniyle il dışına çıktım olmadı bu ayda dr a gitmedim ama klomeni içicem günde 1 tane inşallah bu ay olur her ay yeni umut oluyo ama olmayınc açok üzülüyorum... allahım isteyen herkese nasip eder inş....
deryacım dr ye mi gidicen? yumurta takibimi kısss.zuzucum sanada hayırlı olsun. adetin kac gun gecikti?
baharcan yine duramadın yerinde dimi test yapcan seni seni sabırsız
evet buketçim akşam 6.30 gidicem 5 tane yumurtam oluşmuş cumartesi pazarı değerlendir dedi değerlendirdik bakalım doktorum çok iyi işi şansa bırakmamaya özen gösteriyo pazartesi tekrar görücem dedi
saol buketcim..bugün 4. gün..deryacım dr ye mi gidicen? yumurta takibimi kısss.zuzucum sanada hayırlı olsun. adetin kac gun gecikti?
saol canımm..darısı başınıza inşallah..zuzu gözün aydınnnn darısı bize bende bu ay derya gibi 3. günü adetimin tahlil yapdırıp klomene başlıycam 2 yıl olcak nerdeyse
çidomm saol yawrumm...rabbim sana da nasip etsin inşallah..ben günümde yaptım çok silik çıktı..bi de dün sabah yaptım daha belirgindi..öyle kür mür hiçbişe kullanmadım..sadece ilişkiden sonra 1 saat filan kıpırdamadan yattım..zuzzum nasıl sevindim bilemesin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cidden kardeşim hamileymiş gibi hissetttim. benim bu ay 6 gün geçti halen olmadı öğlen test yaptım negatif çıktı sen kaçıncı gün yaptın.birde bu ay kullandığın uyguladığın bi kür falan varmıydı.
zuzuuuu hayırlı olsun canım çok sevindiiiiim:)))))))))
çidocum 28 ocak son adetim
bundan önceki 2 adetimdede 6 gün gecikme oldu çok umutlanmıştım ama olmamıştı hayırlısı artık ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz.
zuzuuu kan degerini banada soyle cıkarsaa. kac gun gecti adetin? benim adet tarihim 3 subat yani yarın.31 ocakta kan verdim 197.5 cıktı. anlamadım az mı cok mu?
Buketcim adetine 3 gün felan varkenmi yaptırdın kan testini yani düşük degil canım degerin bebişin küçük daha:)
tubaacıkk işyerine söledinmi sen canım hamiş oldugunu artık saklıodun ya napcan iş olayını
ayy zuzuum bende yatıyorum kız hiç kalkmıyorum ama benim eşim askerden yeni geldi tam yumurtlama dönemime denk gelmedi nasıl olsa tutmaz diye düşündük ama bu ay gecikince de umutlandık. darısı bize yavru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?