En erken hamilelik belirtileri

canım benim hepimiz yeni bir aya yeni umutlarla giriyoruz. inan adet gecikince o testi yapıp negatif görmek çok ama çok kötü bi durum.bunu hemen hemen burdaki herkes yaşıyo. inş. tedavin olumlu sonuç verir. benimde 6 gün geçti kasık ağrım var ama teste bişi çıkmadı. kısmet biraz daha beklicem bakalım.Allah herşeyin hayırlsını versin. üzme kendini stres çok önemli biliyorsun sıkma canını

ya inanki beklemekten yoruldum artık allah ne zaman vereceğini biliyo diye teselli ediyorum kendimi ni söylüyo süreklinş bu ay olur dr a sormadan kullanıcam bu ay çünkü beklemem gerektiğini tedavi için erken olduğunu söylüyo ama benim sabrımın kalmadığını bilmiyo...

deryacım dr ye mi gidicen? yumurta takibimi kısss.zuzucum sanada hayırlı olsun. adetin kac gun gecikti?

evet buketçim akşam 6.30 gidicem 5 tane yumurtam oluşmuş cumartesi pazarı değerlendir dedi değerlendirdik bakalım doktorum çok iyi işi şansa bırakmamaya özen gösteriyo pazartesi tekrar görücem dedi

evet buketçim akşam 6.30 gidicem 5 tane yumurtam oluşmuş cumartesi pazarı değerlendir dedi değerlendirdik bakalım doktorum çok iyi işi şansa bırakmamaya özen gösteriyo pazartesi tekrar görücem dedi

ohhh 5 tane haaa. desene besizler geliooooooodelikafadulden hepsi tutsa -tatlicadiarzu- hayırlısı olsun canım.insallah saglıklı bebisin olurr:dance:

çidocum 28 ocak son adetim
bundan önceki 2 adetimdede 6 gün gecikme oldu çok umutlanmıştım ama olmamıştı hayırlısı artık ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz.

zuzzuu nerlerde geziyon yaa bişi sordum sana merak ettim kaç gün gecikti buay bi kür falan uyguladınmı

zuzuuu kan degerini banada soyle cıkarsaa. kac gun gecti adetin? benim adet tarihim 3 subat yani yarın.31 ocakta kan verdim 197.5 cıktı. anlamadım az mı cok mu?

deryacım dr ye mi gidicen? yumurta takibimi kısss.zuzucum sanada hayırlı olsun. adetin kac gun gecikti?
saol buketcim..bugün 4. gün..

zuzu gözün aydınnnn darısı bize bende bu ay derya gibi 3. günü adetimin tahlil yapdırıp klomene başlıycam 2 yıl olcak nerdeyse
saol canımm..darısı başınıza inşallah..

çidomm saol yawrumm...rabbim sana da nasip etsin inşallah..ben günümde yaptım çok silik çıktı..bi de dün sabah yaptım daha belirgindi..öyle kür mür hiçbişe kullanmadım..sadece ilişkiden sonra 1 saat filan kıpırdamadan yattım..
zuzuuuu hayırlı olsun canım çok sevindiiiiim:)))))))))

saol şekeriimmm....
a.s.

çidocum 28 ocak son adetim
bundan önceki 2 adetimdede 6 gün gecikme oldu çok umutlanmıştım ama olmamıştı hayırlısı artık ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz.

canım aynı durumdayız benimde 29 ocakdı en son. ama benim bi ara düzenliydi 28 günde bir oluyordu.geçen ay 7 gün gecikti bu ayda 6 gün gecikti bişey olsa zaten çıkardı öğlen test yaptım bişi çıkmadı üzülmemiş gibi yaptım eşimin yanında ama üzüldüm yine de

Buketcim adetine 3 gün felan varkenmi yaptırdın kan testini yani düşük degil canım degerin bebişin küçük daha:)

tubaacıkk işyerine söledinmi sen canım hamiş oldugunu artık saklıodun ya napcan iş olayını

zuzuuu kan degerini banada soyle cıkarsaa. kac gun gecti adetin? benim adet tarihim 3 subat yani yarın.31 ocakta kan verdim 197.5 cıktı. anlamadım az mı cok mu?

buketcim değerin gayet iyi..ki adetin geçmeden yaptırmışsın..doktorun ne dedi..yarın tekrar yaptır,katlanmış olması gerek baya baya...benim 4. günüm bugün..

ayy zuzuum bende yatıyorum kız hiç kalkmıyorum ama benim eşim askerden yeni geldi tam yumurtlama dönemime denk gelmedi nasıl olsa tutmaz diye düşündük ama bu ay gecikince de umutlandık. darısı bize yavru kuşum

evet canım.adetime 5 gun varken idrarda cıktı.3 gun varkende kanda 197.5 cıktı. yarın tekrar kan mı versem yukseldimi diye?doktorum adetin 5-6 gun gecsin oyle gel dedi ama icim icimi yiyooo

kıslaar oturup kalkarken sağ kasığımda bi ağrı bi batma oluşuyo bu seferki farklı geldi.acaba test de yalnış mı çıktı yaa.

canım benim çok takılma o yumurtlama günlerine..her kadının aynı olucak diye bişey yok...makine diilsinki her ay tıkk aynı zamanda yumurtlayasın..eğer bu ay sana bu nasip olucaksa yumurtlama filan dinlemez olur..sen içini ferah tut,we hep hayırlı zamanda diye dua et e mi kuşum??çok da kafanı takma lütfen..

Evet handancim soylemistim canim.. duyunca patron kalp kirizi gecircekti..soyledigimde 4.5 ayliktim hahaha ama sonra tebrik etmek zorunda kaldi bisey diyemedi

kızlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum bu ay bende çalışmalara başladım buket gözün aydın allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…