En erken hamilelik belirtileri

eferin eylülcüm bravo bende 3-4 fırt çekiom sadece onuda bırakcam inş allahın izniyle

canım senin son adet tarihin ne zamandı bebek ne kadar oldu sen bana soyle ben sana eziyet edicem hergun mesaj atıcam bebeğin neresi oluştu onu anlatıcam. şimdiden başlıyım hatta. ben hesapladım adet tarihimden birgun once başlamış duşunsene daha adetım geçmemıştı bile. ben sana gun gun ezıyet ederım boylekaydirigubbakcemile3

deryacık hiç üzülme klomen neden büyütmemişki çok ilginç

bi blsem canım yaa ama napalım sağlık olsun diyelim ama bu ay benim umutlarım suya düştü sayılır her işte bir hayır var sadece çocuğum ufakken kardeş almadığıma bin pişmanım şu an ama o zaman çok büyük konuşmuştum kesinlikle kardeş almam demiştim allahı gücendirdim (((((

saol canım ama perşembeyi bekleyemiycem yarın çarşamba gidicem. ama halen inanamıyorum. o yuzden bu korku sanırım Allahım bizlere tamamını erdirsin olmayan herkese de nasıp etsin inşallah

eylülcüm hamileymişsin önceki sayfalarda tebrik etmiştim canım ama görmemiş olabilirsin tekrar tebrik ediyorum senii :CüvCüv:

iyi olmaya çalışıyorum ben 2 ayda bir adet görüyorum bu sefer adetim 14 gün sürdü yeni bitti kafam ona takılıyon neden bu kadar uzun sürmüş olabilir

deryacım tabiki yazarım sen merak etme kötüde düşünme bu ay olmazsa birdahaki ay bomba gibi yumurtaarın olucak inşallah.

yeganeim aşkolsun unuturmuyum kız hiç seni napıyosun

deryaaa olucan mı çatlatma ignesii

yok canım 16 mm olmadan yapamıyo çatlatma iğnesi dün iki tanesi anca 13 mm e ulaşmıştı çok ağar gelişiyolar yarın tekrar bakıcaz büyük ihtimalle gelişme durur artık dedi yarın yine gelişmedilerse tedaviyi kesip adeti bekliycez bidahaki aya daha ağar tedavi dedi

derya her ilaç aynı bünyeyi etki göstermeyebilir başka ilaç verdi mi??

vermedi şu an canım bidahaki aya artık ama klomendende ötesi ne olur bilmiyorum artık sen naptın gittinmi doktora baktımı yumurtalara

iyi olmaya çalışıyorum ben 2 ayda bir adet görüyorum bu sefer adetim 14 gün sürdü yeni bitti kafam ona takılıyon neden bu kadar uzun sürmüş olabilir

Cnm bence ihmal etme dr.gidip tedavine başla adet düzenleyici ilaç vermeli ama umudunu kaybetme yumurtlamana engel değil adet görmemen kaydirigubbakcemile

sigaradan bir iki fırt çeken hamişlerr..vee içenn anne adaylarıı ;;;;;;;
geçenlerde arkadaşımda bi video izledimm..konusu;sigara içen annenin karnındaki meleği ....
anne sigarayı içine çektiğinde..o melek kendini dumandan koruyabilmek için şekilden şekile giriodu..o kadar savunmasızdı kii çok duygulandım yaaa..o minicik elleriyle gözlerini yüzünü kapamaya çalışıodu..ben bunu isledimm eve geldimm çakmakları bile yok ettim. o anda bıraktımm kızlarr içmeyelimm..bu kadar hevesle beklediğimiz meleklerimiz bunu haketmiyorlar..ne konuştum ama dimi kızlarr .ama ben çok etkilendimm napiim yaaa...eylülüm tebrik ederim canım süppersinnnn :))

Perşembe günü gideceğim bakalım kendiliğinden ne kadar büyümüş bu klomene başlatmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…