En erken hamilelik belirtileri

Deryacım bazı bünyelerde 2 klomen yeterli gelmeyebiliyormuş bi arkadaşımda da sendeki durum oldu. Sonra 2.ay dr u klomeni 4 e çıkarttı ve hemen hamile kaldı :) Ama 2 gün 2gündür son zamanlarda daha çok büyüyormuş yumurtalar. Sen yinede sıkma canını ki stres hormonlarını etkilemesim emiiii

haklısın ne zorluklarla onlara ulaşmaya çalışıyoruz:lepi:

ahh ceylancım ben cesaretsızım listeye bile yazılamıyorum... cok stresım hergun gün saymamaya calısıp sayanlardanım :)

tebrikler eylülcüm hamileymişin.Allah tamamına erdirsin canım. bizlerde beklemediyiz canım
saol canım cok teşekkur ederim darısı sana umarım

canım benim bravo valla sana sen bebek hıç olmadan bıraktın. bu sıgara aslında bebek olmasını bile engellıyomus ama ben anca bebeği oğrenınce bıraktım

ya onan biliyosun ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı normalde 5 şubatta adet olmam gerek ama 2 gündür akıntım kahverengi geliyor adet de değilim neden olur

tubayok beni kısdırma söyle bakıyım hemen tarihini boş geçerim yine yazarım o umut listesi

Perşembe günü gideceğim bakalım kendiliğinden ne kadar büyümüş bu klomene başlatmadı çünkü

canım doktora gidip gelince bana hemen yaz tamammı

benim cuma büyümüş olması gerekirdi bugün salı ve büyümediler canım sanmıyorum yarına kadar büyüyeceklerini ama umut işte napalım yarın bidaha baksın bakalım arkadaşının 4 klomenle kaç yumurtası büyüdü

Ceylancım merhaba canım, liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık, benim tarihim 16 şubat... işlerim çok yoğun yazmaya fırsat bulamıyorum pek, okuyarak takip etmeye çalışıyorum sizleri ve gelişmeleri, tüm hamilelerimizi tebrik ediyorum, Allah birgün bizlere de bu duyguyu yaşatır inşallah, hepinizi opuyorum.

ya onan biliyosun ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı normalde 5 şubatta adet olmam gerek ama 2 gündür akıntım kahverengi geliyor adet de değilim neden olur

genelde bende de oluyor 3 gün sonra edet oluyorum bence adetin başlangıcı canım

canım geç döllenme olmuş olmasın sakın. Akıntında belki yerleşmeyle alakalıdır. Bence dikkat et kendine ve gdip kan testi yaptır bakiiim hemen:1hug:

Bildiğim kadarıyla 2 tane istenen hedefe ulaşmıştı. Hatta dr bu ay olur hatta ikiz bile olabilir demişti :) Ama tek bebişi oldu nasılda tatlı görmelisin darısı başımıza artık

hani nerde liste hangi sayfada bende bakayım

tubayok beni kısdırma söyle bakıyım hemen tarihini boş geçerim yine yazarım o umut listesi

Ceylan sen beni unuttun burda Bide benim adet tarihini 12 yapar mısın geçen ay gecikmişti. Bu ayda gecikmeli bekliyeyim yine moralim bozulmasın kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar,burası çok takılğım bi topickti.sonrasında 2009 eylül annelerindeydim.ama maalesefki,geçen hafta bebeğim benden ayrıldı,.kürtaj olmak zorunda kaldım..yakında yine sizlerle olacam sanırım..yeni yeni toparlanmaya başladım.çok üzgünüm..senağlamasenağlamalistedede kendimi görünce,yazma gereği duydum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım şu durumda ne denir bilemiyorum ama ALLAH ın taktiri, kısmet değilmiş o bebek demekki :a015: ama sen yine de onu düşünmemeye çalış. Yeni çalışmalar için dr beklemeni söyledi mi?

nilüferşah çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ama ne olur dirayetli ol. inşallah Rabbim tez zamanda yeni meleğini yerleştirsin göbişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…