kızlar neden olmuş olabilirsenağlama
ndk cım çalışma istiyosan yap ama faydası yok şu an dedi doktorum o yüzden yapmıyorum inşallah yarına büyür yumurtalarım ama hiç sanmıyorum
ingilizceci arkadaşım klomeni zaten günde iki tane vermişti bana ama oda fayda etmedi
sigaradan bir iki fırt çeken hamişlerr..vee içenn anne adaylarıı ;;;;;;;
geçenlerde arkadaşımda bi video izledimm..konusu;sigara içen annenin karnındaki meleği ....
anne sigarayı içine çektiğinde..o melek kendini dumandan koruyabilmek için şekilden şekile giriodu..o kadar savunmasızdı kii çok duygulandım yaaa..o minicik elleriyle gözlerini yüzünü kapamaya çalışıodu..ben bunu isledimm eve geldimm çakmakları bile yok ettim. o anda bıraktımm kızlarr içmeyelimm..bu kadar hevesle beklediğimiz meleklerimiz bunu haketmiyorlar..ne konuştum ama dimi kızlarr .ama ben çok etkilendimm napiim yaaa...eylülüm tebrik ederim canım süppersinnnn :))
saol canım cok teşekkur ederim darısı sana umarımtebrikler eylülcüm hamileymişin.Allah tamamına erdirsin canım. bizlerde beklemediyiz canım
canım benim bravo valla sana sen bebek hıç olmadan bıraktın. bu sıgara aslında bebek olmasını bile engellıyomus ama ben anca bebeği oğrenınce bıraktımsigaradan bir iki fırt çeken hamişlerr..vee içenn anne adaylarıı ;;;;;;;
geçenlerde arkadaşımda bi video izledimm..konusu;sigara içen annenin karnındaki meleği ....
anne sigarayı içine çektiğinde..o melek kendini dumandan koruyabilmek için şekilden şekile giriodu..o kadar savunmasızdı kii çok duygulandım yaaa..o minicik elleriyle gözlerini yüzünü kapamaya çalışıodu..ben bunu isledimm eve geldimm çakmakları bile yok ettim. o anda bıraktımm kızlarr içmeyelimm..bu kadar hevesle beklediğimiz meleklerimiz bunu haketmiyorlar..ne konuştum ama dimi kızlarr .ama ben çok etkilendimm napiim yaaa...eylülüm tebrik ederim canım süppersinnnn :))
Perşembe günü gideceğim bakalım kendiliğinden ne kadar büyümüş bu klomene başlatmadı çünkü
Deryacım bazı bünyelerde 2 klomen yeterli gelmeyebiliyormuş bi arkadaşımda da sendeki durum oldu. Sonra 2.ay dr u klomeni 4 e çıkarttı ve hemen hamile kaldı :) Ama 2 gün 2gündür son zamanlarda daha çok büyüyormuş yumurtalar. Sen yinede sıkma canını ki stres hormonlarını etkilemesim emiiii
ya onan biliyosun ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı normalde 5 şubatta adet olmam gerek ama 2 gündür akıntım kahverengi geliyor adet de değilim neden olur
ya onan biliyosun ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı normalde 5 şubatta adet olmam gerek ama 2 gündür akıntım kahverengi geliyor adet de değilim neden olur
canım doktora gidip gelince bana hemen yaz tamammı
benim cuma büyümüş olması gerekirdi bugün salı ve büyümediler canım sanmıyorum yarına kadar büyüyeceklerini ama umut işte napalım yarın bidaha baksın bakalım arkadaşının 4 klomenle kaç yumurtası büyüdü
Ceylancım merhaba canım, liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık, benim tarihim 16 şubat... işlerim çok yoğun yazmaya fırsat bulamıyorum pek, okuyarak takip etmeye çalışıyorum sizleri ve gelişmeleri, tüm hamilelerimizi tebrik ediyorum, Allah birgün bizlere de bu duyguyu yaşatır inşallah, hepinizi opuyorum.
tubayok beni kısdırma söyle bakıyım hemen tarihini boş geçerim yine yazarım o umut listesi
merhaba arkadaşlar,burası çok takılğım bi topickti.sonrasında 2009 eylül annelerindeydim.ama maalesefki,geçen hafta bebeğim benden ayrıldı,.kürtaj olmak zorunda kaldım..yakında yine sizlerle olacam sanırım..yeni yeni toparlanmaya başladım.çok üzgünüm..senağlamasenağlamalistedede kendimi görünce,yazma gereği duydum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?