merhaba arkadaşlar,burası çok takılğım bi topickti.sonrasında 2009 eylül annelerindeydim.ama maalesefki,geçen hafta bebeğim benden ayrıldı,.kürtaj olmak zorunda kaldım..yakında yine sizlerle olacam sanırım..yeni yeni toparlanmaya başladım.çok üzgünüm..senağlamasenağlamalistedede kendimi görünce,yazma gereği duydum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar,burası çok takılğım bi topickti.sonrasında 2009 eylül annelerindeydim.ama maalesefki,geçen hafta bebeğim benden ayrıldı,.kürtaj olmak zorunda kaldım..yakında yine sizlerle olacam sanırım..yeni yeni toparlanmaya başladım.çok üzgünüm..senağlamasenağlamalistedede kendimi görünce,yazma gereği duydum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım geç döllenme olmuş olmasın sakın. Akıntında belki yerleşmeyle alakalıdır. Bence dikkat et kendine ve gdip kan testi yaptır bakiiim hemen:1hug:
yarın doktor randevum var beklesem anlamaz mı ki
Bekle ozaman 1 gün canım dr ultrasonda bakar olmazsa senden tahlil zaten isticektir. Ozaman da net olarak ortaya çıkar zaten. Sen yine de bugün dikkat et kendine ne olur ne olmaz. İnşallah müjdeli haber verirsin yaz bak kızarım sonra... Ama bence bebiş o gör bak :)
Ndk cinsiyet ben bebiş olup olmadığını tahmin ediyorum hafi bakalım buuuuuuuuuyruuun dermişim :teytey:
bende sübyenin ne olduğunu bilmiyodum,bu olay olana kadar,.ama böyle bişey varmış,.sübyen diye bi cin varmış,.bebeği boğuyomuş,.:1shok::1shok:
yarın 15:40 da randevum doktordan gelir gelmez ilk işim bu siteye girmek olacak elbette yarasım bende senin güzel haberlerini bekliyorum senin kaçı?
nilüferşah çok geçmiş olsun, rabbim bir şekilde sabrını veriyor ama canım iki düşüğün olmuş, hamile kalmadan önce nedene yönelik tahlillerini yaptır bence, benim de aralıkta 13 haftalık bebeğimin kalbi durduğı için krtaj olmuştum, tüm tahlilleri yaptırdım içim rahatladı en azından, geçmiş olsun tekrar.
maalesefki bu ikinci düşüğüm,.ilki bi aylıkken kendiliğinden düştü,.ikinciside iki aylıkken kalbi durdu,.:çok üzgünüm:doktor bi adetin geçsin hamile kalabilirsin dedi,.ama çok korkuyorum,.ayrıca hocaya gittim,kürtajdan sonra,.bende sübyen varmış.hamile kalır kalmaz gel,muska yazalım dedi,.hayatta hocaya gideceğim aklıma gelmezdi,.:çok üzgünüm::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?