En erken hamilelik belirtileri

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız nilifercim çok üzüldüm inş bi daha gelicek meleğin ALLAHA sığın dua et ama hocalarla felen uğraşma bnece herşey RABBİMİZDEN geliyor

Nılufersahh çok üzgünüm meleğin inşallah bu seferinde tutunur inanıyorum gelecek meleğin umudunu kaybetme bitanem seninleyiz

Son düzenleme:
yarın tahlillerimi yaptırcam,.senin tahlillerde ne çıktı,merak ettim.

Allaha şükür olumsuz bir şey çıkmadı, her ihtimale karşı doktorum bebe aspirinine başlattı, hamiş kalırsam bağışıklık sistemi antikorlarına bakılacak tekrar, öyle işte...sen de sübyan olayına çok takma kafayı, ben de duymuştum, bol bol dua et, eğer içini rahatlatacaksa hocanın yazacağı duayı da tak ama düşünme üzerinde, herşey rabbimden güzelim.

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız nilifercim çok üzüldüm inş bi daha gelicek meleğin ALLAHA sığın dua et ama hocalarla felen uğraşma bnece herşey RABBİMİZDEN geliyor

evet canım ne gelirse allahtan...

selam kızlar nasılsınız adasım bebegini kaybettin sanırım uzulme canım Allahtan gelen ne yapacaksın inşallah birdahakine bebişin seninle olur:teselli:

çok kapsamlı tahlil yaptırmadık,.ikinci düşükten sonra doktor bazı tahliller yapılcak dedi,.15 gün sonra gel dedi.nasipse yarın gidecez,.bakalım ne çıkacak,.

olca varsa oluo işte kızlar annem beni düşürmek için igne vurulnuş kömür taşımış felan felan ama düşmemişim allahın takdiri tamamen

nilüfercim bence hoca işinden ziyade iyi bi doktorda tepeden tırmağa kontrol edil arkadaşım takılma böle şeylere okadarmış kısmeti inşallah bidaha sefere annesini bırakmaz miniği....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…