En erken hamilelik belirtileri

preaklampsi yasadim.nedenine gelince bebegin esinde problem varmis o kadarkotu gunler gecirdim ki.3gece yogun bakimda yattim ve olen bebegimi suni sanciyla dogurdum.simdi tekrar hamile kalmak istiyorum

kızlar hislerim beni yanılttı galiba kırmızıları görücem sanırım biraz pembe pembe lekelenmem olmuş bu ay da olmadı herhalde yaw

off kızlar aynen yaa.. hadi tamam bu ay da olmadı.... ama bir dahaki ay olacagı kesinmiki...

aylarr geçiyor bebişler gelmio

sevedail dün seni soruyordum nasılsın canım gittiler Adet oldun mu varmı varmııı bir belirti

sevedail dün seni soruyordum nasılsın canım gittiler Adet oldun mu varmı varmııı bir belirti

CANIM NELER GELDİ BAŞIMA O YUMOŞ KİSTE DÖNÜŞTÜÜÜ!!! 5,5 CM KİST OLDU ALLAHDAN DÜN ADET OLDUM CUMA GÜNÜ HASTANEYE GİTCEM BAKALIM KİST GİTMİŞMİ DİE senağlama

CANIM NELER GELDİ BAŞIMA O YUMOŞ KİSTE DÖNÜŞTÜÜÜ!!! 5,5 CM KİST OLDU ALLAHDAN DÜN ADET OLDUM CUMA GÜNÜ HASTANEYE GİTCEM BAKALIM KİST GİTMİŞMİ DİE senağlama

canım geçmiş olsun. inş.gitmiştir içini ferah tut sen emi.kötü şeyler düşünme

selam arkadaşlar, benim adet günüme 4 gün kaldı, midemde şişkinlik gaz çok idrara çıkma ve mutfakta bazı kokulara karşı duyarlılık ve bulantı var. mesela sabah yemeğe soğan doğrarken midem bulanmaya başladı tiksinti gibi bi şey şimdi canım yemek yemek mutfağa girmek bile istemiyo ve çok sevdiğim vernel kokusu rahatsız ediyo beni sizce bu belirtiler hamilelik habercisi olabilir mi fikrinizi söylerseniz çok sevinirim

sevedail kisti atıyordur gelmesi çok iyi hoşgeldin aramıza ally epey bir uzun nick seçmişsin hamilesindir inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…