selam arkadaşlar, benim adet günüme 4 gün kaldı, midemde şişkinlik gaz çok idrara çıkma ve mutfakta bazı kokulara karşı duyarlılık ve bulantı var. mesela sabah yemeğe soğan doğrarken midem bulanmaya başladı tiksinti gibi bi şey şimdi canım yemek yemek mutfağa girmek bile istemiyo ve çok sevdiğim vernel kokusu rahatsız ediyo beni sizce bu belirtiler hamilelik habercisi olabilir mi fikrinizi söylerseniz çok sevinirim
Tüm güzel paylaşımlara hazırız inşallah güzel haberlerle gelirsin psikolojikte olabilir
ruazgar yağmurum nasılsın tarihin nedir
canım benim iyiyim mutfağa gidip geliyorum yazamadım, valla hiç belli değilki canım. ocak 25 de oldum ama 2 aydır belli olmuyo kendime tarih belirlemek istemedim. zaten adetimin 3.günü de dr a teste gidicem inşallah olmam gerçide. sen napıyosun canım?
Canım benim ne olsun perş.günü dr.a gideceğim bakalım ne olacak listeye yazacağım oyuzden sordum nereye yazacağımı kestiremedim
başım ağrıyor bugün :çok üzgünüm:
hey maşalllaaahhh buket ne güzel artmış bütüdü bil senin bebiş))))))))))) ya bişi dicem buketcim sen regl gününden önce öğrenmiştin dimi ağrın sızın bişey varmıydı. benim bacaklarım çok ağrıyor yaaa bide sağ tarafımda bacağımla kasığım arasında baskı hissediyorum hiç geçmiyor amaaaaa
bukett süper çok iyi artış artmazsa sorun olur maşallah
saol canim yaa. ne bilim cokmus gibi geldi banadakaydirigubbakcemile3 gerci bakan dr normal dedi. yaklasik 4 haftalikmis.darisi sizlerin basinaaa:Saruboceq:
bukett sahi nasıl hamile olduğunu anladın sen
Allah nazarlardan korusun sizi
Bizler içinde daima dua et polikistik over derken hamile kaldın lülülülülülü
saol canim.hep dua ediyorum zaten. Allahim en kisa zamanda sizlerede versin meleklerinizi
Buketçim tebrik ederim canım, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım çok sevindim..hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?