En erken hamilelik belirtileri

WALLA CANIM BAZEN KENDİMİZDE YARATABİLİORUZ BUNLARI PSİKOLOJİK OLARAK ÖLE HİSSEDİORUZ.ŞİMDİ UMUT WERMEK İSTERİM AMA SONRADAN HAYAL KIRIKLIĞIN DAHA BÜYÜK OLUR.EFET BELİRTİLERİ İÇİNDE WAR AMA BENCE SEN BİRAZCIK DAHA DAYAN CANIM kaydirigubbakcemile5

memnun oldum kızlar valla meraktan çatlıyorum aslında hiç kafama takıp düşünmüyorum ama bugün rahatsız olunca sizinle paylaşayım istedim

Tüm güzel paylaşımlara hazırız inşallah güzel haberlerle gelirsin psikolojikte olabilir
ruazgar yağmurum nasılsın tarihin nedir

Tüm güzel paylaşımlara hazırız inşallah güzel haberlerle gelirsin psikolojikte olabilir
ruazgar yağmurum nasılsın tarihin nedir

canım benim iyiyim mutfağa gidip geliyorum yazamadım, valla hiç belli değilki canım. ocak 25 de oldum ama 2 aydır belli olmuyo kendime tarih belirlemek istemedim. zaten adetimin 3.günü de dr a teste gidicem inşallah olmam gerçide. sen napıyosun canım?

Canım benim ne olsun perş.günü dr.a gideceğim bakalım ne olacak listeye yazacağım oyuzden sordum nereye yazacağımı kestiremedim
başım ağrıyor bugün :çok üzgünüm:

kızlar bu arada müzik dinliyodum bizler için bi şarkı buldum. kayahan söylüyoo

"Başlarken yeni güne
Bir umut
Bir umut içimizde
Yaşamak
Yaşamak gönlümüzce
Bir ömür
Bir ömür mutlulukla
Neden olmasın
Ha bugün ha yarın oldu olacak
Neden olmasın
Çoktan yıkılırdık biz çoktan
Umut olmasa
Kaç gün bitti
Neden olmasın a.s.a.s.a.s.

Canım benim ne olsun perş.günü dr.a gideceğim bakalım ne olacak listeye yazacağım oyuzden sordum nereye yazacağımı kestiremedim
başım ağrıyor bugün :çok üzgünüm:

benimde öle ya bugün canım ağırlık var üstümde. anladım ne bilim ne diyimki. 27 şubat yaz istersen. ileri atıyo çünkü.

merhaba gusel kislarrrrrrrrr. var mi bi gelisme? yaw ctesi hcg sonucum 197.5 ken bugun 1257kaydirigubbakcemile3
cok mu artimis yafffffffff:CüvCüv:

hey maşalllaaahhh buket ne güzel artmış bütüdü bil senin bebiş ))))))))))) ya bişi dicem buketcim sen regl gününden önce öğrenmiştin dimi ağrın sızın bişey varmıydı. benim bacaklarım çok ağrıyor yaaa bide sağ tarafımda bacağımla kasığım arasında baskı hissediyorum hiç geçmiyor amaaaaa

evet canim adetime 5 gun varken ogrendim. ogrendigim gune kadar bisey yoktu.sonrasinda acik sari akintim oldu halada var ama cok deil. bide karnimin cesitli yerlerinde tuhaf bi agri var oda cok deil. boyle kazinma gibi deisik yani. umarim sende de vardir canimm

saol canim yaa. ne bilim cokmus gibi geldi banadakaydirigubbakcemile3 gerci bakan dr normal dedi. yaklasik 4 haftalikmis.darisi sizlerin basinaaa:Saruboceq:

Allah nazarlardan korusun sizi
Bizler içinde daima dua et polikistik over derken hamile kaldın lülülülülülü

bukett sahi nasıl hamile olduğunu anladın sen

canim benim basta belirtim yoktu. daha adetime 5 gun vardi.siteden adini hatirlamiorum bi arkadas adetine 5 gun kala ogrenmis hamile oldugunu. bende oylesine cikmicani dusunerek ki biliosun bende pko var test yaptim sabah bi baktim silik bi cizgi daha cikti.tabii ben sok oldum. oglen bi test daha yaptim yine silik cizgi cikti.aksami kan verdim hcg ye bakmamislar sadece pozitif dediler.ctesi yani adete 3 gun kala kan verdim yine 197.5 cikti.bugunde 1257. umarim saglikli bi sekilde dogar yaa.aklimda 40 tilki geziokaydirigubbakcemile3
insallah sizlerde gelirsiniz pesimden ayagimi surumus olurumdelikafadulden

ayağını sür bitanem inşallah sağlıklı olur aklındaki tilkileri bırak artık şükürler olsun hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…