En erken hamilelik belirtileri

tubacık nerelerdesin

Kızlar tekrar selam. Çok yoğun geçiyor bu hafta bir gelip bir kayboluyorum bir de bakıyorum oooo muhabbet almış başını gitmiş.

Ceylancım bnm adetim 7 yazıyor ya sen onu 12 yap eniyisi geçen ayda geçgeldi sonra ben 7 sinde ne yapçağımı şaşırırım ki sonrası çok moral bozucu oluyor. En iyisi 12ye kadar bekliyeyim. BUARADA PERŞEMBE dr a niçin gitcektin güzelim sen? :teselli:

Düzelttim canım 12 Şubat yazdım Bu ay yumurta takibine başladım geçen ay o yüzden adetimin 14.günü perş.kendi ne kadar büyüp büyümediğine bakacak önce başka biri plokistik over dedi bu dr.folükül yumurta yapın var dedi sadece
Allah hayırlısını versin :çok üzgünüm:

Yok güzelim üzülme aaaay bu drlarda insanı perişan ediyor. Hemen moral bozmak yok öyle gör bak senin yumuş nasıl büyümüş olacak perşembe günü, yaa kızlardan dudum bol ceviz yeee şubatta bizde hamile olcaz demişti dersin delikafadulden

bugun karin agrim var dedim ya..doktoruma telefon actim..yakindaysan hemen gel dedi.. bakalim dedi neyse gittim.. karnim cok gerilmis..cok yoruluyormusum.. iyi degil dedi..kagit yazdii is yerine daha az calismam icin.. isimi biraz hafifletmeleri lazimmis gunde en az 6 saat calisabilirmisim...simdi o kagit elimde patrona vermekten korkuyom..zaten gecen hamile olduguma hic sevinmedi.. off

Tuba canım benim yaaa masa başında oturmuomusun sen muhasebeci degilmisin nası çok yoruluosun ? Hiç düşünme git ver kagıdı yasal hakların var senin ya bebegini düşün , işleri yavaş yap mesela evrak yıgılsın bişe derlerse bu kadar yapablioyrum dersin seni işten çıkartamazlar şuan , doktorun rapor verse evde yatsan biraz , evde yat hep ev işi yapma bari

amanınnnnnnnnbenneyaptımkisakın kendini yorma biliyorum çalışmak zorundasın ama işinden önemli değil yorma kendini:1hug:korkma yanındayız

canim masa basi ama tum gun musterileri ara felan cok stressli bi isim var oda beni ve bebegi geriyomus.. siz siz olun sakin stress yapmayin.. ve aksamlari yorgun eve geliyorum iste.. beynim davul gibi oluyor oda boyle az calismanla deniyelim dedi.. doktorum cok iyi allah razi olsun.. oda olmassa bakariz dedi..ama iste elin gavuruna gelde bu kagidi ver simdi ..surat yapacak .. kesin haklari felan arastircak off of

handan yorma kendini bitanem iki gebeliğini nasıl anladın anlat bakalım

elimden geldigince yormamaya çalışıom canım evde hep yatıom zaten saolsun eşim yapıo herşeyi idare edioz şu tehlikeli dönem bi geçseydi inş, hafif bulantım var rahatsız etmio çok, uyku acaip şu aralar,kafamçokkarıştı bide felaket bi gaz karnım kocaman ve gergin 4-5 aylık gibiyim ya off bi inse normale dönse bomba gibiyim kıskaydirigubbakcemile3

handana hatılıyorum. Tubacım ver kağıdı eline oda ona göre davranır. herkesin bi sınırı var zorlama kendini. işten çıkartamaz zaten

tuba neler duyuyorumm gider ayak bi bakayım dedim, doktora mı gittin sen bizim neden haberimiz yok...

neyse kızlar çıkıyorum iyi akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…