sevedail kisti atıyordur gelmesi çok iyi hoşgeldin aramıza ally epey bir uzun nick seçmişsin hamilesindir inşallah.....
ceylan deryayla görüştünmü bi sürü yumoşu warmışşş
tubacık nerelerdesin
Kızlar tekrar selam. Çok yoğun geçiyor bu hafta bir gelip bir kayboluyorum bir de bakıyorum oooo muhabbet almış başını gitmiş.
Ceylancım bnm adetim 7 yazıyor ya sen onu 12 yap eniyisi geçen ayda geçgeldi sonra ben 7 sinde ne yapçağımı şaşırırım ki sonrası çok moral bozucu oluyor. En iyisi 12ye kadar bekliyeyim. BUARADA PERŞEMBE dr a niçin gitcektin güzelim sen? :teselli:
Düzelttim canım 12 Şubat yazdım Bu ay yumurta takibine başladım geçen ay o yüzden adetimin 14.günü perş.kendi ne kadar büyüp büyümediğine bakacak önce başka biri plokistik over dedi bu dr.folükül yumurta yapın var dedi sadece
Allah hayırlısını versin :çok üzgünüm:
bugun karin agrim var dedim ya..doktoruma telefon actim..yakindaysan hemen gel dedi.. bakalim dedi neyse gittim.. karnim cok gerilmis..cok yoruluyormusum.. iyi degil dedi..kagit yazdii is yerine daha az calismam icin.. isimi biraz hafifletmeleri lazimmis gunde en az 6 saat calisabilirmisim...simdi o kagit elimde patrona vermekten korkuyom..zaten gecen hamile olduguma hic sevinmedi.. off
handan yorma kendini bitanem iki gebeliğini nasıl anladın anlat bakalım
Tuba canım benim yaaa masa başında oturmuomusun sen muhasebeci degilmisin nası çok yoruluosun ? Hiç düşünme git ver kagıdı yasal hakların var senin ya bebegini düşün , işleri yavaş yap mesela evrak yıgılsın bişe derlerse bu kadar yapablioyrum dersin seni işten çıkartamazlar şuan , doktorun rapor verse evde yatsan biraz , evde yat hep ev işi yapma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?