En erken hamilelik belirtileri

araştırsın canım haklarını rapor alırsın doktorundan biraz dinlenirsin evde , çok iyi anlıyorum seni ödüm kopuo benimde çalışamazsam ya die allahım bizlere kolaylık verecek inş yarabbim

Evet handancım hiç sitres yapma kendine vurdumduymaz olmaya çalış biraz bizim işimizde her ne kadar zor olsada
patronlar anlamaz anacım bizim halimizden onlar veriyo ya maaşı elemanın herşeyinden faydalanmaya çalışıyorlar işte

aynen öle neclacım valla gücüm yettigi kadar rabbim yardım eder inş

hadeyin iyi akşamlar kızlar görüşürüz yarın

aynen öle neclacım valla gücüm yettigi kadar rabbim yardım eder inş

hadeyin iyi akşamlar kızlar görüşürüz yarın

Canım yaa çalışmak zorunda olmayan anlamaz patron mesela madem gücü yok çalışmasın der ama sizin kurtarıcı melekleriniz var delikafadulden bizimde olur inşallah

kızlar bakın ne buldum
Kasıklarım ağrıyor”
İlk gebe kaldığınızda kasıklarınızda, kalça ve belinizde ağrı hissi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahim büyürken onu tutan bağ dokuları da gerilir. Ağrının sebebi de bu gerilmedir. Rahatsızlık verici olsa da, endişelenmenize gerek yoktur.
evet evet çok ağrıyor çok acabamı demekten kendimi alamıyorum

iyiyim tşk ederim.ben evleneli 6 ay oldu daha bu ay ilk denedik.ama benim geçen ay rahimimde yara dondurdular ve yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi dr.daha sonra hcg testim 13 çıktı gebelik başlangıcı olabilir dedi dr ama hasta oldum yani nasıl oldu anlamadım..

güzelim hasta oldum derken kanaman mı geldi? Dr a gittin mi tekrar? ne kadar sürdü uzun mu yoksa lekelenme tarzında mı?

selamunaleykum arkadaşlar..aranıza yeni katılabildim)YAZIM BİRAZ UZUN OLACAK..ÖNEMSEYİP BAKARMISINIZ BİLMİYORUM.bana da diğer arkadaşlar gibi yardımcı olabilirmisiniz?benimde bir hikayem var aslında.bizimde korunmasız 1.5 ayımız oldu geçen ay biraz geç kalındığı için mi ne olsa gerek hamile kalamadım.çok yıkıldım,insan sanki hemen çocuk sahibi olacakmış gibi geliyor,halbuki doktorlar ancak 1 seneden sonra tıbben müdahele edilmesini öngörüyormuş.benim her aybaşım bir veya iki gün ileri atar ama düzenlidir.bu ay 6 gün geçti hala tık yok.ayrıca kasıklarımda ara ara kramplar giriyor,midem yanıyor ve bir anda acıkıveriyorum. sürekli eczaneden aldığım testleri yapıyorum negatif çıkıyor.acaba kan tahlili 7 günden sonra mı yaptırılmalı yoksa 6 günde de olsa kesin sonuç alabilirmiyim????kafayı yemek üzereyim her defasında hüsrana uğramak da o kadar kötü ki...biraz da ondan dolayı tahlilden korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…