kurbis nasıl bişey anlamadım hiçbişey gebelik başlamış
kızlar bakın ne buldum
Kasıklarım ağrıyor”
İlk gebe kaldığınızda kasıklarınızda, kalça ve belinizde ağrı hissi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahim büyürken onu tutan bağ dokuları da gerilir. Ağrının sebebi de bu gerilmedir. Rahatsızlık verici olsa da, endişelenmenize gerek yoktur.
evet evet çok ağrıyor çok acabamı demekten kendimi alamıyorum
selamunaleykum arkadaşlar..aranıza yeni katılabildim)YAZIM BİRAZ UZUN OLACAK..ÖNEMSEYİP BAKARMISINIZ BİLMİYORUM.bana da diğer arkadaşlar gibi yardımcı olabilirmisiniz?benimde bir hikayem var aslında.bizimde korunmasız 1.5 ayımız oldu geçen ay biraz geç kalındığı için mi ne olsa gerek hamile kalamadım.çok yıkıldım,insan sanki hemen çocuk sahibi olacakmış gibi geliyor,halbuki doktorlar ancak 1 seneden sonra tıbben müdahele edilmesini öngörüyormuş.benim her aybaşım bir veya iki gün ileri atar ama düzenlidir.bu ay 6 gün geçti hala tık yok.ayrıca kasıklarımda ara ara kramplar giriyor,midem yanıyor ve bir anda acıkıveriyorum. sürekli eczaneden aldığım testleri yapıyorum negatif çıkıyor.acaba kan tahlili 7 günden sonra mı yaptırılmalı yoksa 6 günde de olsa kesin sonuç alabilirmiyim????kafayı yemek üzereyim her defasında hüsrana uğramak da o kadar kötü ki...biraz da ondan dolayı tahlilden korkuyorum...
selamunaleykum arkadaşlar..aranıza yeni katılabildim)YAZIM BİRAZ UZUN OLACAK..ÖNEMSEYİP BAKARMISINIZ BİLMİYORUM.bana da diğer arkadaşlar gibi yardımcı olabilirmisiniz?benimde bir hikayem var aslında.bizimde korunmasız 1.5 ayımız oldu geçen ay biraz geç kalındığı için mi ne olsa gerek hamile kalamadım.çok yıkıldım,insan sanki hemen çocuk sahibi olacakmış gibi geliyor,halbuki doktorlar ancak 1 seneden sonra tıbben müdahele edilmesini öngörüyormuş.benim her aybaşım bir veya iki gün ileri atar ama düzenlidir.bu ay 6 gün geçti hala tık yok.ayrıca kasıklarımda ara ara kramplar giriyor,midem yanıyor ve bir anda acıkıveriyorum. sürekli eczaneden aldığım testleri yapıyorum negatif çıkıyor.acaba kan tahlili 7 günden sonra mı yaptırılmalı yoksa 6 günde de olsa kesin sonuç alabilirmiyim????kafayı yemek üzereyim her defasında hüsrana uğramak da o kadar kötü ki...biraz da ondan dolayı tahlilden korkuyorum...
çok korkuyorum ya hamile değilsem?yeniden başa döneceğim tabi Allahın takdiri ama işte...
çok doğru söylüyorsun Allahıma binlerce şükür Allah onlara yardım etsin..çok zor bir de birşey daha soracaktım:madem idrar testleri ancak 10 gün sonra belli oluyor neden insanlar normal o gebelik testlerinden alıp duruyor...?(tabi bende dahil)sizlerce de yasaklanması gerkmez mi ?çünkü hamile olmadığını zanneden ve teste güvenenler, ya o orada çocuğunu düşürürse?
Ebru1987-------------------03 Şubat
Nilüfer _3457--------------03 Şubat
canlarım szilerin geldimi bugün kırmızılar ne durumdalar ben im de 3 günüm kaldı.
aleyküm selam arkadaşım. öncelikle ÖNEMSEYİP BAKARMISINIZ yazmışsın ben bunu bize yapılan bir hakaret gibi algıladım kusuruma bakma. sanki işimize geleni önemseyip gelmeyeni önemsememe gibi bir durumumuz olabilrmiş gibi. biz burda arkadaşız. ve hepimiz birbirimizi eşit oranda önemsiyoruz. yenisin belki dostluğumuzu bilmiyosun deyip kırılmıyorum.
belirtilerine gelince canımcım çok güzel belirtilerin var ama sana hamile olabilrsin bile desem sende benim gibi çok heyecanlanacaksın. o sebeple ben hemen kan testi yaptırmanı öneriyorum. kan testi değil 6. günde reglne altı gün varken bile cevap veriyor sana. sabah yaptıracağın kantesti sana sonucu verecektir. umarım hamilesindir. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine tabi hepimizde meleklerine Allaha emanet ol.
ben çıktım kızlar öpüldünüz :1hug:
arkadaşlar ikinci dönem öğretmenlik için müracaat etmiştim oldu bugün haberini aldım.ing öğrt. olarak başlıyorum pzt günü.bir de bebiş haberini alsam yaaaaaaaaaaaa...kaldı üç gün ceylancım.sen listeye gününü yazmamışsın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?