En erken hamilelik belirtileri

İnşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile3Şubat geldi ya:lepi:

canım kan tahlilinde o kadar beklemene gerek yok. adet tarihin geçmişse hemen yaptırabilirsin ve çıkar. Ceylanın alıntısını da oku mutlaka belirtilerin hamilelik belirtileri ama

çok korkuyorum ya hamile değilsem?yeniden başa döneceğim tabi Allahın takdiri ama işte...

aleyküm selam arkadaşım. öncelikle ÖNEMSEYİP BAKARMISINIZ yazmışsın ben bunu bize yapılan bir hakaret gibi algıladım kusuruma bakma. sanki işimize geleni önemseyip gelmeyeni önemsememe gibi bir durumumuz olabilrmiş gibi. biz burda arkadaşız. ve hepimiz birbirimizi eşit oranda önemsiyoruz. yenisin belki dostluğumuzu bilmiyosun deyip kırılmıyorum.
belirtilerine gelince canımcım çok güzel belirtilerin var ama sana hamile olabilrsin bile desem sende benim gibi çok heyecanlanacaksın. o sebeple ben hemen kan testi yaptırmanı öneriyorum. kan testi değil 6. günde reglne altı gün varken bile cevap veriyor sana. sabah yaptıracağın kantesti sana sonucu verecektir. umarım hamilesindir. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine tabi hepimizde meleklerine Allaha emanet ol.

ben çıktım kızlar öpüldünüz :1hug:

kan testinde adetin geçikmeden de çıkabilir oyüzden yaptır strestende geçikebilir hoşgeldin aramıza....:1hug:

çok korkuyorum ya hamile değilsem?yeniden başa döneceğim tabi Allahın takdiri ama işte...

Hamile olabilirsin. Hem idrarda hemen çıkmayabilir ama kanda hemen çıkıyor güzelim. Sen bence biran önce tahlil yaptır Adetlein bu kadar düzenliyse yumurtlamanda düzenlidir hamile kalmış olabilirsin. Ne kadar korksanda kan tahlili yaptırmadan öğrenemezsin tedirgin olmaktansa yaptır gitsin. Hem yolun çok başındasın aylarca bekleyenleri düşün hemen moralini bozma

çok doğru söylüyorsun Allahıma binlerce şükür Allah onlara yardım etsin..çok zor bir de birşey daha soracaktım:madem idrar testleri ancak 10 gün sonra belli oluyor neden insanlar normal o gebelik testlerinden alıp duruyor...?(tabi bende dahil)sizlerce de yasaklanması gerkmez mi ?çünkü hamile olmadığını zanneden ve teste güvenenler, ya o orada çocuğunu düşürürse?

gittim tekrar hamile değilsin dedi dış gebelik olmuş olabikir dediler ama şuan sorun yok dedi bakalım yarın regli olmam lazım bekliyorum

Ebru1987-------------------03 Şubat
Nilüfer _3457--------------03 Şubat
canlarım szilerin geldimi bugün kırmızılar ne durumdalar ben im de 3 günüm kaldı.

gulde herkeste aynı olmaz bazısında idrar testinde hemen çıkabiliyor bazısı da çok ince çizgiyi göremeyip yok zannedenbiliyor. senin test bozuk ta olabilir. en garanti kan tahlili.
Bence de idrar tahliline de çok güvenmemek lazım Allah korusun zor bulmuşken bebişi yok deyip dikkat etmeyen ve kaybeden anne adayları olabilir.

Ebru1987-------------------03 Şubat
Nilüfer _3457--------------03 Şubat
canlarım szilerin geldimi bugün kırmızılar ne durumdalar ben im de 3 günüm kaldı.

sahi ne oldu bugünü bekleyenler ses seda çıkmadı kızlarrrrrr.

BU ARADA İYİ AKŞAMLAR BEN ÇIKIYORUM Şeniz ÖPTÜM HEPİNİZİ SABAH OKURUM ARTIK NELER YAZMIŞSINIZ

arkadaşlar ikinci dönem öğretmenlik için müracaat etmiştim oldu bugün haberini aldım.ing öğrt. olarak başlıyorum pzt günü.bir de bebiş haberini alsam yaaaaaaaaaaaa...kaldı üç gün ceylancım.sen listeye gününü yazmamışsın ya.

hayır hayır kesinlikle öyle birşey yok demek istediğim yazım çok uzundu insanlar sıkılırlar diye düşündüm ama çok teşekkür ederim hepinize o kadar sıkıntıdayım ki..bana uzanan her ele tutunmak istiyorum..ağlıyorum ama neye ağladığımı bile bilmiyorum...((çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İşin hayırlı olsun cnm yeni işe yeni bebişte gelir inşallah :Saruboceq:

şimdi ben size saçma sapan bişi sorcam.bugün 3.günüm ve adet olmadım.akşam kan testi yaptırdım sonuç negatif.benim adetlerim hiç geçmez yani şimdiye kadar böle bişeyle karşılaşmadım.acaba erken dönem olup çıkmayabilir mi kanda.yoksa umudumu yitirmelimiyim?olmaz dimi böle bişe.başına böle bişe gelen varmı kanda çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…