merhaba ben gulde. memnun oldum tanıştığımıza...
Ebru1987-------------------03 Şubat
Nilüfer _3457--------------03 Şubat
canlarım szilerin geldimi bugün kırmızılar ne durumdalar ben im de 3 günüm kaldı.
canım hoşgeldin uğur getirsin bu topic sana.ne kadardır istiyorsun
bendee geldimm canlarrrr..bana yer var mı peki :))
gülde hoşgeldin canımm?günün ne zaman????
bu arada akrebi gören oldu mu kıslarr... :))
beiz bir buçuk aydır korunmasız başladık.geçen ay olmadı bu ayda günüm 6 gün geçti idrar testlerinde sürekli olarak negatif çıkıyor..yarın kan tahlili yaptıracağım arkadaşların sözlerine dayanarak..aslında belirtiler de var ama arkadaşlar çok ümitlenme diyorlar..kasık ağrısı,mide yanması falan..
canım hoşgeldin.akrep genelde gecenin geç saatleri takılıyo buraya hatırladığımk kadarıyla
günün ne zamn derken her halde aybaşı günümü sordun geçen ayın 30undaydı ama olmadı
tahlil sonucunu beklerken bakıyorum adamın biri içerden çıkıyo isimleriyle bekleyenleri çağırıyo sonra zarfları veriyo.bana sıra geldi zarfı açtı pis bir ifadeyle negatif dedi.dıcık boğacaktım onu orda.sanane ya.kimsaeye bakmadında benimline ne bakıyosun sığır.çok mu kaba oldu yaaa
tahlil sonucunu beklerken bakıyorum adamın biri içerden çıkıyo isimleriyle bekleyenleri çağırıyo sonra zarfları veriyo.bana sıra geldi zarfı açtı pis bir ifadeyle negatif dedi.dıcık boğacaktım onu orda.sanane ya.kimsaeye bakmadında benimline ne bakıyosun sığır.çok mu kaba oldu yaaa
minnoşum hoşgeldin naber bakiim? Akrebi hiç görmedim bugün...
pardon canım vermişsin.napyon bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?