En erken hamilelik belirtileri

kafam çok karıştı bu saatte karnım acıktı bu ne ya ....ben hiç böyle değildim...

Ebru1987-------------------03 Şubat
Nilüfer _3457--------------03 Şubat
canlarım szilerin geldimi bugün kırmızılar ne durumdalar ben im de 3 günüm kaldı.

canım benim 3 subat degil 5 subat ceylancım yanlıs yazmıs persembe yada cuma bekliyorum inşallah tum bekleyenler olmaz

tahlil sonucunu beklerken bakıyorum adamın biri içerden çıkıyo isimleriyle bekleyenleri çağırıyo sonra zarfları veriyo.bana sıra geldi zarfı açtı pis bir ifadeyle negatif dedi.dıcık boğacaktım onu orda.sanane ya.kimsaeye bakmadında benimline ne bakıyosun sığır.çok mu kaba oldu yaaa

canım hoşgeldin uğur getirsin bu topic sana.ne kadardır istiyorsun

beiz bir buçuk aydır korunmasız başladık.geçen ay olmadı bu ayda günüm 6 gün geçti idrar testlerinde sürekli olarak negatif çıkıyor..yarın kan tahlili yaptıracağım arkadaşların sözlerine dayanarak..aslında belirtiler de var ama arkadaşlar çok ümitlenme diyorlar..kasık ağrısı,mide yanması falan..

bendee geldimm canlarrrr..bana yer var mı peki :))
gülde hoşgeldin canımm?günün ne zaman????
bu arada akrebi gören oldu mu kıslarr... :))

canım benimde 10 gündür aynı belirtiler var ama sonuç nagatif.inş sen güzel haberler alırsın ayrıca daha çok erken.sanki bende yıllardır deniyorum .şunun surası 3-4 aydır deniyoruz

canım hoşgeldin.akrep genelde gecenin geç saatleri takılıyo buraya hatırladığımk kadarıyla

hımmm....gece buradaydıkta bugün hiç görmeyince nooldu dedimm..geceyi bekliycess yanii...
canım ayrıca az önce verdiğin tepkide çok haklıydın ..ona neki .bende sinir oldum vallaa..maydanozluk yapmışş ..negatifse negatiff sananee yanii:teselli:

günün ne zamn derken her halde aybaşı günümü sordun geçen ayın 30undaydı ama olmadı

evet canım onu sordumm..aaa geçmiş senin günün bacım yaa.ben olsam topukk koşardımm kan testinee.hayırlısı olsun canm senin için..inş.. hamişsindirr:1hug:

ehheehheee çok komiksin beeaaadelikafadulden ama kaba diil bence daha da söyle

bende hak veriyorum.Hakkı yokk böyle bir şeye...size ait özel bir bilgi o çünkü...bu arada insanlara verilen şu umut duygusu ne kadar güzel...buradakilerinde böyle olduğunu gözlemledim maşalllah ..ama maaalesef benimkiler bir bir tükeniyor sizin deyiminizle başlarda olmama rağmen.....

slm kızlar ben geldim kan sonucumu aldım 57 küsür çıktı dr düşük dedi dış gebelik düşük olabilir dedi beni korkuttu 2 gün sonra tekrar gitcem umarım 2 ye katlar değerim

pardon canım vermişsin.napyon bakem

seni görmez miyim hiç, ayıpsın...ben de napiim kocayı bekliyom bir taraftan bi şiler yiyom yememeye çalışıyom, sözde kilo verecem, ahanda veriyom hiiiiiiii:sm_cool:

senin pıtırcık geç döllendiyse kanda çıkmayabilir, geç çıkar, benim kaybettiğim bebeğimde reglim geçtikten 4 gün sonra yaptırmıştım ve çok düşük bi değerdi, meğer 1 hafta geç ovulasyon olmuş, senin günün ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…